NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja isto vise volim istok,najvise zbog Orlanda
Ima tamo i Boston,Atlanta,Miami,Detroit,... Najvise ne volim na istoku Cleveland,neznam zasto..
A na zapadu gotivim jedino Denver,New Orleans i Sacramento.

lejkersi razvalili kliperse 40 razlike....bruka i sramota :D

To je osveta za skorašnji poraz.Tada za Lejkerse nije igrao Gasol,izgubili su i od S.Antonia ali posle dobili Dalas ali guraju,verovatno prvi na zapadu.
Istok,Orlando prečesto gubi a važi za favorita,kada se minimizira Hauard nema ništa od pobede,koliko sam primetio često ga fauliraju,loše izvodi bacanja,iznervira se,napravi brzo lične greške i na kraju utakmice samo učinak u skokovima.

Ma...Ja volim Istok jos od pocetka '90-tih (da,mator sam :( ) i dominacije Cikaga,pre toga Detroita. Na All Star mecevima svaki put bih navijao za Istok,bez obzira sto vec godinama Zapad razvaljuje.

Inace,moja dva tima Cikago i Detroit,ove godine bas nista posebno :( Na Istoku iz totalno nepoznatih razloga nesto posebno ne volim Klivlend,ali ni Boston.Valjda zelim da LBJ jos malo odraste pa da uzme titulu....Boston mi je od ranije nekako bezlican...Ja kad sam poceo d pratim Boston,to je bio tim pun tradiciji ali jedno 10 godina bez skoro ikakvih rezultata.Ali izmedju dva zla(uslovno receno)ako neko mora da bude sampion Istoka,neka bude Boston...

Od novijih ekipa koje prave probleme,tu mi je interesantna Atlanta,dok Orlando....Moze da pravi velike probleme,narocito kad igraju odbranu a to je jako bitno u Plej Ofu.Oni ako nalete na Klivlend,ocekujte 6 ili 7 meceva,u to sam siguran.

Dok na Zapadu....Od prvih 6 ekipa,za sve se moze reci da mogu da osvoje Ligu! Bez zezanja....Dalas igra sjajno u gostima,Lejkersi igraju odlicno,nikad ne odbacujte San Antonio,Finiks i dalje moze da zezne stvar....Portland...Koji za razliku od ostalih,bas cepa odbranu...To ce biti mnogo interesantnije gledati u Plej Ofu :)

Ma...Ja volim Istok jos od pocetka '90-tih (da,mator sam :( ) i dominacije Cikaga,pre toga Detroita. Na All Star mecevima svaki put bih navijao za Istok,bez obzira sto vec godinama Zapad razvaljuje.

Inace,moja dva tima Cikago i Detroit,ove godine bas nista posebno :( Na Istoku iz totalno nepoznatih razloga nesto posebno ne volim Klivlend,ali ni Boston.Valjda zelim da LBJ jos malo odraste pa da uzme titulu....Boston mi je od ranije nekako bezlican...Ja kad sam poceo d pratim Boston,to je bio tim pun tradiciji ali jedno 10 godina bez skoro ikakvih rezultata.Ali izmedju dva zla(uslovno receno)ako neko mora da bude sampion Istoka,neka bude Boston...

Od novijih ekipa koje prave probleme,tu mi je interesantna Atlanta,dok Orlando....Moze da pravi velike probleme,narocito kad igraju odbranu a to je jako bitno u Plej Ofu.Oni ako nalete na Klivlend,ocekujte 6 ili 7 meceva,u to sam siguran.

Dok na Zapadu....Od prvih 6 ekipa,za sve se moze reci da mogu da osvoje Ligu! Bez zezanja....Dalas igra sjajno u gostima,Lejkersi igraju odlicno,nikad ne odbacujte San Antonio,Finiks i dalje moze da zezne stvar....Portland...Koji za razliku od ostalih,bas cepa odbranu...To ce biti mnogo interesantnije gledati u Plej Ofu :)
Juce sam gledao Dallas-Toronto.Dallas jeste dobra ekipa,ali ja mislim da nisu oni za Playoff,nznm zasto.Mislim da Phoenix nece nista uraditi u Playoffu,ne igraju odbranu uopste.A bilo bi extra finale istoka,Orlando-Cleveland,7-ma utakmica,Orlando pobedi,igraju u finalu sa Lakersima,i dobiju ih 3-0 z:mrgreen:z:mrgreen:z:mrgreen:z:Dz:D

Sinocni rezultati:

Sac 97:108 Atl

Mia 65: 104 Cha

Ind 98 : 109 Orl

Por 98 : 90 Phi

Dal 94:93 Was

Bos 86: 92 Det

Tor 107 : 113 Mil

Okc 94: 92 Min

Mem 111 : 113 Noh

Njn 94 : 118 Phx

Uta 105: 98 Sas

Den 123: 118 Gsw

Chi 97: 104 Lac

Jedino je Miami kiksnuo i Sacramento, ostali su ok...

Ovo je bilo guuusto

Howard Named All-Star Starter

With the support from his beloved fans, Dwight Howard was announced the starting center on Thursday for the Eastern Conference at the 2010 All-Star Game in Dallas.

Nisam ni sumnjao... z:mrgreen:

Mada malo posustaju u (n)ovoj godini, polovinu svojih poraza zabeležiše u januaru. z:( I sad ih je Atlanta dostigla.

Oklahoma igra solidno; na mestu je koje vodi u doigravanje. Mada je na Zapadu dosta izjednačeno i svako svakog može da pretekne.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back