Milannn p f c
Zainteresovan član
- Poruka
- 114
Jesu to oni sto su vam presarali grafit taj dan na jene-a?![]()
Baš si vickast...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesu to oni sto su vam presarali grafit taj dan na jene-a?![]()
Za Delije jedino što u Bg znam je da su sa Senjaka i oni stariji sa Čubure...za vas Grobare - Dorćol a ovo sve ostalo je čisto nagađanje.
Za Delije jedino što u Bg znam je da su sa Senjaka i oni stariji sa Čubure...za vas Grobare - Dorćol a ovo sve ostalo je čisto nagađanje.
Ne gledam i ne interesuju me grafiti već po starim pričama.Nisi upravu ova mapa je tacna skroz samo treba da odes u svaki kraj i vidis grafite.. Poznajem ljude iz svakog kraja i ovo je uglavnom tacno..
Samo imam par sitnih zamerki.. U Kumodrazu ima vise forsa nego delija i grobara i u Rakovici takodje.
Nisi upravu ova mapa je tacna skroz samo treba da odes u svaki kraj i vidis grafite..
Kakvi forsi u Rakovici? Trol?
Pa ti onda ocigledno veze nemas sa ovim stvarima... Ko je u Rakovici ako nisu forsi? Ko je na Vidikovcu? U Knezevcu? Inace ako ne znas vidikovac ti pripada opstini rakovica.. jedino naselje u opstini rakovica koje ne drze forsi je resnik.
Ми Гробари смо прохрватски оријентисани, основани смо у Загребу и Туђман нам је био први председник!Skoro sve grupe u Srbiji su prosrpski orijentisane sem Pazaraca,do pre nekoliko godina čuo sam da nije i firma aali mi sad deluju kao prave srpske patriote.
Мислим да је мапа рађена анкетирањем људи у појединим деловима града, сад који је узорак био је већ питање.
Земунци имају подршку и на Великом ратном острву!