NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hauard ce skupljati skokova koliko svi ostali klasicni i krilni centri Lejkersa zajedno...i isto ce da se desi i za banane:D

Bekovski su jaci Lejkersi...ali zavisi sta covjek trazi...
Imas barem 4 igraca u Orlandu koji mogu da ti daju trojku kao dobar dan...
A imas centra koji mora da se cuva sa dva igraca i cak ni tada nije sigurno(a ne moramo da pricamo koliki prostor to daje Hauardovim saigracima)...

Bice to interesantno finale!

P.S. Jos treba da uzmemo u obzir da je Orlando najbolji gostujuci tim lige...a Lejkersi imaju prednost domaceg terena:mrgreen:

Ovo me podseća na Hakeema i Houston.
Na njemu su bila 2,pa ponekad i 3 igrača,i sve što je trebalo da dođu do titule bilo je da njegovi saigrači pogode otvorene trojke.Tako je i sa Orlandom

Veceras u 3 posle ponoci pocinje... A posteno Kobe je clutch player tako da poslednja lopta ide na njega... Bez obzira na sve Kobe mnogo cini za svoj tim da ne kazem da mu je oslonac, on vuce igru, a uz procenat suta tokom sezone i play-offa skoro 50 posto ne mozes da kazes da samo sutira jer dosta i daje... A i medju liderima je po pitanju asistencija

Oni idioti na Obn-u su smešni...Deru se ko majmuni... :lol:
Ali su dobri.

EDIT :

Sad sam bio na Rts-ovom sajtu da proverim da li je tačno da prenose,jer je neko to napisao,i zamislite,tačno je . :lol:

Sad imam 5 opcija za gledanje : OBN,RTS, ADTHE.NET , TNT, ESPN.
Ali gledaću na Rts-u...Da ispoštujem to što su kupili...

Kao što sam verovatno rekao,navijam za Orlando.
Howard će ih rasturiti sve.

Poslednja izmena:
Bajnam je vec sad u top 5 centara lige. A Hauard, daleko je on od Shaqa iz najboljih dana. Cool za rts, samo Dendu da ne puste. Mislim da Odom ide na Hida a Ariza na Luisa. Btw skor ove 2 ekipe u sezoni je 2-0 za Orlando.

Bajnam je vec sad u top 5 centara lige. A Hauard, daleko je on od Shaqa iz najboljih dana. Cool za rts, samo Dendu da ne puste. Mislim da Odom ide na Hida a Ariza na Luisa. Btw skor ove 2 ekipe u sezoni je 2-0 za Orlando.

Nezvanicna poredjenja
Hedo - Ariza
Lewis - Gasol
Howard - Bynam
Lee - Bryant
Aliston - Fischer

podatak sa njihovg sajta mada je malo ne logicno, ali dobro. Inace po statistikama svi su bolji Orlandovi ono malo bolji sem Kobe i ovaj Lee gde je Kobe statistici bolji 2 puta... :worth:

Neki već prišivaju Hauardu titulu novog Šeka... mada i ja mislim da treba još da radi i napreduje da bi bio onoliko dominantan u reketu kao Šek, i uopšte da bi bio dobar kao on (mada, ako mene pitate, Šek bez onog svog brda mišića ne bi postigao toliko).

Cool za rts, samo Dendu da ne puste.

"Dendu"?

Btw skor ove 2 ekipe u sezoni je 2-0 za Orlando.

Da, to sam zaboravio da spomenem. Znači Orlando ima recept za Lejkerse. Ako su ih tokom sezone već dobijali, kako na svom tako i na njihovom parketu, mogu da ih dobiju opet.

Bez obzira na ishod finala, u jedno sam skoro 100% siguran: Orlando sigurno neće i drugo finale u svojoj istoriji izgubiti sa 4-0. Nema šanse da će to da dozvoli Jezerdžijama.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back