NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ubedjen sam da ce Lee i Pjetrus da sacuvaju Kobea. Tad kad ih je Orlando dobio, najbolji je bio Nelson!? Sad to isto ocekujem od Olstona, da probija Fishera i resava ili pravi visak.Finale resava klupa, dosta ocekujem od JJ Redika, a zavisice i od Gortata

Najbolje bi bilo da prenosi Dusko Korac :D. Eto dragi gledaoci, Hauard, taj covek nije sa ove planete, to majka jednom radja, kako skace kao da ima federe u nogama, pogledajte sicusnog Gasola kraj njega :D :D :D... Hocemo Koraca!!!

Najbolje bi bilo da prenosi Dusko Korac :D. Eto dragi gledaoci, Hauard, taj covek nije sa ove planete, to majka jednom radja, kako skace kao da ima federe u nogama, pogledajte sicusnog Gasola kraj njega :D :D :D... Hocemo Koraca!!!

Otkud sad RTS prenosi NBA kad to njih nikad nije zanimalo.
Duško Korać i njegovo legendarno komentarisanje;Eving je skočio,Malone je dao koš i Barklej je napravio faul.

Da, ali nije im se isplatilo da prenose NBA mečeve zato što je gledanost bila slaba. A bila je slaba zbog termina kad se odigravaju, jer većina naših ljudi tada soviše. Zato je svojevremeno B92 odustao od prenošenja.

Pre bih rekao da je zbog toga sto je papreno skupo. Koliko mladih danas ne radi i bleji do ujutru? Gledao bi se nba... Ajde bre sta spavate, je l finale ili nije? Brat Hido, jedan je brat Hido...

Daj bože da bude kontra...

Neverovatno koliko su se igrači Orlanda ispromašivali. Kad lopta toliko neće u koš, nemoguće je dobiti utakmicu. Ali ne verujem da će vezati dva uzastopna meča da ih ovoliko neće hteti lopta.

Pa Kobe je napravio onaj preokret kad je Orlando vodio 5 razlike, nekoliko dodavanja je napravio tad, razigrao Gasola i onda su se odvojili... Odigrao je fantasticno, bilo je nekih bzv promasaja na pocetku, ali 3/4 :worth:... Howard je bio zaustavljen i primetio sam da mnogo bolje moze da cuva Gasol Howarda na onu foru na koju je Divac O'Neila ranije

Howard jeste dominantan centar, ali mislim da je prednost Lejkersa u tome sto je njihov prvi igrac bek, pa kako god ga cuvali, ako mu krene, pogadjace i iz okreta, bez gledanja itd. A centra koji nema sut sa distance je potrebno "samo" izgurati van reketa. Jeste to tesko, i zato je "samo" pod navodnicima, ali verujem da ce trener kakav je Dzekson naci resenje. Ipak Howard nije Saq.

Ljudi,a jel ste mozda razmisljali da su se igraci Orlanda us*ali od treme? Njima je ovo prvo,mozda i jedino finale u zivotu...Vecini igraca svakako! Dakle,oni nemaju iskustvar igranaj ovakvih meceva.

Ne kazem da ne mogu da se vrate,daleko od toga,ali morate i o tome da mislite.

Poslednja izmena od moderatora:
Ja mislim da su se ostali poplasili zato sto Howard nista nije mogao da uradi, malo skokova je zabelezio, to njih izvlazi. U ovoj seriji postoje dva smera da proradi Howard ili Kobe. Sinoc je Kobe, da li ce Howard sledecu...
Inace mnogo mi se ne svidja igra Orlanda sto mnogo nesto pokusavaju brzo da igraju, pogotovu oni brzi pasovi po spoljasnjoj liniji, znac lopta prodje tri igraca za pola sekunde i zavrsi kod nekog ko nije u poziciji za sut, ali on mora da sutne nema drugi izbor. Trebalo bi im vise tih pametnijih pasova na slobodnog igraca,a ne samo dodati po svaku cenu. Najjaca su mi ona dodavanja Howard - Nelson - Howard i onda ovaj omasi, mislim tako se ne igra ni u skolskom dvoristu...

Rekoh vam da Lejkersi mogu pod kosem. Opasan je Pau :)... Prelomili su u 2 cetvrtini, dok je Bati bio u igri, ostave ga samog, Dvajta udvoje a glupi Bati uzima sut sa 6m!? Tad preokrenuli, publika se digla, igraci isto i kraj. Trener je ovo izgubio...

Olston je dobro poceo, probio Fishera par puta, Hido se razigrao, ali Luisa nigde nije bilo. Mada od njega nista nisam ni ocekivao, ali jesam od Pjetrusa recimo. A on? Ne zna se da l je bio gori u odbrani ili u napadu.

Ljudi,a jel ste mozda razmisljali da su se igraci Orlanda usrali od treme? Njima je ovo prvo,mozda i jedino finale u zivotu...Vecini igraca svakako! Dakle,oni nemaju iskustvar igranaj ovakvih meceva.

Ne kazem da ne mogu da se vrate,daleko od toga,ali morate i o tome da mislite.

jeste im ovo prvo finale (a verovatno i poslednje), ali su bas podbacili, manje-vise svi.... :bye:

Ne znam baš da li im je poslednje.

Ako i u narednim sezonama bude zadržao ovaj tim i bude igrao kao ove sezone, ko kaže da Orlando neće stići do još nekog finala. A osim toga, možda neko od njegovih igrača s nekim drugim timom stigne do finala u budućnosti. Neki od njih tek treba da izgrade svoju karijeru u NBA i može da im se desi da se opet nađu u finalu u nekom od narednih sezona. Da l' sa Orlandom, da l' sa nekom drugom ekipom.

I ko što rekoh, ovo je tek prvi meč. Ne verujem da će im se dva meča zaredom desiti da ih onoliko neće šut.

Ne znam baš da li im je poslednje.

Ako i u narednim sezonama bude zadržao ovaj tim i bude igrao kao ove sezone, ko kaže da Orlando neće stići do još nekog finala. A osim toga, možda neko od njegovih igrača s nekim drugim timom stigne do finala u budućnosti. Neki od njih tek treba da izgrade svoju karijeru u NBA i može da im se desi da se opet nađu u finalu u nekom od narednih sezona. Da l' sa Orlandom, da l' sa nekom drugom ekipom.

I ko što rekoh, ovo je tek prvi meč. Ne verujem da će im se dva meča zaredom desiti da ih onoliko neće šut.

Nija fora da ih nece sut, jednostavno nisu imali igru... Howard glavni igrac im je podbacio, a rezultat toga ostali nisu znali sta da rade. Niko od njih nije izgradio poziciju za sut, Nelson je nesto pokusavao da ih razigra, stvarno ima lik vrh asistencije i to im treba. Kobe je imao vise asistencija nego ceo njihov tim to je velika razlika. Igra se gradi... prosecnim igracima treba prostora da daju kos, nisu svi Kobe da mogu da daju pod pritiskom i preko ruke, vrlo malo je takvih proslo kroz NBA i uopste kroz kosarku...

hm, gledao sam i moram reci da mi se uopste ne svidja ovo finale, ako ovako budu igrali svaku bolje da se spava, nase finale je bilo sa 3 puta vise energije
Orlando u 2/4 i 3/4 uopste nije igrao odbranu, jeste Brajant sjajan igrac i jeste tamo teren siri, al da neki nas trener (Zeljko, Duda, Dule, Kari) vodi ovaj Orlando ye.bo bi bim sve po spisku, nigde agresivnosti, Kobe se usetava u reket, u napadu Hauard uzasan, bekovi Orlanda ko mrtva puvala, svaka cast Hidu, al ako neka ekipa misli da im on bude glavni igrac i da ce uzeti titulu...:confused:
nisu Lejkersi odigrali u napadu bog zna kako, ali ovi su bili tako mrtvi da je to strasno, moraju mnogo zivlje ako misle da ih Kobe ne pocisti, ali mislim da ce biti 4-1 za LAL i :bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back