NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čovjek bi pomislio da će povreda Dežonte Mareja na početku sezone gdje je trebao da procvjeta imati samo negativne posledice po SAS, ali Greg ne bi bio Greg kada ne bi izmislio novog igrača.

Ovaj put je to Derik Vajt.

Može Jokić biti Dikembe lično u odbrani, ne vredi kada bekove Denvera prolaze gore nego što bi mene sa 150kg.
Kod izolacija i igre 1 na 1 u odbrani može se reći da je zasigurno medju boljim centrima u NBA, ali džabe kada bekovi koji su inače u napadu skloni da se brzinom od 200 na sat zakucaju u odbranu, u odbrani se kreću kao moja pok. baba.
Ako u narednim godinama ne dovedu nekog istinski dobrog šutera,a Bartona i Mareja zakucaju za klupu(Marej može na 20-tak minuta , druga postava druga četvrtina, početak četvrte) Jokić odradi taj ugovor do kraja i via neki drugi klub.

Грег Поповић је можда и најбољи НБА тренер данас. Не чуди ме уопште овакво стање. Знало се да се Денвер неће прославити у плејофу.

denver i dalje očajan
ne mogu da verujem da ovaj i dalje forsira bartona (možda i najgoreg igrača u nba,pored plamlija) a nije ni za klupu što neko reče :dash:

- - - - - - - - - -

bukvalno bilo koga drugog da metu bio bi bolji

Pa upravo takav ; ulicarski

A koji bi ti izraz iskoristio za ovo sta im Popovic radi ?

A šta im to Popović radi?
Pošto ti to vidiš tako, ajde svima nama objasni šta je to revolucionarno uradio Popović ma nisu svi drugi treneri?
Vodjstvo SA ima veze jedino sa kvalitetom SA, a nedostatkom kvaliteta Denvera.
Šta je to Popović urado da ograniči jedinog vrhunskog igrača u Denveru?
Ništa, Jokić na terenu bukvalno razvaljuje SA, i u odbrani i u napadu, ali ne može sam.

A šta im to Popović radi?
Pošto ti to vidiš tako, ajde svima nama objasni šta je to revolucionarno uradio Popović ma nisu svi drugi treneri?
Vodjstvo SA ima veze jedino sa kvalitetom SA, a nedostatkom kvaliteta Denvera.
Šta je to Popović urado da ograniči jedinog vrhunskog igrača u Denveru?
Ništa, Jokić na terenu bukvalno razvaljuje SA, i u odbrani i u napadu, ali ne može sam.

Pa bukvalno im je "ocitao bukvicu" kako se igra kosarka iako je njegov tim bio dosta "losiji" sto se tice stanja na tabeli na kraju reg. sezone.

Човек је доктор кошарке, кад се пензионише можемо на фору српских корена да га врбујемо да води наш национални тим. :hahaha:

Pa bukvalno im je "ocitao bukvicu" kako se igra kosarka iako je njegov tim bio dosta "losiji" sto se tice stanja na tabeli na kraju reg. sezone.

Kakve veze ima stanje na kraju regularnog dela sezone?
Ti pričaš o tome kako je Popović uradio nešto specijalno, pa da je zato SA dobio u Denveru.
Ja tvrdim da to nije tako, i zamolio sam te da nam svima objasniš ovde, ŠTA je to specijalno uradio Popović, košarkaški govoreći, a ne uličarski, ili pijačarski.

Kakve veze ima stanje na kraju regularnog dela sezone?
Ti pričaš o tome kako je Popović uradio nešto specijalno, pa da je zato SA dobio u Denveru.
Ja tvrdim da to nije tako, i zamolio sam te da nam svima objasniš ovde, ŠTA je to specijalno uradio Popović, košarkaški govoreći, a ne uličarski, ili pijačarski.

Stopirao ih je i dokazao im da se i dalje u NBA ligi zna ko kosi a ko vodu nosi

Eto ; moze li tako ili trebam jos nekako da ti crtam i objasnjavam sta je Greg Popovic u kosarkaskom svetu ?

Stopirao ih je i dokazao im da se i dalje u NBA ligi zna ko kosi a ko vodu nosi

Eto ; moze li tako ili trebam jos nekako da ti crtam i objasnjavam sta je Greg Popovic u kosarkaskom svetu ?

Ja znam šta je Greg Popović u košarkaškom svetu, ali ti ne znaš, jer lupetaš bezveze.
Nije njih zaustavio Greg Popović, več ih je zaustavila nestalnost šuta koja je boljka Denvera celu sezonu.
Kako ih je to Popović zaustavio, kada su oni imali bar dvadeset promašenih čistih šuteva po utakmici?
Da su ubacivali te čiste šuteve sa bar 40%, lagano bi otresli SA.....
I rezultat nema nikakve veze sa Gregom Popovićem, a ti očigledno nisi ni pogledao nijedan od ta tri meča......

Ali je bitno da imaš uličarski rečnik, kao odraz tvog vaspitanja.

Ja znam šta je Greg Popović u košarkaškom svetu, ali ti ne znaš, jer lupetaš bezveze.
Nije njih zaustavio Greg Popović, več ih je zaustavila nestalnost šuta koja je boljka Denvera celu sezonu.
Kako ih je to Popović zaustavio, kada su oni imali bar dvadeset promašenih čistih šuteva po utakmici?
Da su ubacivali te čiste šuteve sa bar 40%, lagano bi otresli SA.....
I rezultat nema nikakve veze sa Gregom Popovićem, a ti očigledno nisi ni pogledao nijedan od ta tri meča......

Ali je bitno da imaš uličarski rečnik, kao odraz tvog vaspitanja.

A da li si se zapitao kako taj isti SA dosta bolje igra u plejofu nego u sezoni u vecini slucajeva ?

Da mozda nije zbog toga sto dobar trener zna sta radi i zna kako da komponuje timom da kad treba, oni krenu punom brzinom

Isto tako, da, gledao sam i to sto oni nisu imali suterske noci, to je samo znak da je Popovic dobro pripremio ekipu kako bi se odbrana fokusirala bas na te suteve koje su im, kako si i sam rekao, boljka

Znaci, kao fantastican trener, napao ih je tamo gde ih najvise boli a to nema veze sa timom nego sa dobrim trenerom.

Taj Popovic, da ne vredi, ne bi bio pozvan da bude pomocnik selektora u USA timu snova

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back