PartizanBeograd
Veoma poznat
- Poruka
- 10.918
Ја бих тебе замолио да не шириш лажи да сте претукли ударне екипе БББ јер нисте и то је толики нонсенс и лаж. побили би и ваше и наше симпатизере, свидело се то теби или не. Значи, претукли сте њихове симпатизере, није им дошла ударна екипа. Снашли сте се боље и то је то.
Што се тиче туча Делија, ја сам на та два гостовања био и врло добро знам шта пишем., а то да се ви тучете као бабе нигде нисам написао, сам си се пронашао у томе. Трудим се да пишем онако како јесте, а то што вама смета и говорите митоманија је искључиво ваш проблем. Кад будете имали више акција попут оне из Швајцарске против Туна, можемо да причамо о вашим добрим ино гостовањима. Пала вам је застава у Севиљи од гомиле индијанаца. Е да, имали сте и добро гостовање у Мостару, где се оне wanna be Хрвате јурили по западном Мостару.
Ja nisam pretukao nikog, ja sam obican navijac
Ocigledno se lizes sa BBB stvarno nemam pojma, tesko ti je da prihvatis cinjenicu da je dosla njihova ekipa iz Zagreba koja je popila batine od obicnih simpatizera
Dva autobusa * 50 ljudi = najmanje 100 njihovih pripadnika iz Zagreba, na onako malom stadionu
Em su popili batine em im pala hrvatska zastava, sto se moze videti na snimku, i to od obicnih Partizanovih simpatizera iz Svajcarske