nordic_warrior
Elita
- Poruka
- 18.286
ebem li ga... kad bi bar opalio nekih petnaestak poena po mecu pa da malo pomogne ovoj trojici
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ebem li ga... kad bi bar opalio nekih petnaestak poena po mecu pa da malo pomogne ovoj trojici
Hehehehehe,ljudi,nemojmo da otvaramo i temu Vladimir Radmanovic
Ako zasutave Brajanta,po meni,to je kraj Lejkersa.Problem je sto je njega jako tesko zaustaviti i za razliku od Klivlenda,oni imaju jos nekoga ko moze da opali kad zatreba.
ja mislim da je zurio na caj i keks
salu na stranu, mislim da je on rupa u Lejkersima, stvarno ne znam sta ce im
Vi znate kako je Radmanovic rupa u petorci...Svi ste strucnjaci do jednog...Steta sto nijedan od vas nema blage o tome da je igrac Radmanovicevih predispozicija i njegovog suta fantasticna opcija za napad trougao koji Fil Dzekson forsira u 70% slucajeva...Posebno ako se nalazi na suprotnoj strani od prvog pasa...Naravno,gospoda kao vi koja samo igra nba live i gleda konacne rezultate nema uvida u to,nego o kvalitetu igraca zakljucujete samo po statistici...Posle se cudite sto ima 30 minuta po mecu u ekipi koja igra finale
Inače ima jedan zanimljiv podatak: Lejkersi i Boston su se do sada sastajali 10 puta u finalu NBA i svih deset puta je pobedio Boston! Možda će Lejkersi najzad da prekinu tradiciju... a možda i neće?
U pravu siniko ne moze...
Duza klupa...Ne bih rekao,njima je prva izmena na centru Turiaf!Volton i Farmar nisu losi,ali ne donose prevagu,dok je Vujacic fantastican i najvece iznenadjenje play-offa...Na drugoj strani dosta istrosenih veterana,Brown,Cassel,Posey...Klupa nece presuditi u ovom duelu...Sve to stoji,ali koliko imaju Pirs,Alen i Garnet naslova prvaka,a koliko sam Kobi.
Mnogo bitna stvar je to sto Lakersi imaju duzu klupu.To ce presuditi.