NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Trebalo je mi da dobijemo prvi pik! :besna: No dobro, sigurno će biti bolja sezona od prethodne...

Ako Majami prođe Indijanu (što nikako ne bih voleo), nadam se da će igrati sa San Antoniom u finalu. Oni imaju ono što treba da dobiju Šit.

A Oklahoma me je neprijatno iznenadila... :think:

Za Orlando si u pravu.

Mjami je prejak ove godine, i veliki favorit za osvajanje prstena. Iako njih baš baš ne volim; ili bolje reći najmanje ih volem od svih timova u NBA-a.

Ja kao navijač OKC sam razočaran. Ali to za mene nije iznenađenje. Jednostavno OKC igra košarku na dve atlente(Durentulu i Westbr) i to je sve. Kada njima ne ide, gube prelako. Martin je imao šuterska izdanja tipa 1-10 šut iz igre. Wes se povredio i eto. Gledao sam onaj jedan meč koji su prenosili sa Memfisom; Durent sam kida, a ostali dno.Pogotvo onaj Ibaka. Čovek je pao u formi strašno.

Voleo bih ponajviše da Indijana, ili možda Mems osvoje, ali biće teško.

wadefloppin_medium.gif

Al ga je islo, sve pogadjao levom...
A inace, kod kradje i kucanja, covek je iz jednog spustanja lopte presao ceo teren...

Vec postaje pomalo mucno za gledanje koliko sudije guraju miami,u onom drugom mecu sa indianom u drugoj cetvrtini su sve pokusali kako bi miami vratili u igru(13 faula,2 tehnicke...)

Na kraju ce uvesti pravilo da Lebitch ne mora ni da vodi loptu,samo da trci s njom i zakucava :dash:

Vec postaje pomalo mucno za gledanje koliko sudije guraju miami,u onom drugom mecu sa indianom u drugoj cetvrtini su sve pokusali kako bi miami vratili u igru(13 faula,2 tehnicke...)

Na kraju ce uvesti pravilo da Lebitch ne mora ni da vodi loptu,samo da trci s njom i zakucava :dash:

Da su mu svaki put svirali korake, em što Miami ne bi imao titulu, em bi LeBitch imao 5000 poena manje :D

Mozda cak i 10 000 :D

Covek bukvalno u svakom napadu napravi gresku u koracima,kao sto je dakaridis gore napisao,iz 1 spustanja lopte pretrci ceo teren.A posle seru kako ga je nemoguce zaustaviti u kontri xD

Ne zaboravi kretensko pravilo o 3 sekunde u reketu u odbrani koje pomaže takvim sivonjama da imaju prazan reket za kucanje. To su zbog atraktivnih kucanja napravili.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back