Navijačke teme

Najjaci navijaci u exYU

• Grobari (Partizan Beograd)

• Delije (C.Zvezda Beograd)

• Firma (Vojvodina N.S.)

• Lesinari (Borac Banja Luka)

• Horde Zla (Sarajevo)

• Ultrasi (Zrinjski Mostar)

• BBB (Dinamo Zagreb)

• Torcida (Hajduk Split)

• Armada (Rijeka)

• Neko iz Slovenije

• Neko iz Makedonije

• Neko iz C.G.

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ја бих тебе замолио да не шириш лажи да сте претукли ударне екипе БББ јер нисте и то је толики нонсенс и лаж. побили би и ваше и наше симпатизере, свидело се то теби или не. Значи, претукли сте њихове симпатизере, није им дошла ударна екипа. Снашли сте се боље и то је то.
Што се тиче туча Делија, ја сам на та два гостовања био и врло добро знам шта пишем., а то да се ви тучете као бабе нигде нисам написао, сам си се пронашао у томе. Трудим се да пишем онако како јесте, а то што вама смета и говорите митоманија је искључиво ваш проблем. Кад будете имали више акција попут оне из Швајцарске против Туна, можемо да причамо о вашим добрим ино гостовањима. Пала вам је застава у Севиљи од гомиле индијанаца. Е да, имали сте и добро гостовање у Мостару, где се оне wanna be Хрвате јурили по западном Мостару.

Ja nisam pretukao nikog, ja sam obican navijac

Ocigledno se lizes sa BBB stvarno nemam pojma, tesko ti je da prihvatis cinjenicu da je dosla njihova ekipa iz Zagreba koja je popila batine od obicnih simpatizera

Dva autobusa * 50 ljudi = najmanje 100 njihovih pripadnika iz Zagreba, na onako malom stadionu

Em su popili batine em im pala hrvatska zastava, sto se moze videti na snimku, i to od obicnih Partizanovih simpatizera iz Svajcarske

Koliko znam BBB su bojkotovali odlaske u inostranstvo na evropske utakmice, a medju njima su bile i neke bas opasne (PAOK)

E sad da ponovim tvoj komentar:

Nije da je bila neka bitna utakmica i protivnici gdje se ozbiljna grupa treba pojavit

Klaunijada :D

A ne Klovnijada? :D
U Solunu je bilo plaćenika. A pošto kod vas ne postoji podjela između agenture i navijača, tvrdnja ti je pogrešna.
Malo karata osigurao klub pa se nije išlo u Pariz, sjajno. Jel osigurao klub avionske karte i sendviče?

A ne Klovnijada? :D
U Solunu je bilo plaćenika. A pošto kod vas ne postoji podjela između agenture i navijača, tvrdnja ti je pogrešna.
Malo karata osigurao klub pa se nije išlo u Pariz, sjajno. Jel osigurao klub avionske karte i sendviče?

Tako je, Grobari se plase navijaca Barselone, CSKA i Olimpijakosa, pa nisu smeli da idu od straha :hahaha:

Klub im je obezbedio 300 karata i tako im se "zahvalio" za podrsku koju su mu pruzali celu sezonu, zbog toga je bio bojkot

Grobari vam u sred Mostara pevaju "zasto cutite p*cke ustaske", zamisli da Torcida ili BBB to rade u Banja Luci, naucna fantastika :hahaha:

Vasi navijaci prave dozivljaj od odlaska u Vukovar, a da ne pricam o necem drugom

Jednostavno presmesni ste

Ja nisam pretukao nikog, ja sam obican navijac

Ocigledno se lizes sa BBB stvarno nemam pojma, tesko ti je da prihvatis cinjenicu da je dosla njihova ekipa iz Zagreba koja je popila batine od obicnih simpatizera

Dva autobusa * 50 ljudi = najmanje 100 njihovih pripadnika iz Zagreba, na onako malom stadionu

Em su popili batine em im pala hrvatska zastava, sto se moze videti na snimku, i to od obicnih Partizanovih simpatizera iz Svajcarske

Брате, ја јесам. не пишем ово да се хвалим него само да схватиш да грешиш. Шта се још види на снимку, дошло до ситног окршаја и сад Гробари добили БББ? Дај немој молим те. Сам ти лепо написао да сте се боље снашли, шта је проблем да сконташ да нисте тукли њихову прву екипу јер то тако не иде?

Немам шта да се коме шлихтам, пратим дешавања а тако рећ, по читавом Балкану, имам познанике међу свим групама.

Брате, ја јесам. не пишем ово да се хвалим него само да схватиш да грешиш. Шта се још види на снимку, дошло до ситног окршаја и сад Гробари добили БББ? Дај немој молим те. Сам ти лепо написао да сте се боље снашли, шта је проблем да сконташ да нисте тукли њихову прву екипу јер то тако не иде?

Немам шта да се коме шлихтам, пратим дешавања а тако рећ, по читавом Балкану, имам познанике међу свим групама.

Posto ne propustam nijedan veciti derbi, a i pre sam isao cesto na utakmice (sad manje), ti da se razumes u "huliganske stvari" znao bi da veoma retko dolazi do direktne tuce izmedju pripadnika dve grupe, dakle veoma retko

A jos redje je da se dve grupe potuku cisto, pesnicama, bez nozeva, palica itd

Tako da u huliganskom svetu retko postoji "cista pobeda", to su uglavnom gadjanja kamenicama, bakljama i slicno

I onda kako ovo moze da bude "sitan okrsaj" kad su se i jedni i drugi nasli na terenu !? Ovi su glumili ludilo, Partizanovi simpatizeri su im uzvratili, prebili im 2-3 pripadnika i uzeli zastavu

Sta ti ocekujes, borbu na zivot i smrt ? Pa to ces retko naci kada su fudbalski huligani u pitanju, bar ovde kod nas (takvih ludaka ima u Rusiji i Poljskoj)

Tako je, Grobari se plase navijaca Barselone, CSKA i Olimpijakosa, pa nisu smeli da idu od straha :hahaha:

Klub im je obezbedio 300 karata i tako im se "zahvalio" za podrsku koju su mu pruzali celu sezonu, zbog toga je bio bojkot

Grobari vam u sred Mostara pevaju "zasto cutite p*cke ustaske", zamisli da Torcida ili BBB to rade u Banja Luci, naucna fantastika :hahaha:

Vasi navijaci prave dozivljaj od odlaska u Vukovar, a da ne pricam o necem drugom

Jednostavno presmesni ste

Plaše se i Barcelone i CSKA? To nisam znao.
Zašto bi netko, BBB i li Torcida iz čista mira išao arlaukati o ustaškim pičkama u Banja Luku? I kome to Grobari pjevaju u Mostaru, izgubio si se.
Ah taj klub, nije dovoljno karata osigurao. Baš nije fer.
A daj mi reci, jel se samo Delije penju na štangu na jugu, ili bude likova i iz drugih skupina?

Plaše se i Barcelone i CSKA? To nisam znao.
Zašto bi netko, BBB i li Torcida iz čista mira išao arlaukati o ustaškim pičkama u Banja Luku? I kome to Grobari pjevaju u Mostaru, izgubio si se.
Ah taj klub, nije dovoljno karata osigurao. Baš nije fer.
A daj mi reci, jel se samo Delije penju na štangu na jugu, ili bude likova i iz drugih skupina?

Jbt dal ti imas dve cuke u glavi, dal ti mozes nekad da ukapiras sta je ironija a sta ne :eek:

Sta reci o "huliganima" koje je jedan Mamic sarlatan rastavio na paramparcad :D Pa kada su videli da ne mogu da ga sklone onda prekinuli bojkot, ma komedija :hahaha:

A sto se tice "drugih skupina", glupo je da to dolazi od tebe sobzirom na glasine da su vam Torcidasi osnovali grupu BBB, pa su neke cak vodje Torcide bile vodje BBB-a

Nazalost biti navijac u Srbiji je postao biznis pa imas tih preletaca, na obe strane

Posto ne propustam nijedan veciti derbi, a i pre sam isao cesto na utakmice (sad manje), ti da se razumes u "huliganske stvari" znao bi da veoma retko dolazi do direktne tuce izmedju pripadnika dve grupe, dakle veoma retko

A jos redje je da se dve grupe potuku cisto, pesnicama, bez nozeva, palica itd

Tako da u huliganskom svetu retko postoji "cista pobeda", to su uglavnom gadjanja kamenicama, bakljama i slicno

I onda kako ovo moze da bude "sitan okrsaj" kad su se i jedni i drugi nasli na terenu !? Ovi su glumili ludilo, Partizanovi simpatizeri su im uzvratili, prebili im 2-3 pripadnika i uzeli zastavu

Sta ti ocekujes, borbu na zivot i smrt ? Pa to ces retko naci kada su fudbalski huligani u pitanju, bar ovde kod nas (takvih ludaka ima u Rusiji i Poljskoj)

Ништа, да схватиш да сте тучу добили али да та туча није нека посебног значаја да причаш како су БББ смешна скупина. Ето, и ми смо пре неки дан претукли Торциду, и шта сад?

Uživaj na sljedećoj utakmici. Na tribini s Delijama.
Btw, postao si mi naporan. Morat cu te ignorirat od sad, sori.

Slobodno, ionako si prvi poceo ovde da me citiras i da mi se obracas

- - - - - - - - - -

нема прелетача таквих на Север, но но момче. :)

Naravno :mazi:

Nema ni kriminalaca na severu, samo reketasa, batinasa, pljackasa, i poneki ubica...

Sve su to pravi navijaci i ultrasi :ok:

Mislim da nisam.
Znam da strastveno prate košarku. Kad ti klub igra F4 eurolige, to je prilično značajan događaj, nije li ?
Još Olympiacos sudjeluje, di češ bolje. :)
Нисам чуо да је било ко напао Гробаре у Паризу за време тог фајнал фора.
А врло мало Гробара је тамо и било због већ објашњених разлога.
Са друге стране једном навијачу Партизана је избијено око у Бриселу, али реч је о једном малом инциденту са неким имигрантима као што је Дечки Ниш то и објаснио, другим речима туча није имала навијачку конотацију.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ево јуче нам неки Стаменковићеви навијачи у Бакуу разбише стакла на аутобусу са играчима, не знам да ли се то рачуна.

Naravno :mazi:

Nema ni kriminalaca na severu, samo reketasa, batinasa, pljackasa, i poneki ubica...

Sve su to pravi navijaci i ultrasi :ok:

Хајде кад се правиш паметан, кажи ми бар једног који је прешао на северну страну?

Нико није рекао да је северна трибина 100% навијачка, има ту олоши и кримоса, али у односу на вашу садашњу трибину, ми смо мала деца.

Али опет, сада ћеш ти са навијачке стране, онако стручно да кренеш мени да објашњаваш да ово није тачно јер ти идеш на утакмице и мислиш да све знаш.

Нисам чуо да је било ко напао Гробаре у Паризу за време тог фајнал фора.
А врло мало Гробара је тамо и било због већ објашњених разлога.
Са друге стране једном навијачу Партизана је избијено око у Бриселу, али реч је о једном малом инциденту са неким имигрантима као што је Дечки Ниш то и објаснио, другим речима туча није имала навијачку конотацију.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ево јуче нам неки Стаменковићеви навијачи у Бакуу разбише стакла на аутобусу са играчима, не знам да ли се то рачуна.

Pa naravno da nije. Pa kako će ih neko napast kad se nisu pojavili. Znam, pročitao sam razloge, nije klub osigurao dovoljno karata, samo 300. Pa nisu htjeli uzet tih 300 jer nije dovoljno za sve. Navijačka solidarnost na djelu. Mislim, možda netko i vjeruje u te priče, u to ne bi ulazio.

Btw:
http://www.index.hr/sport/clanak/pa...regularnosti-u-hrvatskom-nogometu/768077.aspx

BwJsk1eIcAAjTdi.jpg:large

Oni srbe vide gde god se okrenu ne mogu da zamisle neki sportski dogadjaj bez nas.......ta mrznja ide toliko daleko. Dok se mi setimo njih samo kad neki nas klub vodi hrvatski trener (Prosinecki npr) ili kad treba da igramo sa njihovom reprezetacijom ili klubom nebitno u kom sportu......

Jos imaju onu pesmu kad im igra reprezentacija: "Oj hrvatsko mati (originalno je Srbijo mati) nemoj tugovati zovi samo zovi svi ce sokolovi za te zivot dati ........totalno su smetnuti s uma....ta pesma je bre vekovima starija od njihove "lijepe"

Navijaci kluba koji se zove Hajduk, po srpskim odmetnicima, pevaju da mrze nekog zbog srpskog imena

Jos stavili onu ogavnu sahovnicu na grb kluba koji nosi srpsko ime, ma debilizam

:tick::tick::tick:

Sveto mesto im se divi - i na okupljanju i na govoru :lol:
"Braćo Grobari,okupili smo se na ovom svetu mestu,znači,trebali smo da budemo u crkvi ali nas je dosta došlo u šorcevima..." :lol:
Znači,zeznuli vas šorcevi :rotf:

Немој тако, сигурно их је било пар комада и у апостолкама. :rotf: Све новокомпоновани верници. :zcepanje:

Bilo je ali nije protiv navijaca. Grobari su bili u dve grupe a manja grupa je zalutala u na putu do stadiona u nekakav geto gde zive pridoslice ne secam se iz koje zemlje a koje su ih napale. Prolazili su kroz usku ulicicu a ovi su ih napali stanglama, palicama i svime i svacime. Jedan Grobar je izgubio oko u toj tuci a fora je sto je samo dve ulice odatle bila ta druga veca grupa Grobara koja nije imala pojma sta se desava u neposrednoj blizini. To mi je sve pricao brat koji je se druzi sa prvom ekipom 40+.

Једина истина је да су очукали тезгу, продавницу неких Шиптара. Кад је кренула свађа (без икаквог насиља), један гробар је, на несрећу, полио Шиптара ракијом по лицу. То је за њих смртна увреда. И онда је кренуло срање, без навијачких конотација.
Без обзира на све, греота за момка.

Oni srbe vide gde god se okrenu ne mogu da zamisle neki sportski dogadjaj bez nas.......ta mrznja ide toliko daleko. Dok se mi setimo njih samo kad neki nas klub vodi hrvatski trener (Prosinecki npr) ili kad treba da igramo sa njihovom reprezetacijom ili klubom nebitno u kom sportu......

Jos imaju onu pesmu kad im igra reprezentacija: "Oj hrvatsko mati (originalno je Srbijo mati) nemoj tugovati zovi samo zovi svi ce sokolovi za te zivot dati ........totalno su smetnuti s uma....ta pesma je bre vekovima starija od njihove "lijepe"

Poslednja izmena:

Back