Ne znam šta očekuješ, ni Hrvati nisu došli u Beograd, nego u Atinu, a sigurno se nisu šetali tamo i nudili svima, nego cigani imaju Olimpijakosove, pa su ih pronašli uz pomoć njih. Ova slika koju sam postavio je slikana veče pre utakmice Dinamo - Olimpijakos i na njoj su cigani zajedno sa njihovom braćom iz Pireja. Takođe, ako pronađem, okačiću i sliku Paokovih protiv Lokomotive, gde su takođe bili i Grobari sa svojom zastavom. Što se druge Paokove utakmice u Zagrebu tiče, dva kluba su se tada dogovorila da ne daju karte gostujućim navijačima, pa kako Paokovih nije bilo u Zagrebu, tako nije bilo ni BBB u Solunu.
Pa Hrvati su dosli jer je njihov klub igrao, kontas razliku? I dosli su da se posoraju, znajuci sta ih ceka, isto su zabrane i isto je bilo i u prvoj utakmici pa u Zagrebu Delija i Gate 7 (inace precenjena grupa, u biti velike pickhetine) nije bilo, neki transparent ne znaci nista, to nisu napravili ultrasi JER IH NIJE BILO, da je bilo, bilo bi tu svega, ali koliko god ti ne zelis priznati nasi navijaci i nase grupe vec dugi niz godina biraju utakmice, nema ih na da se tako izrazim, na bojistima. Seti se Rumunije, gde je velika grupa BBB celi dan trazila Grobare kojih nije bilo iako su se kurchili po internetu da ce svega biti. Ponovit cu ti, nije sramota dobiti po pickhi ali je sramota uopste se ne pojavljivati na gostovanjima, a o zabranama mi molim te nemoj, i sad su bile zabrane...plus sta nase grupe iz Srbije imaju vise nazovimo ih..vanjskih pomagatelja, dakle bratimljenja sa drugim grupama i puno lakse bi mogli napraviti haos ali pazi, nisu niti jedan jedini put, i molim te razlikuj pojavljivanje na nekoj utakmici od sore, od ultrasa, od ovoga sta su sad BBB uradili. Probaj biti realan, nesto se na nasoj sceni jako jako promenilo, nema vise mudha kao pre, boga ti kad se setim naseg puta do Evropskog prvaka, demolirali smo pola Evrope, seti se Dresdena, seti se Francuske, ako zelis dat cu ti link od moga brata Cire koji u detalje to opisuje kao i sve sore onda, kodekse, kako su prolazili oni sa nozevima i oni koji su coveka na zemlji cipelarili...
Seti se rata, sankcija, seti se zabrana i onda pogledaj na koji nacin su Delije dosli do Sofije gde smo imali domace utakmice, usporedi sa sadasnjim stanjem i sve ce biti jasno.
Ostalo sam već objasnio, niko tebi ne brani da tako gledaš na stvari, ali je realnost drugačija. Ja nikad u životu u tuči nisam upotrebio ništa gore od štangle, ali sumnjam da bi tako bilo kad bih naleteo na Hrvate, kao što i sumnjam da bi se oni držali ruku i nogu kad bi naleteli na mene. Što se kompleksa tiče, BBB su gostovali u Atini jer im je bilo na rasporedu, a cigani su iskoristili priliku da ih dohvate, budući da nemaju tako često prilike da to naprave. Ako se već priča o kompleksima, kako bi se nazvalo to što ekipa BBB iz Zagreba ode na turnir u Švajcarsku gde njihov klub igra protiv Partizana, pa ih odvale od života tamošnji grobarski gastarbajteri? Pusti priče o kompleksima, kodeksima i svemu ostalom, jednostavno ne važe za srpske i hrvatske navijačke grupe, posebno za međusobne okršaje. Ponoviću opet odgovor onog BBB, Bogdan mislim da se zove, kada su ga pitali šta misli kako bi prošao sukob neke srpske i hrvatske grupe. Rekao je da bi bilo "plenty of dead people"...
Mogu razumeti ovo sta pises, i kao sta sam kazes, imam drugaciji pogled, ali mi je jasno da je sad tako kako je, to je meni sasvim jasno, nemoj misliti da nije, no smeta mi sta neko sad likuje nad ovim, a realno..nema nad cim. Nas na gostovanjima nema, dakle NEMA, i to ne mozes prikazati drugacije jer je to tako, BBB su se pojavili u Atini, popusili batine ali su se pojavili, Delija u Zagrebu nije bilo, ponavljam, hebes transe i te pizdarijhe, ultrasa zeljnih tuca nije bilo.
I ako svrsavate nad ovim sad, onda nemate nikakvog moralnog prava da napadate onog Turka sta je ubio onog mladica, nije valjda da cete mi sad tupiti kako kodeksa izmedju Srba i Hrvata nema, a izmedju Turaka i Srba ima pa eto drugacije je....nije, radi se u oba slucaja o pizdhurinama koji potezu nozeve i to je to, ni manje ni vise, iako se sve promenilo, iako nekadasnji kodeksi nista ne znace vise, pickhe su i dalje pickhe
- - - - - - - - - -
Lovac nije bio omjer 4-1, bilo je daleko više bojsa samo se puca priča da ih je bilo 20-ak...
A ovo se moralo desiti jer se dugo ove grupe prepiru preko neta i kenjaju jedni drugima kako su najjači...
Da, u Grckoj sa fanaticnim Grcima uz potporu Delija, bilo je vise Bojsa
Ajde nemoj molim te, Delije su moja braca, jos neki iz starih vremena ili njihova deca su aktivna, sam sam bio ultras pre rata, znam i dosta BBB i ovakve price kvazi internet navijaca me jednostavno ne zanimaju, dakle te pricice koje negde procitas okaci macku o rep i zbog tebe kazem, ne blamiraj se.