NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mo Vilijams iz Klivlenda garantuje da će njegova ekipa proći... dečko je baš samouveren, ali videćemo da li će baš tako i biti.

A Denver je poravnao rezultat na 2-2. Biće tu još svašta. Mislim na obe serije.

Za seriju Denver-Lejkers sam očekivao da bude neizvesna,ali za Orlando-Klivlend sam mislio lak posao za Lebrona.Neznam šta igraju bekovi Klivlenda,jure,zuje u krug,i dolaze u sutuacije za nepovoljan šut ili rizična dodavanja.Da ne daje Lebron po 30-40 koševa odrao bi ih Orlando bar sa 30-tak razlike.

A u finale ce Kavsi i LA. Ne podnosim ni jedne ni druge ali svi hoce LeBron - Kobe finale. Inace navijam za Majami i Boston zbog Wade-a i velike trojke, ali posto ispali sada sam uz Denver zbog Mela. Bice zeznuto veceras...

kavsi nemogu u finale nikako:bye: jer jednostavno orlando je bolji na 4 od 5 pozicija...
ali kako stern forsira lebrona u finale pa to je nevidjeno:dash: sudije su davale tehnical fouls orlandovima igracima za svaku malu glupost:hahaha: i onaj faul 0.5sec prije kraja na lebronu:hahaha: ali ni sudije nemogu da pomognu jer orlando ide u finaleeeeeeeeeeeee:super:

Pa nisam bas siguran da su jaci na 1 i 2. U seriji da, vise daju ekipi, ali gledano ove sezone i karijere, Zerbijak, Pavlovic, Mo, West i Gibson nisu slabiji od Olstona, Pjetrusa, Redika i Li-a. Nelsona ne racunam jer ne igra.

Ja sam potpuno razocaran odbranama koje pruzaju Denver i Orlando...igraju krvavo...uzas...
Ja sam najveci ljubitelj odbrane kojeg sam uzivo upoznao...ali ove dvije ekipe nemaju morala u odbrani...

Kad se samo sjetim ``dosadnog`` San Antonia...to je bila gospodska odbrana!
Kad se samo sjetim Detroita...to je bila odbrana...
Odbrana koju igra Hjuston...sjajno...

Ovo vise nema veze sa odbranom...ulog je postao toliki, da su ekipe prljave do besvijesti...

Do sada sam gledao kako su ovi iz Denvera pretukli Pola, pa su onda provocirali i tukli Novickog, a sada postavljaju noge Brajantu...
Orlando je igrao sjajnu igru ali protiv Klivlenda su i oni poceli da biju igrace...jer ocigledno imaju manjak kvaliteta...
A od Lejkersa sam vidio kako su raskrvarili Batijea, kako su se trudili da povrijede Minga...
Jedino je Klivlend do sada prava pobjednicka ekipa...bez grubosti...
A neke ekipe su pokusavale da se izivljavaju na LeBronu...pa ih je sve stresao sa sebe...i sada biju njegove saigrace...

A opet...ja sam uz Orlando...ali ako se Orlando ne vrati staroj igri, potpuno sam razocaran zavrsnicom plej-of-a...

To nije kosarka...

Kosarka je prelijepa igra...a NBA je zvijezda vodilja u citavoj prici...i ne smije sebi da dopusti da marketing i ruzne stvari prevladaju...

Ja sam pristalica fer igre i pravila da najbolji pobjedjuje...ne ``naduvani`` najbolji, vec onaj koji najvise daje, ali po nekim moralnim nacelima...

Ne mora Filadelfija nikada da osvoji titulu...
Neka je osvoji Memfis ali neka najbolje igra i bude najbolji u svakom smislu...
Prljavosti ne smiju da postanu sastavni dio igre...snaga, fizicka sprema, kontakt - pristalica sam svega ali samo toliko...
Ako cu da gledam krvave sportove...gledacu borilacke sportove...

Ne bih znao, GRIZZLY, jer nisam u prilici da gledam mečeve... nažalost... :(

Hm... mklj kaže da su sudije sudile u korist Kavsa i Lebrona, a ti kažeš da se iživljavaju na njemu (doduše igrači, ne sudije)... :think:

Da Lebron nije prelomio drugi meč, Orlando bi već sad obezbedio prolaz dalje i bio bi odmoran za finale, a s obzirom da se ove druge ekipe baš "kolju", ne bi me čudilo da bude i majstorice.

S druge strane, moj favorit je lako mogao i da izgubi prvu utakmicu, koju je dobio sa istom razlikom sa kojom je izgubio drugu, tj. sa pola koša... nisam zaboravio na to...

Evo jedne Hauardove banane Lebronu:

Ne znam kako je sa drugima, ali za mene nema niceg lepseg od krvi i znoja na parketu, ipak je ovo doigravanje, i svaka utakmica je 6 puta vaznija od bilo koje iz sezone. Secam se vremena kada nisam propustao NBA meceve(sada nemam mnogo vremena da ih gledam), u finalu su bili San Antonio i Detroit, Duncana izudarase i Ben i Rasid i svi ostali(ruke su mu bile vidno izgrebane), ali je za mene to bilo toliko zanimljivo, taj zar i ta borba(pa mozda i poneka povreda) jer upravo to razlikuje playoff od casual sezone..

kavsi nemogu u finale nikako:bye: jer jednostavno orlando je bolji na 4 od 5 pozicija...
ali kako stern forsira lebrona u finale pa to je nevidjeno:dash: sudije su davale tehnical fouls orlandovima igracima za svaku malu glupost:hahaha: i onaj faul 0.5sec prije kraja na lebronu:hahaha: ali ni sudije nemogu da pomognu jer orlando ide u finaleeeeeeeeeeeee:super:

Istina.Sudije pomazu Klivlendu,a prvenstveno Jamesu.Ali *** on je ''najbolji'' igrac na svijetu,iako je meni realno Kobe bolji.Ne volim ni jednog ni drugog,ali najbolji su.

Najzasticeniji u ligi po meni su Kobi, Dankan i LJ. Mrzim svu trojicu i neka ih mlate, bas me briga. I Bos - Chi je bilo dosta tuce ali ubedljivo najvise batina je dobijao Shaq. Kakve su to sekirice bile od Polarda i Divca...

Ne bre nisu LJ i Wade najkompletniji, Ajwerson je :D :D :D. Salu na stranu odlicni su oni, ali nemaju vrhunski sut, ja obozavam Wade-a, ali realno imaju nekako krutu ruku, narocito za 3. Mozda Pol, mada ga nisam puno gledao, ili Chonsi.

Citat sa jednog NBA foruma:

Game over for Cavs. I bet you tonight, all the Cavs players will once again watch Lebron playing instead of PLAYING WITH HIM.

Ne kapiram zašto sve mora Lebron da obavlja, da skače i poentira za ceo tim. Pa ipak on nije novi Džordan... a čak ni Džordan nije osvajao titule sasvim sam; ipak je imao neku podršku u Pipenu, Kukoču, Grantu i ostalima... slažete li se?

Šta mislite, da li je ova pobeda Lejkersa u petoj utakmici bila ključna? Meni sve nekako izgleda kao da je ovaj meč bio možda i preloman.

Poslednja izmena:
@Dakyorlando
Nije on Dzordan, on je LeBron:D ...ali moze da bude i bolji...

Radi sve sam, zato sto Klivlend ipak nije mocan tim...sve sto su napravili, napravili su zahvaljujuci LeBronu...

Sto se tice Lejkersa...nijesam siguran...
I Boston je izgledao siguran, pa je na kraju ispao na svom terenu...

P.S. Igraci tipa Pipen, Ker, Rodman ne postoje u ovom Klivlendu...

Igraci tipa Pipen i Kukoc ne postoje vise ni u jednom timu,bar ne u ovom momentu. Fora kod MJa je bila sto je bio konstantan,sto u odbrani sto u napadu...Pri tome,uvek si imao Kukija koji sa klupe udje i hop 15 poena,Pipena koji je redovno davao 20 ali imao i po 7,8 skokva,ukradene,moga je da cuve igrace na 4 pozicije....I da ne zaboravim,imali su Rona Harpera ciijih 10 poena + odlican posao u odbrani su mnogo znacili..Koliko god ga laici zaboravljali....Kao i na prvi pogled smesni centar Longli :)

Ono sto mnogo nedostaje Klivlendu je drugi,pa i treci igrac koji moze da preuzme odgovrnost i da zavrsi utakmciu,ili cak da je vodi! E to oni nemaju i zato ih ne volim. Imaju samo LeBrona i to je to...Ako oni uzmu titulu,sa takvom igrom,onda vise ne treba gledati kosarku...Jer to nije kosarka.

Trenutno vrlo neizvesna utakmica Orlando-Cleveland...Turkoglu,Lewis,Howard su jedini sa dvocifrenim učinkom u Orlandu,dok su na drugoj strani najraspoloženiji Mo Williams i LeBron....To je trenutno stanje,očekujem pobedu Klivlenda....

Da mi je bar neko rekao da utakmice mogu da se prate uživo na sajtu televizije TNT... jeste da je slika sva kockasta u full screen modu i da je kamera bez veze postavljena, ali za nekog ko nema kablovsku ni satelitsku i koji može jedino na taj način da gleda - nije loše. Bolje išta nego ništa.

Prva utakmica Orlanda posle tri-četiri godine koju sam mogao da pratim uživo - i odmah razočarenje
48656.gif_280x210.gif

Ali sada, kada sam najzad video svoje miljenike na delu, siguran sam da će Orlando pobediti u šestoj utakmici. Neće valjda da se ponove Detroit i 2003.

Sad se setih, najkompletniji je Glen Dejvis :D. Nego sta je sa Ricky-em, bio u Miami-u, ali ove sezone nisam cuo za njega, kakav je to lik. Mirise na Cle-LaL, cak sta vise siguran sam, nekako mi Orl i Den nisu spremni. Ko se nadao da ce i dovde stici...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back