Ma...Ja volim Istok jos od pocetka '90-tih (da,mator sam

) i dominacije Cikaga,pre toga Detroita. Na All Star mecevima svaki put bih navijao za Istok,bez obzira sto vec godinama Zapad razvaljuje.
Inace,moja dva tima Cikago i Detroit,ove godine bas nista posebno

Na Istoku iz totalno nepoznatih razloga nesto posebno ne volim Klivlend,ali ni Boston.Valjda zelim da LBJ jos malo odraste pa da uzme titulu....Boston mi je od ranije nekako bezlican...Ja kad sam poceo d pratim Boston,to je bio tim pun tradiciji ali jedno 10 godina bez skoro ikakvih rezultata.Ali izmedju dva zla(uslovno receno)ako neko mora da bude sampion Istoka,neka bude Boston...
Od novijih ekipa koje prave probleme,tu mi je interesantna Atlanta,dok Orlando....Moze da pravi velike probleme,narocito kad igraju odbranu a to je jako bitno u Plej Ofu.Oni ako nalete na Klivlend,ocekujte 6 ili 7 meceva,u to sam siguran.
Dok na Zapadu....Od prvih 6 ekipa,za sve se moze reci da mogu da osvoje Ligu! Bez zezanja....Dalas igra sjajno u gostima,Lejkersi igraju odlicno,nikad ne odbacujte San Antonio,Finiks i dalje moze da zezne stvar....Portland...Koji za razliku od ostalih,bas cepa odbranu...To ce biti mnogo interesantnije gledati u Plej Ofu