NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
05/06 03:00 ЛА Лејкерс - Орландо
08/06 02:00 ЛА Лејкерс - Орландо
10/06 03:00 Орландо - ЛА Лејкерс
12/06 03:00 Орландо - ЛА Лејкерс
15/06 02:00 Орландо - ЛА Лејкерс - Евентуално
17/06 03:00 ЛА Лејкерс - Орландо - Евентуално
19/06 03:00 ЛА Лејкерс - Орландо - Евентуално

Ako se desi da nocas dobije Orlando...nemojte molim vas da promijenite plocu i da pricate - Orlando ce biti sampion...:roll:

Nikad nijesam cuo da se na osnovu jedne utakmice gradi misljenje o nekom timu...

Koliko ja znam, Orlando je igrao u gostima, u finalu...Ako to nije podredjena situacija, ne znam sta jeste...

Orlando moze svoju taktiku da gradi na tome da igraju lakse prvu utakmicu da bi se oporavili od teskih serija sa Bostonom i Klivlendom...da bi dali krila Lejkersima - da ovi misle, pocisticemo ih...
A na drugoj strani zna se odlicno da ako nocas Orlando uzme brejk...ko sto ce se sigurno truditi...Orlando moze da zavrsi sav posao kuci...jer je u finalu sistem 2-3-2...

Pa ni prosle godine je nije lagano uzeo, mucili su se u dve serije po 4-3 (ispravite me ako gresim), i sa Atlantom su se klali cak, i stvarno im je mnogo pomogao najbolji skor u sezoni, i prednost domaceg terena protiv svih protivnika...

Ako se desi da nocas dobije Orlando...nemojte molim vas da promijenite plocu i da pricate - Orlando ce biti sampion...:roll:

Nikad nijesam cuo da se na osnovu jedne utakmice gradi misljenje o nekom timu...

Koliko ja znam, Orlando je igrao u gostima, u finalu...Ako to nije podredjena situacija, ne znam sta jeste...

Orlando moze svoju taktiku da gradi na tome da igraju lakse prvu utakmicu da bi se oporavili od teskih serija sa Bostonom i Klivlendom...da bi dali krila Lejkersima - da ovi misle, pocisticemo ih...
A na drugoj strani zna se odlicno da ako nocas Orlando uzme brejk...ko sto ce se sigurno truditi...Orlando moze da zavrsi sav posao kuci...jer je u finalu sistem 2-3-2...

nisam ja ni rekao da orlando ne moze da pobedi, nego da mora mnogo toga da promeni, i u napadu i u odbrani, kako bi ostvario makar neku pobedu.... :whistling:

Haha,ne znam na šta ovo liči,ali na košarku ne...
Evo,Howard je sad ladno šakom izbacio loptu iz koša, a sudije - ništa.
I biju se kao ovi idioti iz Američkog Rvanja...
Da im je Balvander tu da pokaže kako se to radi...

Ja mislim da orlandu ne treba strucni stab. Njima se igra svodi na to da plejmejker ili Hido uzmu loptu, krenu na prodor i vrate povratnu za tri. Ako imaju dobar procenat, imaju sanse da pobede. Uz spustanja na Haurda, naravno.

Kako sam poludeo od ovih komentatora! Da l' oni nekad gledaju OBN?? Uopste ne komentarisu sta se desava na terenu, vec *****ju o taktici ceo mec! Sto ne naprave specijalnu emisiju pa nek pricaju. Mnogo mi se spava od njihovog komentarisanja. Uzas.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back