Navijačke teme

Najjaci navijaci u exYU

• Grobari (Partizan Beograd)

• Delije (C.Zvezda Beograd)

• Firma (Vojvodina N.S.)

• Lesinari (Borac Banja Luka)

• Horde Zla (Sarajevo)

• Ultrasi (Zrinjski Mostar)

• BBB (Dinamo Zagreb)

• Torcida (Hajduk Split)

• Armada (Rijeka)

• Neko iz Slovenije

• Neko iz Makedonije

• Neko iz C.G.

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pozivaš se na kodekse u sukobu Srba i Hrvata? Za mene su protiv vas i mačete legitimne...

Ej brate ajdhe ne seri..pre rata sam isao svuda sa Zvezdom, ca Cirom bio u ekipi (pravi poznavatelji ce znati o kome pricam) i nositi nozeve je bilo jadno da jadnije ne moze biti. Ovde je omer bio 4-1 i jos se pritom koristili nozevi, pa jadno, kukali smo kao pickhe kad su Turci izboli naseg a sad mi radimo isto.

Gde su bre bili nasi sa Spartakom i sad u Zagrebu, ovi su bar dosli sad u Grcku, srozali smo se neverovatno, niti senka Delija od pre rata

Јел се сећаш утакмице Интер Запрешић- Црвена Звезда на тој некој периферији Загреба кад су хрчки пратили бус Делија у повратку и са стране пуцали и зољама гађали бус?
Да ли се сећаш тога?
И то само зато што смо се мирољубиво понашали на том стадиону и певали Вам:"ооо,како је добро,видети те опет..ставити руке на твоја рамена":D

Пази,ако ти мене гађаш зољом + ја недавно изгубио друга и брата од ножа..
Знаш шта: понећу не само нож..него ону месарску сатару !
Без икаквог упозорења и најаве!

Nosi nosi ali onda ne cvili kad ti se kaze da si ckapi kao i oni Turci kad su nase boli i druga ti ubili...

Da dragi moji...

imag0002.jpg

Ej brate ajdhe ne seri..pre rata sam isao svuda sa Zvezdom, ca Cirom bio u ekipi (pravi poznavatelji ce znati o kome pricam) i nositi nozeve je bilo jadno da jadnije ne moze biti. Ovde je omer bio 4-1 i jos se pritom koristili nozevi, pa jadno, kukali smo kao pickhe kad su Turci izboli naseg a sad mi radimo isto.

Gde su bre bili nasi sa Spartakom i sad u Zagrebu, ovi su bar dosli sad u Grcku, srozali smo se neverovatno, niti senka Delija od pre rata

Evo gde su u Zagrebu...

ap6qe-1.jpg

A što se ostalog tiče, jednostavno ne priznajem nikakve kodekse kada su u pitanju sukobi Srba i Hrvata, i to baš zato što se nakon rata sve izmenilo po tom pitanju. Potpuno sam siguran da i oni razmišljaju isto i da bi koristili sve moguće kada bi bili u prilici. Za odnos dva naroda ne postoji sličan primer u Evropi, pa tako ni odnosi navijačkih grupa ne mogu da se oslone na kodekse, koji uzgred važe samo za pojedince. Cigani, čiji nisam član, su pravi primer, mnogo su ljudi izboli i pravili još gore stvari, tako da crtanje jednog grafita protiv korišćenja noževa u praksi ne znači ništa.

Evo gde su u Zagrebu...

ap6qe-1.jpg

A što se ostalog tiče, jednostavno ne priznajem nikakve kodekse kada su u pitanju sukobi Srba i Hrvata, i to baš zato što se nakon rata sve izmenilo po tom pitanju. Potpuno sam siguran da i oni razmišljaju isto i da bi koristili sve moguće kada bi bili u prilici. Za odnos dva naroda ne postoji sličan primer u Evropi, pa tako ni odnosi navijačkih grupa ne mogu da se oslone na kodekse, koji uzgred važe samo za pojedince. Cigani, čiji nisam član, su pravi primer, mnogo su ljudi izboli i pravili još gore stvari, tako da crtanje jednog grafita protiv korišćenja noževa u praksi ne znači ništa.

Ma daj nemoj da me nasmejavas...neki studosi ovo napravili i sta je to sad? Gde su tuce, gde je izlazenje na crtu, gde su oni najratoborniji? Gde je Savija? Nemoj braniti neobranjivo, cinjenica je da nase grupe biraju gostovanja, zato su onomad i dosli u onakvom broju u Zapresic gde su znali da im dlaka s glave nece pasti, zasto se nisu popickhali kad je igrao Spartak, Paok, sad Olimpijakos? Zenit u Splitu?

Lako ovako, ovo je smesno bas kao i ona grupa Hrvata kad se slikala na utakmici sa Hrvatskom u Beogradu pa prestavljala to kao neki velikii navijacki uspeh

Ovi su bar dosli, popusili batine ali pokazali muda a toga kod nas vec dugo, dugo nema, bio ti sto puta Srbin, samo moras biti realan i sve ce ti biti jasno. A zar ti tu ne vidis i odredjene komplekse? BBB dosli sa svojim klubom, a nasi u tudu drzavu, da sa Gate7 idu pickati Hrvate.

Nazalost nema ovo veze sad samo sa odnosom Srba i Hrvata, cela navijacka scena se promenila, puno je vize nozeva nego prije, puno puno vise, a samo oni pravi, OLD SKUL navijaci su se izdignuli iznad toga, nisu Delije sad nista izasle iz koloseka, ali je smesno ponositi se takvim stvarima i svrsavati na to sta je neki Srbin izbo nozem Hrvata, jer to je pickha tj pickhetina i u biti nema neke razlike i nemoze se ovo opravdati samo zato jer se tu radi o Srbima i Hrvatima, taj koji je potegao noz je ista pickhetina kao i onaj Turak koji je ubio navijaca Zvezde, i ne, nema nikakve razlike, budale koje potezu nozeve su svuda isti, taj koji je ubio Deliju i ovaj sad sta je potegao noz na Hrvata bi isto to uradili i drugome, jer to je takav mentalni sklop, samo shabani ovo podrzavaju a oni pravi navijaci, a ima ih...ce tuce resavati sakama a ne nozevima, ili palicama i teleskopima...

Ma daj nemoj da me nasmejavas...neki studosi ovo napravili i sta je to sad? Gde su tuce, gde je izlazenje na crtu, gde su oni najratoborniji? Gde je Savija? Nemoj braniti neobranjivo, cinjenica je da nase grupe biraju gostovanja, zato su onomad i dosli u onakvom broju u Zapresic gde su znali da im dlaka s glave nece pasti, zasto se nisu popickhali kad je igrao Spartak, Paok, sad Olimpijakos? Zenit u Splitu?

Lako ovako, ovo je smesno bas kao i ona grupa Hrvata kad se slikala na utakmici sa Hrvatskom u Beogradu pa prestavljala to kao neki velikii navijacki uspeh

Ovi su bar dosli, popusili batine ali pokazali muda a toga kod nas vec dugo, dugo nema, bio ti sto puta Srbin, samo moras biti realan i sve ce ti biti jasno. A zar ti tu ne vidis i odredjene komplekse? BBB dosli sa svojim klubom, a nasi u tudu drzavu, da sa Gate7 idu pickati Hrvate.

Nazalost nema ovo veze sad samo sa odnosom Srba i Hrvata, cela navijacka scena se promenila, puno je vize nozeva nego prije, puno puno vise, a samo oni pravi, OLD SKUL navijaci su se izdignuli iznad toga, nisu Delije sad nista izasle iz koloseka, ali je smesno ponositi se takvim stvarima i svrsavati na to sta je neki Srbin izbo nozem Hrvata, jer to je pickha tj pickhetina i u biti nema neke razlike i nemoze se ovo opravdati samo zato jer se tu radi o Srbima i Hrvatima, taj koji je potegao noz je ista pickhetina kao i onaj Turak koji je ubio navijaca Zvezde, i ne, nema nikakve razlike, budale koje potezu nozeve su svuda isti, taj koji je ubio Deliju i ovaj sad sta je potegao noz na Hrvata bi isto to uradili i drugome, jer to je takav mentalni sklop, samo shabani ovo podrzavaju a oni pravi navijaci, a ima ih...ce tuce resavati sakama a ne nozevima, ili palicama i teleskopima...

Ne znam šta očekuješ, ni Hrvati nisu došli u Beograd, nego u Atinu, a sigurno se nisu šetali tamo i nudili svima, nego cigani imaju Olimpijakosove, pa su ih pronašli uz pomoć njih. Ova slika koju sam postavio je slikana veče pre utakmice Dinamo - Olimpijakos i na njoj su cigani zajedno sa njihovom braćom iz Pireja. Takođe, ako pronađem, okačiću i sliku Paokovih protiv Lokomotive, gde su takođe bili i Grobari sa svojom zastavom. Što se druge Paokove utakmice u Zagrebu tiče, dva kluba su se tada dogovorila da ne daju karte gostujućim navijačima, pa kako Paokovih nije bilo u Zagrebu, tako nije bilo ni BBB u Solunu.

Ostalo sam već objasnio, niko tebi ne brani da tako gledaš na stvari, ali je realnost drugačija. Ja nikad u životu u tuči nisam upotrebio ništa gore od štangle, ali sumnjam da bi tako bilo kad bih naleteo na Hrvate, kao što i sumnjam da bi se oni držali ruku i nogu kad bi naleteli na mene. Što se kompleksa tiče, BBB su gostovali u Atini jer im je bilo na rasporedu, a cigani su iskoristili priliku da ih dohvate, budući da nemaju tako često prilike da to naprave. Ako se već priča o kompleksima, kako bi se nazvalo to što ekipa BBB iz Zagreba ode na turnir u Švajcarsku gde njihov klub igra protiv Partizana, pa ih odvale od života tamošnji grobarski gastarbajteri? Pusti priče o kompleksima, kodeksima i svemu ostalom, jednostavno ne važe za srpske i hrvatske navijačke grupe, posebno za međusobne okršaje. Ponoviću opet odgovor onog BBB, Bogdan mislim da se zove, kada su ga pitali šta misli kako bi prošao sukob neke srpske i hrvatske grupe. Rekao je da bi bilo "plenty of dead people"...

Nosi nosi ali onda ne cvili kad ti se kaze da si ckapi kao i oni Turci kad su nase boli i druga ti ubili...

To bi bilo to. :ok:

Lovac nije bio omjer 4-1, bilo je daleko više bojsa samo se puca priča da ih je bilo 20-ak...

A ovo se moralo desiti jer se dugo ove grupe prepiru preko neta i kenjaju jedni drugima kako su najjači...

Ne znam šta očekuješ, ni Hrvati nisu došli u Beograd, nego u Atinu, a sigurno se nisu šetali tamo i nudili svima, nego cigani imaju Olimpijakosove, pa su ih pronašli uz pomoć njih. Ova slika koju sam postavio je slikana veče pre utakmice Dinamo - Olimpijakos i na njoj su cigani zajedno sa njihovom braćom iz Pireja. Takođe, ako pronađem, okačiću i sliku Paokovih protiv Lokomotive, gde su takođe bili i Grobari sa svojom zastavom. Što se druge Paokove utakmice u Zagrebu tiče, dva kluba su se tada dogovorila da ne daju karte gostujućim navijačima, pa kako Paokovih nije bilo u Zagrebu, tako nije bilo ni BBB u Solunu.

Pa Hrvati su dosli jer je njihov klub igrao, kontas razliku? I dosli su da se posoraju, znajuci sta ih ceka, isto su zabrane i isto je bilo i u prvoj utakmici pa u Zagrebu Delija i Gate 7 (inace precenjena grupa, u biti velike pickhetine) nije bilo, neki transparent ne znaci nista, to nisu napravili ultrasi JER IH NIJE BILO, da je bilo, bilo bi tu svega, ali koliko god ti ne zelis priznati nasi navijaci i nase grupe vec dugi niz godina biraju utakmice, nema ih na da se tako izrazim, na bojistima. Seti se Rumunije, gde je velika grupa BBB celi dan trazila Grobare kojih nije bilo iako su se kurchili po internetu da ce svega biti. Ponovit cu ti, nije sramota dobiti po pickhi ali je sramota uopste se ne pojavljivati na gostovanjima, a o zabranama mi molim te nemoj, i sad su bile zabrane...plus sta nase grupe iz Srbije imaju vise nazovimo ih..vanjskih pomagatelja, dakle bratimljenja sa drugim grupama i puno lakse bi mogli napraviti haos ali pazi, nisu niti jedan jedini put, i molim te razlikuj pojavljivanje na nekoj utakmici od sore, od ultrasa, od ovoga sta su sad BBB uradili. Probaj biti realan, nesto se na nasoj sceni jako jako promenilo, nema vise mudha kao pre, boga ti kad se setim naseg puta do Evropskog prvaka, demolirali smo pola Evrope, seti se Dresdena, seti se Francuske, ako zelis dat cu ti link od moga brata Cire koji u detalje to opisuje kao i sve sore onda, kodekse, kako su prolazili oni sa nozevima i oni koji su coveka na zemlji cipelarili...

Seti se rata, sankcija, seti se zabrana i onda pogledaj na koji nacin su Delije dosli do Sofije gde smo imali domace utakmice, usporedi sa sadasnjim stanjem i sve ce biti jasno.

Ostalo sam već objasnio, niko tebi ne brani da tako gledaš na stvari, ali je realnost drugačija. Ja nikad u životu u tuči nisam upotrebio ništa gore od štangle, ali sumnjam da bi tako bilo kad bih naleteo na Hrvate, kao što i sumnjam da bi se oni držali ruku i nogu kad bi naleteli na mene. Što se kompleksa tiče, BBB su gostovali u Atini jer im je bilo na rasporedu, a cigani su iskoristili priliku da ih dohvate, budući da nemaju tako često prilike da to naprave. Ako se već priča o kompleksima, kako bi se nazvalo to što ekipa BBB iz Zagreba ode na turnir u Švajcarsku gde njihov klub igra protiv Partizana, pa ih odvale od života tamošnji grobarski gastarbajteri? Pusti priče o kompleksima, kodeksima i svemu ostalom, jednostavno ne važe za srpske i hrvatske navijačke grupe, posebno za međusobne okršaje. Ponoviću opet odgovor onog BBB, Bogdan mislim da se zove, kada su ga pitali šta misli kako bi prošao sukob neke srpske i hrvatske grupe. Rekao je da bi bilo "plenty of dead people"...

Mogu razumeti ovo sta pises, i kao sta sam kazes, imam drugaciji pogled, ali mi je jasno da je sad tako kako je, to je meni sasvim jasno, nemoj misliti da nije, no smeta mi sta neko sad likuje nad ovim, a realno..nema nad cim. Nas na gostovanjima nema, dakle NEMA, i to ne mozes prikazati drugacije jer je to tako, BBB su se pojavili u Atini, popusili batine ali su se pojavili, Delija u Zagrebu nije bilo, ponavljam, hebes transe i te pizdarijhe, ultrasa zeljnih tuca nije bilo.

I ako svrsavate nad ovim sad, onda nemate nikakvog moralnog prava da napadate onog Turka sta je ubio onog mladica, nije valjda da cete mi sad tupiti kako kodeksa izmedju Srba i Hrvata nema, a izmedju Turaka i Srba ima pa eto drugacije je....nije, radi se u oba slucaja o pizdhurinama koji potezu nozeve i to je to, ni manje ni vise, iako se sve promenilo, iako nekadasnji kodeksi nista ne znace vise, pickhe su i dalje pickhe

- - - - - - - - - -

Lovac nije bio omjer 4-1, bilo je daleko više bojsa samo se puca priča da ih je bilo 20-ak...

A ovo se moralo desiti jer se dugo ove grupe prepiru preko neta i kenjaju jedni drugima kako su najjači...

Da, u Grckoj sa fanaticnim Grcima uz potporu Delija, bilo je vise Bojsa :worth:

Ajde nemoj molim te, Delije su moja braca, jos neki iz starih vremena ili njihova deca su aktivna, sam sam bio ultras pre rata, znam i dosta BBB i ovakve price kvazi internet navijaca me jednostavno ne zanimaju, dakle te pricice koje negde procitas okaci macku o rep i zbog tebe kazem, ne blamiraj se.

I ako svrsavate nad ovim sad, onda nemate nikakvog moralnog prava da napadate onog Turka sta je ubio onog mladica, nije valjda da cete mi sad tupiti kako kodeksa izmedju Srba i Hrvata nema, a izmedju Turaka i Srba ima pa eto drugacije je....nije, radi se u oba slucaja o pizdhurinama koji potezu nozeve i to je to, ni manje ni vise, iako se sve promenilo, iako nekadasnji kodeksi nista ne znace vise, pickhe su i dalje pickhe

Vidi, ja ne opravdavam upotrebu noževa ili vatrenog oružja, pre svega jer ih ni sam nikad nisam koristio, a potom i zato što mi je jako dobar drugar poginuo od noža. Međutim, čak i u prvim susretima nakon rata između srpskih i hrvatskih grupa, sa oružjem su prvi počeli Hrvati. Čovek ti je lepo napisao da su ih po povratku iz Zaprešića gađali zoljom, i sad ti sa takvima treba da računaš na fer igru? Neće biti... Dalje, što se tiče ove tuče u Atini, BBB pričaju da je bila jedna tuča u gradu koji ima oko pet miliona stanovnika i da je Zvezdinih bilo šezdesetak, a njih tridesetak. Cigani, sa druge strane, tvrde da je BBB bilo šezdesetak, a njih sa sve Olimpijakosovim pedesetak. Bezrezervno ne verujem ni jednima ni drugima, a ne vidim zašto bih verovao i BBB kad kažu da su cigani upotrebljavali noževe. Plus, ni oni nisu bili sami, jer su imali Panatinaikosove sa sobom. Ovo za Rumuniju mi nije baš jasno šta želiš da kažeš, jer ako misliš na onu tekmu kad je Dinamo igrao u Temišvaru, zašto bi tamo uopšte bilo Grobara? Što je neki napaljeni lik pričao na netu kako će da dođu? Pa nemaju srpske grupe toliko sredstava da jure Hrvate po celoj planeti... Uostalom, kad se pogleda bilans svih sukoba srpskih i hrvatskih navijača nakon rata, čini mi se da su Hrvati žestoko prebijani gde god su naleteli, što u krajnjoj liniji pokazuju i skinute zastave, nisam nešto viđao da se Hrvati ***** sa trofejima, a Srbi ne mogu ni da izbroje šta su sve oteli...

Vidi, ja ne opravdavam upotrebu noževa ili vatrenog oružja, pre svega jer ih ni sam nikad nisam koristio, a potom i zato što mi je jako dobar drugar poginuo od noža. Međutim, čak i u prvim susretima nakon rata između srpskih i hrvatskih grupa, sa oružjem su prvi počeli Hrvati. Čovek ti je lepo napisao da su ih po povratku iz Zaprešića gađali zoljom, i sad ti sa takvima treba da računaš na fer igru? Neće biti

Ma to mi je jasno jel se stosta promenilo...jbga ja sam stara skola i malo teze mi je sve ovo prihvatiti to priznajem, nije to poenta uopste, vec ono..nije sad da se ovo treba slaviti kao ne znam sta, BBB su se pojavili, posorali, nasi vec dugo nisu nigde. Nije ovo za neko slavljenje, kao gle pretukli smo Hrvate, shvatas sta ocu rec.

... Dalje, što se tiče ove tuče u Atini, BBB pričaju da je bila jedna tuča u gradu koji ima oko pet miliona stanovnika i da je Zvezdinih bilo šezdesetak, a njih tridesetak. Cigani, sa druge strane, tvrde da je BBB bilo šezdesetak, a njih sa sve Olimpijakosovim pedesetak. Bezrezervno ne verujem ni jednima ni drugima, a ne vidim zašto bih verovao i BBB kad kažu da su cigani upotrebljavali noževe. Plus, ni oni nisu bili sami, jer su imali Panatinaikosove sa sobom.

Valda si toliko razuman da ti je jasno koga je vise bilo, uostalom imas snimke, moras ih pogledati detaljno, na mostu se vidi sta se vidi, ali se na drugom snimku vidi mnogo veca skupina navijaca koja se na prvom snimku ne vidi, to sam jucer gledao snimke sa neke grcke stranice, sve je to nevazno zapravo, pricat cemo o ovim detaljima kada se Delije pojave negde na gostovanju sta nisu vec jako dugo i kad bude neka tuca vredna spomena, ovo je zasad jad i beda

Ovo za Rumuniju mi nije baš jasno šta želiš da kažeš, jer ako misliš na onu tekmu kad je Dinamo igrao u Temišvaru, zašto bi tamo uopšte bilo Grobara? Što je neki napaljeni lik pričao na netu kako će da dođu? Pa nemaju srpske grupe toliko sredstava da jure Hrvate po celoj planeti... Uostalom, kad se pogleda bilans svih sukoba srpskih i hrvatskih navijača nakon rata, čini mi se da su Hrvati žestoko prebijani gde god su naleteli, što u krajnjoj liniji pokazuju i skinute zastave, nisam nešto viđao da se Hrvati ***** sa trofejima, a Srbi ne mogu ni da izbroje šta su sve oteli...[/QUOTE]

Nije bas da su samo napaljeni likovi pisali, bilo je pretnja sa svih strana, u Temisvaru ima i dosta Srba, blize je, ma savrsena prilika za postenu soru zar ne.

Za bilans ne znam, stvarno ne znam, ne pratim vise to sve toliko, moguce da kazes istinu, sta me ii ne cudi, neka se ljuti ko koliko oce, uvek smo nekako bili zestokiji od njih, bar za vreme bivse Juge je bilo tako

Kakva zolja kakvi bakraci. Autobus je imao obezbedjenje policije, nije ni moglo da mu se pridje a i da su mu prisli koliko je tesko promasiti AUTOBUS zoljom? Osim toga gruvali bi svi mediji o tome.

Nisam rekao uopšte da je to tačno, već da ne vidim razloga zašto su BBB više vredni poverenja od cigana. Osim logike, naravno, jer se slažem da je mnogo nerealnije da neko gađa autobus zoljom, od upotrebe noževa u tuči...

Ajde nemoj molim te, Delije su moja braca, jos neki iz starih vremena ili njihova deca su aktivna, sam sam bio ultras pre rata, znam i dosta BBB i ovakve price kvazi internet navijaca me jednostavno ne zanimaju, dakle te pricice koje negde procitas okaci macku o rep i zbog tebe kazem, ne blamiraj se.

Vidi se da si ultras prije rata.

BBB su sada najluđi i najblentaviji zato što ih više država ne gotivi k'o ni sopstveni klub. Svi su protiv njih zato i jesu ovakvi, drugo je bilo dok je Francek bio živ koji ih je gotivio maksimalno, A ti BBB o kojima ti govoriš su male mace nasprem ovih. To što pišu naši mediji koji nisu upoznati s situacijom možeš TI okačiti mačku o rep, da ih je bilo 20-ak kako se priča ne bi ih bilo privedeno 8 a tek 2 Srbina i 2 Grka. Uostalom, moralo je doć do sukoba ovih grupa jer se dugo nisu poštenski sukobili, ipak govorimo o grupama koje imaju ono nešto više od navijanja.

UF'87

BBB su sada najluđi i najblentaviji zato što ih više država ne gotivi k'o ni sopstveni klub. Svi su protiv njih zato i jesu ovakvi, drugo je bilo dok je Francek bio živ koji ih je gotivio maksimalno, A ti BBB o kojima ti govoriš su male mace nasprem ovih. To što pišu naši mediji koji nisu upoznati s situacijom možeš TI okačiti mačku o rep, da ih je bilo 20-ak kako se priča ne bi ih bilo privedeno 8 a tek 2 Srbina i 2 Grka. Uostalom, moralo je doć do sukoba ovih grupa jer se dugo nisu poštenski sukobili, ipak govorimo o grupama koje imaju ono nešto više od navijanja.

UF'87

Al od kud vi čupate ovakve podatke?

UF'87

Moram se izviniti jer sam burno reagiro ne shvativsi post, mislio sam da si napisao da je uopsteno bilo vise BBB od domacih i Delija, a ti si reko da je bilo vise od 20 BBB, sta je i istina, ja samo kazem da je omer Gate7 i Delija bio ipak puno veci od BBB sta je i logicno.

Ostalo, vidim da si dosta neinformisan, koliko ja znam, a znam, Francek je podrzavao Croatiu, a ne BBB, BBB je mrzio jer su oni uvek hteli ime Dinamo, koje on nije mogao smisliti, postavio je Canjugu koji je bio grozan prema navijacima, slao miliciju na njih, tukao ih, tako da si pomesao nesto.

Drzava sada itekako gotivi Dinama a unistava Hajduka, i tako je vec dugi niz godina, pa Mamic drzi sve, HNS, njihovu reprezentaciju, sve...opet si pomesao nesto.

- - - - - - - - - -

Načit'o sam se ja svačega na vašem forumu.hr.

Francek je gotivio dinamo toliko da je '99. "ukr'o" titulu od Rijeke i pred'o kroaciji zagreb tadašnjoj...

Gotivio je Croatiu a ne Dinamo, to su dve razlicite stvari, kao sta je gotivio Croatiu tako nije gotivio BBB koji su oduvek hteli povratak imena Dinamo, dakle ono sta si procitao si krivo razumeo.

- - - - - - - - - -

Ja molim Boga da Hajduk bude prvak Hrvatske pa da se sastanemo sljedeće godine u kvalifikacijama za LŠ...

Nece Hajduk biti prvak, nema tu snagu ni moc niti bi se to dozvolilo...prvak ce biti 90% Dinamo a samo 10% dajem Rijeki koja ce morati uraditi stvarno veliko cudo, ne samo da bude bolji od Dinama vec i od drzave, HNS-a...

A kad bi se to desilo, dajem Hajduku minimum sanse, previse je mladica u Hajduka, trener je dobar, ali uci, pod pritiskom su jako losi, Zvezda ako bi zadrzala okosnicu ekipe bi bez problema prosla a i Grof mi se cini trenutno bolji trener sto nije nevazno

- - - - - - - - - -

Ne nego je dobar dio bojsa bio u vojsci za vrijeme minulog rata...

Nije im Tudjman za to trebao...

- - - - - - - - - -

Sastale bi se dvije najjače grupe na prostoru ex-Yu, havarije bi bilo svakako...

Havariju treba "traziti" kada igraju klubovi koji imaju "bratske" odnose sa ovima drugima...kao sad u Grckoj, osiguranje na utakmici Zvezde i Hajduka bi bilo preogromno, muva ne bi mogla proci a jedino sta bi se moglo je izvesiti neki transparent kao sad Zvezdini navijaci u Zagrebu ili Hrvatski u Beogradu, pa svrsavati nad tim "velikim" ultras "potezom"

Dakle ne bi bilo apsolutno nicega.

Back