Navijačke teme

Najjaci navijaci u exYU

• Grobari (Partizan Beograd)

• Delije (C.Zvezda Beograd)

• Firma (Vojvodina N.S.)

• Lesinari (Borac Banja Luka)

• Horde Zla (Sarajevo)

• Ultrasi (Zrinjski Mostar)

• BBB (Dinamo Zagreb)

• Torcida (Hajduk Split)

• Armada (Rijeka)

• Neko iz Slovenije

• Neko iz Makedonije

• Neko iz C.G.

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Grbovi Zvezde i "delija" dočekali Dinamo, Hrvati tražili da se skine zastava "Četnici"

Navijači Olimpijakosa su velikom koreografijom dočekali zagrebački Dinamo u 4. kolu Lige šampiona.

http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropsk...mo-Hrvati-trazili-da-se-skine-zastava-Cetnici

688574_20151104apthanassis-stavrakisathensdi008715555_f.jpg

688589_tanjugap_ff.jpg

Bio bi problem da se radi o krpi koja se makar jednom našla na ogradi. Pošto se radilo o krpi koju nitko nikad nije vidio, dalo bi se diskutirat o čijem se problemu radi ;)

Nije ti palo na pamet da ta krpa i nije stigla da se nađe na ogradi zbog već poznate akcije? Mislim, nisam cigan i nemam razloga da ih branim, ali je sigurno da oni nisu neozbiljna grupa koja bi sašila zastavu nepostojeće grupe da je okači kao trofej. Pre će biti da je neki pojedinac, ili par njih iz tog Siska, napravio zastavu bez znanja matične tribine, ali su jednostavno provaljeni...

Nije ti palo na pamet da ta krpa i nije stigla da se nađe na ogradi zbog već poznate akcije? Mislim, nisam cigan i nemam razloga da ih branim, ali je sigurno da oni nisu neozbiljna grupa koja bi sašila zastavu nepostojeće grupe da je okači kao trofej. Pre će biti da je neki pojedinac, ili par njih iz tog Siska, napravio zastavu bez znanja matične tribine, ali su jednostavno provaljeni...

U ovom slučaju ih svakako nemaš razloga branit. I slažem se da oni nisu neozbiljni. :cool:

О каквој застави је онда реч?

O ovoj. Pošto je dotični Purger pomenuo da je ono skidanje dresa bilo kao za BBB Sisak, a mislio je na to da oni tu zastavu nikad nisu kačili na svojoj tribini, pa sam mu rekao da nisu ni stigli da je okače :mrgreen:

b9dvno-1.jpg

Mada, moram da se ispravim, BBB Sisak je skinulo groblje, a ja sam je pomešao sa ovom drugom, BBB Bern, ko će ih sve popamtiti koliko ih je popadalo :cool:

download-1-1.jpg

60 na 30, još sačekuša i još trebaju noževi? Dobro da niste tenk dovukli i koju haubicu.

E delije junačine, pa Grobari su za vas heroji. Majke mi moje.

Bilo je 60 bojsa i 50-ak delija, 8 bojsa privedeno, 3 delija i 2 grka.

- - - - - - - - - -

Nije ta priča. Svakako nije tako, niti zbog toga počelo.

Onda ? Otkud 'rvatske navijačke grupe dole ? To ti isto k'o kada bi se srpske navijačke grupe spajale s njemačkim il' francuskim (kojih ima malo da se razumijemo).

Što se vas tiče, ja se samo vodim onom rečenicom vašeg drugara iz "The Real Football Factory", na pitanje šta bi bilo u slučaju sukoba navijačkih grupa iz Srbije i Hrvatske, rekao je "plenty of dead people". Tako da, što se tiče kodeksa, obrati se njemu...

Poslednja izmena od moderatora:
Onda ? Otkud 'rvatske navijačke grupe dole ? To ti isto k'o kada bi se srpske navijačke grupe spajale s njemačkim il' francuskim (kojih ima malo da se razumijemo).

Preko utakmica jednog stranog kluba s kojim je PAO u dobrim odnosima. I ne razumijem problem u dobrim odnosima grčke i hrvatske grupe. Niti razumijem ovo s francuskim i njemačkim navijačima.

O čemu se radi u Roma- PAO, o čemu se radi u odnosi Torcida- NNB?

Radi se o tome da se ponekada pojedinci iz određenih grupa toliko dugo uvlače drugima u bulju, da ovima postanu dragi i onda se pobratime. Primer su navijači Lokomotive iz Plovdiva, koji su godinama bez ikakve realne osnove na svojoj tribini kačili zastavu "Napoletani", iako veze sa njima nemaju, da bi to na kraju rezultiralo bratimljenjem nekih njihovih grupa. Tako je i sa vama i zelenima, veze jedni sa drugima nemate i ne postoji niti jedan normalan razlog za prijateljstvo, ali se ipak desilo, samo još uvek nije jasno ko se kome uvlačio :mrgreen:

Јел се сећаш утакмице Интер Запрешић- Црвена Звезда на тој некој периферији Загреба кад су хрчки пратили бус Делија у повратку и са стране пуцали и зољама гађали бус?
Да ли се сећаш тога?
И то само зато што смо се мирољубиво понашали на том стадиону и певали Вам:"ооо,како је добро,видети те опет..ставити руке на твоја рамена":D

Пази,ако ти мене гађаш зољом + ја недавно изгубио друга и брата од ножа..
Знаш шта: понећу не само нож..него ону месарску сатару !
Без икаквог упозорења и најаве!

Poslednja izmena od moderatora:

Back