NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ima ako je takva utakmica u kojoj za jednu cetvrtinu (prvu) obe ekipe daju 30 poena (15:15)....
nije ovo F4 evrolige, pa da kazes da je tvrda utakmica....
lejkersi su u drugoj utakmici igrali lose, a orlando gore (izuzimajuci luisa), tako da .....

Ja ne znam šta je sa Howardom...
Kad napravi početničku grešku ( 3 sekunde u reketu, faul u napadu prilikom stajanja u blok itd. ) on umesto da ide nazad da ispravi grešku,on stoji na protivničkoj polovini i svađa se sa sudijom...Izigrava neku '' zvezdu '' .

Očigledno mu je slava udarila u glavu...

Dosta su mu tokom lige sudili lakat, a posteno dosta ga koristi zato ga je tesko i cuvati... Nema on tehniku ko Shaq da izvrti igraca da se pogubi iako moze da ga baci snagom on ga prevrti na neku foru... Jedan je Shaq...

Ne znam, meni je nešto opao entuzijazam... :(

Setite se, i Majami je u finalu 2006. gubio sa 2-0 pa je na kraju slavio, ali... teško da ćemo nešto slično videti i sad.

Nešto mi se čini da će Orlando izvući jednu, možda dve pobede i to je sve. :thumbdown: Strašno bih voleo da grešim, ali...

Ali ono što je sigurno je da je ova sezona za omiljen mi tim zaista bila fenomenalna i iznad svakog očekivanja. To niko ne može da ospori. Osvojili su titulu najbolje ekipe na Istoku i u narednoj sezoni će sigurno zavređivati veći respekt i protivnici će ih uzimati ozbiljnije nego do sada... slažete li se?

Ne znam, meni je nešto opao entuzijazam... :(

Setite se, i Majami je u finalu 2006. gubio sa 2-0 pa je na kraju slavio, ali... teško da ćemo nešto slično videti i sad.

Nešto mi se čini da će Orlando izvući jednu, možda dve pobede i to je sve. :thumbdown: Strašno bih voleo da grešim, ali...

Ali ono što je sigurno je da je ova sezona za omiljen mi tim zaista bila fenomenalna i iznad svakog očekivanja. To niko ne može da ospori. Osvojili su titulu najbolje ekipe na Istoku i u narednoj sezoni će sigurno zavređivati veći respekt i protivnici će ih uzimati ozbiljnije nego do sada... slažete li se?

Svakako, ali ipak se prsten pamti...

Orlandu nije ovo poslednje finale Howard je mlad i skidam kapu, jos ima mladih igraca tu dobrih (Nelson je Howardova generacija, ja njega vidim kao veoma dobrog pleja). Malo mi ja zao Kobea koji trpi da je zbog Shaqa osvojio 3 prstena, a inace Kobe je bez Shaqa stigao jos 2 puta do finala, a ovo mu je trece ipak je zasluzio taj 4 prsten. Sam Jordan je rekao da Kobe nema ekipu kao sto je on imao i da sam vuce ekipu do finala, a da ove godine ima veliku sansu da osvoji...

Orlandu nije ovo poslednje finale

I ja mislim... ako budu zadržali ovu ekipu i igrali i sledećih sezona kao što su ove, dočepaće se oni još nekog finala... :ok:

Howard je mlad i skidam kapu, jos ima mladih igraca tu dobrih (Nelson je Howardova generacija, ja njega vidim kao veoma dobrog pleja).

I ja obožavam njih dvojicu, ali se pribojavam da ne odu iz ekipe... valjda neće.

Malo mi ja zao Kobea koji trpi da je zbog Shaqa osvojio 3 prstena, a inace Kobe je bez Shaqa stigao jos 2 puta do finala, a ovo mu je trece ipak je zasluzio taj 4 prsten. Sam Jordan je rekao da Kobe nema ekipu kao sto je on imao i da sam vuce ekipu do finala, a da ove godine ima veliku sansu da osvoji...

Bul šit (ovo podvučeno). :thumbdown:

Znaš šta je Kobi jednom prilikom rekao za sve te koji su ga optuživali za ovo i ono?

"Neka me mrze i poljube u prstenove!"

To je čista glupost da je Kobe zbog Šeka osvajao prstenove... obojica su odvojeno stizala do finala; Kobiju nije trebao Šek za ta druga dva, a Šek je u Majamiju imao zamenu u Vejdu koji, koliko god dobar bio, ipak nije Brajantova klasa.

OK, slažem se da je Brajant zaslužio još jedan prsten, ali to nek onda bude to. Ima još toliko igrača koji nikada do sada nisu osvajali prsten a ništa ga manje ne zaslužuju. I Hauard je svakako jedan od njih. Ko što si rekao, mlad je i ima još dosta vremena za njega da se domogne bar jednog prstena. Bilo bi lepo da to bude sa njegovom sadašnjom ekipom...

I ja mislim... ako budu zadržali ovu ekipu i igrali i sledećih sezona kao što su ove, dočepaće se oni još nekog finala... :ok:

I ja obožavam njih dvojicu, ali se pribojavam da ne odu iz ekipe... valjda neće.

Bul šit (ovo podvučeno). :thumbdown:

Znaš šta je Kobi jednom prilikom rekao za sve te koji su ga optuživali za ovo i ono?

To je čista glupost da je Kobe zbog Šeka osvajao prstenove... obojica su odvojeno stizala do finala; Kobiju nije trebao Šek za ta druga dva, a Šek je u Majamiju imao zamenu u Vejdu koji, koliko god dobar bio, ipak nije Brajantova klasa.

OK, slažem se da je Brajant zaslužio još jedan prsten, ali to nek onda bude to. Ima još toliko igrača koji nikada do sada nisu osvajali prsten a ništa ga manje ne zaslužuju. I Hauard je svakako jedan od njih. Ko što si rekao, mlad je i ima još dosta vremena za njega da se domogne bar jednog prstena. Bilo bi lepo da to bude sa njegovom sadašnjom ekipom...

To sto kazes da je glupost to ja nisam rekao, ali to mu zameraju. Po meni Kobe je obelezio eru posle Jordana, drzi nekoliko rekorda u nbau koji ce tesko da se obore, jednostavno reci hvale imam za njega. Ja ne mogu da kazem sigurno to niko ne moze da kaze, ali mislim da ce Howard osvojiti u buducnosti, ali mislim da to nece biti sa Orlandom nego sa nekim drugim timom. Jel setiomo se Shaqa koji je bio sa Orlandom u finalu i izgubio je... nema veze, ali sta je posle Shaq sve postigao to svi znamo tako da mislim da ce Howard imati buducnost slicnu O Nilovoj, ustvari ja se nadam i to mu stvarno i zelim jer ipak mislim da je malo fizicki jaci od Shaqa i da moze vise da pruzi samo je potrebno vreme

Neko je rekao da Howard zaslužuje prsten a nije ga osvojio...Posle Howard-ove 3. ili 4. sezone u NBA-u.

Šta reći onda za Barkley-a,koji je godinama bio jedan od najboljih NBA igrača,a nikad nije ništa osvojio ?

Ja sam to rekao. :)

Naravno, Barkli je više nego zaslužio prsten. Kao i Meloun i Stokton i još mnogi drugi... da se nisu zadesili baš u vreme kad su harali Čikago i Džordan, možda bi im to i pošlo za rukom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back