NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li Orlando može da uradi ono što je uradio Detroit 2004?

Lejkersi su tada imali Brajana, Šeka, Melouna, Pejtona... i svi su govorili da će bez muke da počiste Detroit, ali Ben Valas im je poručio da "ne laju previše". Ispostavilo se da je bio u pravu - Jezerdžije su uzele samo jednu pobedu! Ja se svim srcem nadam da Orlando može da napravi nešto slično... posebno što sada Lejkersi od one četvorice superstarova imaju samo Kobea. A Orlando ima svog "Valasa" i sasvim dobru ekipu (da nije dobra, ne bi stigla do finala, zar ne? ;))

U svakom slučaju, ljudski je nadati se.

Naravno da je ljudski nadati se....Samo,moram da kazem da je to bila cista glupost so su pricali da Detroit nije imao sanse. Iskreno,ta ekipa Detroita je najbolja ekipa(po meni) koja se pojavila u poslednjih desetak godina..Eventualno su mozda bili bolji oni Lejkersi koji su uzeli prvu titulu 2000-te!

Orlando da nije bio najbolji na Istoku ne bi ni dosao do finala,tako da naravno da ima sanse. Nisu ni Lejkersi bauk,samo da se ne uplse i to je to....Ali iskreno,Lejkersi su favoriti,tu nema mnogo price.

XAxaxxaaxaxaa,upravo tako :) :) :)

Onda mozemo da dovedemo i Marsovce,bice im dzabe sve....Medutim,vidis Detroit..Moras da budes oprezan sa Balvanom-ako ga previse dugo zadrzis u ekipi onda postaje kontraproduktivno,ekipe posustaju..Ako ga zadrzis godinu dana,to daje podstrek ostalim da igraju bolje ;)

I eto ti minimum finale lige ;)

Pa dobro ja mislim da su na svim pozicijama priblizni sem pozicija centra bas me interesuje kako ce da se snadje Gasol ili Bynam sa Howardom. Lakersi su losi u skoku generalno to se vidi i iz sezone, a Orlando je tu najjaci plus ima sutere Hedo-a i Lewisa, ne znam po meni je velika prednost na strani Orlanda... Iskreno mnogo bih voleo da pobede Lakersi :)

Ima ko da cuva Luisa, Ariza. A sta je Odom vise igrao 3 ili 4? Po meni su Lejkersi bolji u skoku, Bajnam, Odom i Gasol su dosta jaki u tome. Sansa Orlanda po meni je spolja, sem Kobija ovi su tanki tu, Fisher nije vise kao pre.

Pa dobro ja mislim da su na svim pozicijama priblizni sem pozicija centra bas me interesuje kako ce da se snadje Gasol ili Bynam sa Howardom. Lakersi su losi u skoku generalno to se vidi i iz sezone, a Orlando je tu najjaci plus ima sutere Hedo-a i Lewisa, ne znam po meni je velika prednost na strani Orlanda... Iskreno mnogo bih voleo da pobede Lakersi :)

Pa nisu bas priblizni ni na poziciji beka, zar ne :confused:

Naravno, ni Dzordan nije osvojio titulu do tridesete sa onakvim pristupom i timom. Navijam za Orlando, a dajem prednost Lakersima. Mislim da ce pre Bynum i Gasol zaustaviti Howarda nego sto ce ovi zaustaviti Kobea..

Pa nije samo Howard tamo jak... ima i Lewis i Hedo, ja se uzdam da ce Kobe da odigra najbolje sto moze i da proigrava saigrace, da kreira igru...

Slazem se, ali daleko od toga da Lakersi imaju samo Kobea od nadprosecnih igraca, pogotovo sto se tice visih igraca, cak bi se usudio da kazem da tu imaju prednost u odnosu na Orlando (zajedno sa svim Howardom :D)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back