Dakaridis
Zainteresovan član
- Poruka
- 350
Da namuci mozda. Da iznenadi - to bi bas bilo iznenadjenje! 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da,jedan od retkih timova koji bolje flopuje od miamija...Trebalo je mi da dobijemo prvi pik!No dobro, sigurno će biti bolja sezona od prethodne...
Ako Majami prođe Indijanu (što nikako ne bih voleo), nadam se da će igrati sa San Antoniom u finalu. Oni imaju ono što treba da dobiju Šit.
A Oklahoma me je neprijatno iznenadila...![]()

Trebalo je mi da dobijemo prvi pik!No dobro, sigurno će biti bolja sezona od prethodne...
Ako Majami prođe Indijanu (što nikako ne bih voleo), nadam se da će igrati sa San Antoniom u finalu. Oni imaju ono što treba da dobiju Šit.
A Oklahoma me je neprijatno iznenadila...![]()
Bice ovo paklena serija
Steta sto se miami provukao u onom prvom mecu,sad bi vec bilo lepih 2-0 za indianu...
Meni je Memphis tako dosadan tim,smorim se kad gledam njihove meceve...
Posle game winnera Lebrick se vraca u svoje normalno stanje-CHOKE

Vec postaje pomalo mucno za gledanje koliko sudije guraju miami,u onom drugom mecu sa indianom u drugoj cetvrtini su sve pokusali kako bi miami vratili u igru(13 faula,2 tehnicke...)Al ga je islo, sve pogadjao levom...
A inace, kod kradje i kucanja, covek je iz jednog spustanja lopte presao ceo teren...

Vec postaje pomalo mucno za gledanje koliko sudije guraju miami,u onom drugom mecu sa indianom u drugoj cetvrtini su sve pokusali kako bi miami vratili u igru(13 faula,2 tehnicke...)
Na kraju ce uvesti pravilo da Lebitch ne mora ni da vodi loptu,samo da trci s njom i zakucava![]()
Mozda cak i 10 000Da su mu svaki put svirali korake, em što Miami ne bi imao titulu, em bi LeBitch imao 5000 poena manje![]()
Mozda cak i 10 000
Covek bukvalno u svakom napadu napravi gresku u koracima,kao sto je dakaridis gore napisao,iz 1 spustanja lopte pretrci ceo teren.A posle seru kako ga je nemoguce zaustaviti u kontri xD
Pre svega SHOW...Ne zaboravi kretensko pravilo o 3 sekunde u reketu u odbrani koje pomaže takvim sivonjama da imaju prazan reket za kucanje. To su zbog atraktivnih kucanja napravili.

Pre svega SHOW...
Tragicno

Au brate, s pola terena jednom tapnuo a 7 koraka napravio![]()

Ovo je previse koraka i za Harlem Globtroterse.![]()
Pa da, i tamo bi sudija morao da svira korake![]()
HahahaOvo je previse koraka i za Harlem Globtroterse.![]()

Ovo je previse koraka i za Harlem Globtroterse.![]()
))
)