NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hehehehehe,ljudi,nemojmo da otvaramo i temu Vladimir Radmanovic :D

Ako zasutave Brajanta,po meni,to je kraj Lejkersa.Problem je sto je njega jako tesko zaustaviti i za razliku od Klivlenda,oni imaju jos nekoga ko moze da opali kad zatreba.

ja mislim da je zurio na caj i keks :lol:
salu na stranu, mislim da je on rupa u Lejkersima, stvarno ne znam sta ce im

Bio je jedan članak u novinama kada je Fil Džekson objašnjavao zašto im je Radmanović potreban i zašto računaju i na njega... sad ne mogu tačno da se setim kako je rekao ali pomenuo je da Vladimir daje svoj doprinos ekipi, u svakom slučaju ne može se reći da baš ima epizodnu ulogu

Inače ima jedan zanimljiv podatak: Lejkersi i Boston su se do sada sastajali 10 puta u finalu NBA i svih deset puta je pobedio Boston! Možda će Lejkersi najzad da prekinu tradiciju... a možda i neće?

Vi znate kako je Radmanovic rupa u petorci...Svi ste strucnjaci do jednog...Steta sto nijedan od vas nema blage o tome da je igrac Radmanovicevih predispozicija i njegovog suta fantasticna opcija za napad trougao koji Fil Dzekson forsira u 70% slucajeva...Posebno ako se nalazi na suprotnoj strani od prvog pasa...Naravno,gospoda kao vi koja samo igra nba live i gleda konacne rezultate nema uvida u to,nego o kvalitetu igraca zakljucujete samo po statistici...Posle se cudite sto ima 30 minuta po mecu u ekipi koja igra finale

Sto se tice serije...Boston i Lejkersi ove sezone dve utakmice,obe dobio Boston ubedljivo,Brajant sut kombinirano 15-46...Boston se branio ispod bloka i davali su mu sut sa daleke distance i trojke...Rotirali su u odbrani Toni Alen,Rej Alen,Pirs,Pozi i Rondo,svi sem Reja igrali strasno agresivnu odbranu kad god bi probao da probije...Naravno,u obe nije igrao Gasol(igrao Bajnam),a takvu slicnu taktiku su primenili i Spursi,pa im se bas nije isplatilo...

Vi znate kako je Radmanovic rupa u petorci...Svi ste strucnjaci do jednog...Steta sto nijedan od vas nema blage o tome da je igrac Radmanovicevih predispozicija i njegovog suta fantasticna opcija za napad trougao koji Fil Dzekson forsira u 70% slucajeva...Posebno ako se nalazi na suprotnoj strani od prvog pasa...Naravno,gospoda kao vi koja samo igra nba live i gleda konacne rezultate nema uvida u to,nego o kvalitetu igraca zakljucujete samo po statistici...Posle se cudite sto ima 30 minuta po mecu u ekipi koja igra finale

Nick je upravu.Slazem se sa njim.Radmanovic je veoma vazan Lakersima.Svi pricate da on nema pojma,valjda je Fil pametniji od vas.

Inače ima jedan zanimljiv podatak: Lejkersi i Boston su se do sada sastajali 10 puta u finalu NBA i svih deset puta je pobedio Boston! Možda će Lejkersi najzad da prekinu tradiciju... a možda i neće?

Prvih 8 puta pobjedio je Boston a zadnja dva LA Lejkersi...

@nick_the_quick Rotacija je skoro sigurna ali mislim da ce ga Pirs najbolje cuvati...zato sam njemu dao prednost...
Centarski duo Bostona je bolji nego San Antonija...mislim da ce to donijeti prednost Bostonu koju nije imao San Antonio...A imaju i klasne igrace na bekovskim pozicijama...dajem prednost Bostonu!(nijanse su odlucile u finalu Zapada...sada su nijanse na strani Bostona)

Sve to stoji,ali koliko imaju Pirs,Alen i Garnet naslova prvaka,a koliko sam Kobi.
Mnogo bitna stvar je to sto Lakersi imaju duzu klupu.To ce presuditi.
Duza klupa...Ne bih rekao,njima je prva izmena na centru Turiaf!Volton i Farmar nisu losi,ali ne donose prevagu,dok je Vujacic fantastican i najvece iznenadjenje play-offa...Na drugoj strani dosta istrosenih veterana,Brown,Cassel,Posey...Klupa nece presuditi u ovom duelu...

I Pirs i Alen i pogotovo Garnet su veoma gladni titule...a imaju ogroman kvalitet...mislim da ce to biti dovoljno za jednog Brajanta...Odoma i Gasola...
Cekamo sa nestrpljenjem prvu utakmicu...ja cu igrati jedinicu sa hendikepom...posto je hendikep samo 2.5;)

ma za nas bi najbolje bilo da jos jedan srbin dobije prsten,radman ne forsira puno i uvek daje po 10-ak poena,sto je sasvim solidno,mislim da ce u reprezentaciji ako ga pozovu da razbija....

a sto se smog finala tice po meni najzanimljivije u poslednjih 5 godina ako ne i vise!!!!

Nisam gledao,samo sam video rezultat i ne znam da li da budem happy ili ne.Prvu rundu dobija Boston,drugu ko zna ko...Licno,posto nemam nekog favorita,bilo bi lepo da odigraju 7 meceva,taman da malo gledam kvalitetne kosarke :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back