peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.786
Nagrdi ga crnjo brutalno 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Polov trejd je stopiran jer je liga vlasnik Hornetsa pa su zakukali pojedini vlasnici kako će Lejkersi postati prejaki.
Zasluzuje i Stiv Nes da ima titulu/e pa nista...Kad malo bolje razmislim njega mi dodje i najvise zao.Za mene je on najbolji plej NBA lige u poslednjoj deceniji...Nije dupe, ali takav igrac zasluzuje da ima titulu/e.
Sto se tice Orlanda, juce cujem da su doveli nekog 30-ogidisnjaka za generalnog menadzera, sto su klinacke godine za taj posao.
znaci dolazak pola kod kobija je stopiran zbog toga da lejkersi ne bi postali prejaki,a ova 2 trejda koja su pustena? :/
Liga ima pravo da zabrani trejd, takva su pravila.Da li su glupa ili ne to je druga prica.
Kris Pol je trebao biti TREJDOVAN u Lejkerse.
Le Bron Dzejms NIJE TREJDOVAN u Majami. On je sa Majamijem potpisao ugovor kao free agent, tj slobodan igrac kome je istekao ugovor sa Klivlendom.
Liga nema pravo da zabrani prelazak bilo kog slobodnog igraca u bilo koji klub, dok je kod trejda drugacije.
To je osnovna i jedina razlika u prelasku LBJ u Majami i CP u Lejkerse.
Mislim da ni liga nema pravo da stopira trejd, ako se o njemu dogovore dve strane........Ma kakav da je,, ako su se vlasnici kluba dogovorili o njemu.
Poenta je da je ovde vlasnik kluba i jedna strana u pregoovorima o trejdu bas liga, tj. vlasnici klubova su delom vlasnici i Hornetsa.
Kao da je jedan od vlasnika oduystao od trejda, sto je legitimno pravo vlasnika.
Liga je zabranila trejd. I ima pravo to na osnovu nekih pravila.
"“Nije tačno da su vlasnici klubova sprečili da se ovaj trejd desi, jer se oni nisu ni sastali ovim povodom. Jednostavno, liga je sprečila ovaj veliki trejd iz košarkaških razloga”, rekao je portparol NBA Majk Bas. Jedan od košarkaških razloga je odlazak velikih igrača iz “malih” sredina - u nove centre košarkaške moći. Primer za to su dolazak Lebrona Džejmsa i Krisa Boša u Majami, gde je jedina prava zvezda do tih transfera bila u vidu Dvejna Vejda, dok je Karmelo Entoni zahtevao od Denvera da ga pusti u veći klub, pa je na kraju završio u nekada slavnim njujork Niksima. “Da, pojedini vlasnici su sve ovo pogurali, ali je na kraju presudio komesar lige Dejvid Stern. Jednostavno, ne sviđa mu se ideja da igrači diktiraju gde žele da idu, kao što je to uradio Karmelo, pa zato nije pustio ni da Kris Pol upravlja celom pričom jer mu se prohtelo da igra u drugoj, određenoj sredini”, rekao je jedan od anonimnih a upućenih ljudi u čitavu priču za “Yahoo”. "
Kako bi samo bilo zanimljivo da se oformi jos neka velika trojka,npr. da Rosea tradeuju u orlando pa da se tu jos neko pridruzi
![]()
Hahaha,nijeПотребно је да и другим корисницима дате репутацију пре него што је поново доделите кориснику gernach.
Je li ovo bilo napisano sa ciljem da se izmami bona od mene? Jer ako jeste, uspeo si.
Inače, odličan primer, i slažem se. Videćemo kakve će poteze vući novi menadžer (za početak, koga će dovesti na mesto trenera Orlanda).
A Orlando je draftovao momka po imenu Nikolson kao 19. pika. Ne znam ništa o njemu pa nemam pojma kako će on doprineti timu, ali ovaj tim prolazi kroz težak period.
Hjuston je imao neke namere da dovede Hauarda u svoje redove, ali od tog neće biti ništa: http://hangtime.blogs.nba.com/2012/06/28/rockets-howard-fantasy-up-in-smoke/ To je dobro, ali ovo mi se ne dopada: http://hangtime.blogs.nba.com/2012/06/28/change-has-cost-magic-dearly/
Ali najidiotskiji pik ubedljivo pripada Indijani. Uzeli su jednog lika sa Duke-a koji ne bi mogao da igra ni u trecem timu Zvezde, a borio bi se za drugu petorku u OKK-u.
Lik je ocajan, imao nesto vise od 6 poena u proseku i to mu je bila najbolja sezona! A fizicke predispozicije neverovatne za tu visinu (211cm), odraz preko metar, a talenat za kosarku nula...
I Klivlend je po meni imao wtf draft, sa cetvrte pozicije uzmu lika koji je losija verzija Irvinga.
Oklahoma je odlicno prosla, taj Dzons je jako talentovan, ali se cini da ima problema u glavi, prvenstveno sa motivacijom. S obzirom da je biran sa 28. pozicije, moze biti prava kradja.
Meni su omiljeni sa ovog drafta Robinson i Zeler. Mislim da obojica mogu napraviti fine karijere, pogotovo Robinson. Dobar atleta, odlican raspon ruku, igra za tim, verovatno nikada nece biti prva opcija u napadu (mozda ni druga ako ode u neki jaci tim), ali decko je veliki radnik i moze biti vazan sraf u dobrom timu.
Zeler je odlican centar ofanzivno, a ja bas takve volim. I jedna ispravka, otisao je u Klivlend, a ne u Dalas, pao je trejd tik pre nego sto je izabran ako se ne varam. A to mu je jos i bolje, posto Klivlend na 4 i 5 uglavnom ima defanzivce, a imace i dobrog pleja u Irvingu.