NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hm,nisam jutros imao snage da gledam Lakerse u drugom poluvremenu ali ocigledan poraz zbog Kobeovih 11 poena

Srecom,Boston je takodje opet izgubio a Dzejms nastavlja sa partijama za sigurnog ovogodisnjeg MVP-a

Paspalj je u dva navrata isao u NBA,jednom nije prosao kamp,drugi put je bio taj problem sto ga je pomalo bolelo uvo da promeni svoje navike. Na Olimpijadi je dao 18 poena cini mi se,od toga cak valjda 14 u prvom poluvremenu,pa su se tad navukli na njega ovi iz San Antonija. Medjutim,nije njemu bilo lose u Grckoj,daleko od toga...Al sto nije znao da sutira slobodnjake.....Uhuhuhuhu...

I opet,ako Tripkovic bude igrao bilo gde sem u Partizanu,a da taj tim moze da udje u Final Four,kosarka vise nece biti sport koji cu ja da gledam.

al im je pokazao, svaka mu čast:

šut 9-25
5 izgubljenih
+/- = -3

drugim rečima, školski primer silovanja igre, žrtvuje tim u korist svoje statistike
minute shut trica slobodna asistencije blokade poeni
37 19 - 31 3 - 6 20 - 20 3 0 1 61
to je kobe koji zeli da igra i nesto pokaze a ono sinoc je bilo sprdanje treba vise da ulazi u reket a ne da samo sutira
u dvije utakmice 1-1 slobodna za igraca koji je prosle sezone po utakmici imao oko 10 slobodni u prosjeku

Koliko ih ima Majkl? Fora je u tome sto MJ nikad i nije bio triple-dobule igrac,znalo se sta veliki Majkl radi ;)

Grent Hil je vec bio druga prica,to je kralj od igraca koji nikad nije iamo srece sto sa povredama sto sa ekipama. Mladji momci,sto znci oni koji imaju manje od 20 godina se ne secaju kakav je to igrac bio,uuuuuuh,ma kakav Dzejson Kid...Da se nije povredjivao,bio bi bolji od njega 100%.Steta za Grenta!

A sto se tice Lerija Birda...Joj...lebron se za sada moze sa njim porediti samo po broju triple double ucinka,iskreno,daleko,daleko je on jos od metnaliteta koji je iamo Leri. Kao igrac,nije daleko,ali jos ima da uci :)

Po meni je Lebron nekako najslicniji upravo Birdu,ali savrsenija,brza i jaca verzija. Nikako ne kao Medzik,koji je po meni ipak klasa za sebe u svakom pogledu.

Nemoj mi reci da je neko poredio Drazena i Raksija??? Ko god je to radio,taj definitivno ne zna kosarku..Auuuuu..Ljudi,koliko vi ne poznajete istoriju kosarke...Znate li ko je bio Drazen Petrovic?Jedini igrac koji moze da mu bude pandan je Toni Kukoc i niko vise verovatno.Na zalost,ni jedan ni drugi nisu nasi,ali svaka im cast...

Sumnjiva pobeda Klivlenda nad Orlandom gde su se ovi bunili da nije ni čudo što Kavsi imaju samo jedan poraz kući.

:amen: nego šta je nego je sumnjiva

Ali nema veze, gura se dalje. Samo se nadam da Orlando i Detroit neće biti na 3. odnosno na 6. mestu kad se završi regularni deo. Pistonsi su bauk mojim ljubimcima godinama unazad i jedini su tim protiv koga "Magični" nikako ne bi mogli u plej-ofu.Tvrdim da bi se izborili sa bilo kojim drugim timom sa Istoka. (Pazite, ne tvrdim da bi izbacili svakog sa 4:0, ali bi se nosili i imali šanse protiv bilo kog tima sa Istoka osim protiv Detroita.)

@munjoliki
Igor Rakocevic se slabo promjenio od vremena kada je igrao u Buducnosti...u NBA ligi tako reci nista nije pokazao a jos manje je bio istrajan da napreduje i pokaze nesto u najboljoj ligi na svijetu...i sada je dosao u Evroligu i pokazuje da je jedan od najboljih igraca u njoj a to govori o kvalitetu Evrolige...

@Dakyorlando Koliko se meni cini Filadelfija ce najprije biti vas protivnik...vec se uveliko radujem duelu:) Ali postoji sansa da bude i Detroit - Orlando...i tom duelu se uveliko radujem:mrgreen: Kako god...sudjeni su moji timovi tvom timu:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back