Navijačke teme

Najjaci navijaci u exYU

• Grobari (Partizan Beograd)

• Delije (C.Zvezda Beograd)

• Firma (Vojvodina N.S.)

• Lesinari (Borac Banja Luka)

• Horde Zla (Sarajevo)

• Ultrasi (Zrinjski Mostar)

• BBB (Dinamo Zagreb)

• Torcida (Hajduk Split)

• Armada (Rijeka)

• Neko iz Slovenije

• Neko iz Makedonije

• Neko iz C.G.

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
1913417_817099328388127_1643374878128952898_o.jpg

Мислим да је мапа рађена анкетирањем људи у појединим деловима града, сад који је узорак био је већ питање.

Земунци имају подршку и на Великом ратном острву!

Ne verujem anketiranjem, jer bi onda trebali ceo Beograd da anketiraju, vec vise navijackim grafitima, navijackim zastavama i slicno

I po nekom mom razmisljanju ovo bi i trebalo da bude tacno

Zapravo se vidi koliko je Beograd navijacki haotican, i da nema pravila koji deo grada za koga navija

- - - - - - - - - -

Za Delije jedino što u Bg znam je da su sa Senjaka i oni stariji sa Čubure...za vas Grobare - Dorćol a ovo sve ostalo je čisto nagađanje.

Dorcol i Fontana, Fontana je bas ono hard-core grobarski kraj, tu se mogu dodati i paviljoni na NBG, zivim tu blizu pa znam

Za Delije jedino što u Bg znam je da su sa Senjaka i oni stariji sa Čubure...za vas Grobare - Dorćol a ovo sve ostalo je čisto nagađanje.

Nisi upravu ova mapa je tacna skroz samo treba da odes u svaki kraj i vidis grafite.. Poznajem ljude iz svakog kraja i ovo je uglavnom tacno..

Samo imam par sitnih zamerki.. U Kumodrazu ima vise forsa nego delija i grobara i u Rakovici takodje.

Nisi upravu ova mapa je tacna skroz samo treba da odes u svaki kraj i vidis grafite..

to sa grafitima mi je nepojmljivo sa mojih napunjenih 28 godina.

msm za 10 minuta sa gacama pune prpe isaras ceo jedan kraj i kao vi sta glavni :lol:

a jos kada neki nazovu saranje zidova AKCIJOM pa dodje mi da ih pljunem

jedino (kako bi vi nazvali rispekt) imaju 2-3 grafita i to u pancevu. ono stoji 10 godina i niko nije presarnuo. samo saraju okolo.
ono guli se farba od starosti a nema ni trunku presaranja. msm ko je manje-vise u prici zna o cemu pisem ;)

Evo ja zivim u bg i zivo se pitam sta pricas ti, kakvi forsi u rakovici?
Mapa ima brdo gresaka i ne pada mi na pamet sad da obrazlazem za svaki kraj sta je i kako, a posto vidim da si trol i to opasan ne zelim da se raspravljam sa tobom.

Kakvi forsi u Rakovici? Trol?

Pa ti onda ocigledno veze nemas sa ovim stvarima... Ko je u Rakovici ako nisu forsi? Ko je na Vidikovcu? U Knezevcu? Inace ako ne znas vidikovac ti pripada opstini rakovica.. jedino naselje u opstini rakovica koje ne drze forsi je resnik.

Evo primer sa grafitima koji nije isti kao na mapi

Vojvode Stepe je od pocetka na autokomandi isarana samo i iskljucivo UF grafitima (previse ih ima), nema nicijih drugih, a vidimo da se to ne poklapa sa mapom jer je tu oznacena crvena boja

Ali opet mislim da je mapa manje-vise tacna

Kakvi forsi u Rakovici? Trol?

Pa ti onda ocigledno veze nemas sa ovim stvarima... Ko je u Rakovici ako nisu forsi? Ko je na Vidikovcu? U Knezevcu? Inace ako ne znas vidikovac ti pripada opstini rakovica.. jedino naselje u opstini rakovica koje ne drze forsi je resnik.

Vidi Rakovica kao opstina je jedno a kao naselje je drugo, naselje Rakovica su jang bojsi(taj deo na mapi perfidno ostavljen neobojen) i to je to. A opstina Rakovica ti je i Pevac koji je grobarski mada ima i ds tako da bi trebala da stoji tacka, vidikovac je cisto uf, ona druga strana je cerak/cukarica i tu preovladava uf.
Za Knezevac stvarno ne znam, nisam skoro prolazio.
Dalje, Miljakovac 1 cist grobarski kraj mada sad nesto cigani pokusavaju, ovde crnog nema ni u tragovima na mapi.(isto deo ostavljen neobojen)
Resnik je u sustini pola pola mada ima vise delija, a forsi ne da ne drze nego nece nikad ni prici.
Takodje, i Kanarevo Brdo ti je opstina Rakovica i tu su dominantni navijaci czv i to se i vidi na mapi.
Znaci jedino naselje koje forsi ustvari drze na celoj opstini Rakovica je Vidikovac a ti rece da oni drze sva druga sem Resnika, nece biti da je tako.

Ovo sam ti napisao kao osoba koja zivi na teritoriji opstine Rakovica i koja se cesto krece po svim ovim krajevima, izuzev knezevca.

A to koliko ko ima veze sa ovim stvarima necemo da raspravljamo ;)

@PartizanBeograd
Naravno, do solitera tj do velikog grafita Vozdovac su forsi ali usled vecitog rata ds i njih iz ds je izbio kompleks jer su verovatno oni sugerisali nesto kod sastavljanja mape i stavili su taj deo crveno iako i sami znaju da je taj deo plave boje i boli ih sto je taj deo bukvalno preko puta njihovog stadiona.

Poslednja izmena:
Ja sam mislio da je Pevac druga opstina istripovo sam se... posto znam da Rusanj pripada Cukarici.. na cijoj teritoriji inace ja zivim. I mogu da ti kazem da su tu forsi jedino na ceraku i nigde vise.. posto si napisao ta strana cerak/cukarica.... oni su samo na ceraku... zarkovo bele vode drze delije, padinu isto delije, umku i veliku mostanicu delije, sremcicu i zeleznik grobari mada u sremcici ima dosta i delija i banovo brdo ima delija ali vise grobara,i ostruznica je podeljena, za makis ne znam nisam siguran mislim da su delije....
Iz knezevca imam drugara tamo su sve forsi i na vidikovcu isto mnogo ortaka imam odatle bukvalno sve su radovci..za pevac znam da su grobari a za samu rakovicu kao rakovicu sam cuo da najvise ima forsa. problem sa mapom je sto ne oslikava gde su najjaci i najludji navijaci i gde ih koliko ima.. na primer senjak i ledine su povrsinski tu negde... i iz mape ne mozes da saznas da su zapravo ledine smesne a da su najjaci i najludji navijaci u gradu na senjaku. Isto i kaludjerica.obojena je u crno, zvezdara u crveno i veca je povrsinski zvezdara a grobari iz kaludjerice su 5 puta jaci od svih delija sa zvezdare......

Poslednja izmena:

Back