Prvo i osnovno, ta bolesna prica "Ultra 24/7" je rak rakova. Pravi navijaci nikad nisu bili u fazonu "ja sam navijac i to je moj zivot", nego je bilo radim, studiram, blejim... a kad je utakmica navijam i ako naletim ili navatam nekog cigana, purgera itd. onda moze biti i da ce biti po p*cki.
Ta bolesna prica, taj rak, je preuzet iz inostranstva....pomodarstvo klasicno.
Koliko vidim ti si neko ko podrzava, ko smatra da je tako nesto ispravno. Znaci ja kad sam sa decom i zenom u gradu i kad me prepoznaju garagani treba da me napadnu, izbodu, pale bakljom???To je ultra? Vi ste bre svi idioti, to je sve sto mogu da kazem. Pitanje da li si ikad bio deo tribine ili neke grupe ili lupetas onako napamet. Ja ti mogu pokazati moju clansku kartu Juznog Fronta iz 2000-e godine, tad je bila druga prica. Ili ti mogu pricati o nekim stvarima za koje neces i ne mozes saznati iz novina ili sa interneta. 2002-2003, ne znam tacno, pred utakmicu sa Djurgadrenom smo u sred BG-a naisli na M., tadasnjeg vodju Belgrade Boys-a...nas je bilo desetak, on sam sa devojkom....verovatno nismo Ultra jer ga nismo osakatili tada??? E debili jedni oni. Veze ti nemas sa navijacima, kao i vecina ovde. Nije to nista strasno...samo pricajte o stvarima o kojima iole imate pojma, ne serrendajte ovde.
Inace i Torcida i BBB imaju previse g*vana svojih da bi se nasladjivali i pametovali o srpskim navijacima. Kriminal je na obe strane uzeo maha, pa ko voli neka ucestvuje u svemu tome.
Zivot mi se hvala Bogu nije zgadio, jer mi Partizan nije zivot (tuga kome jeste), ali mi se tribina, grupa, zgadila svakako...kao i svakom normalnom. Zato je tribina prazna na "nebitnim" utakmicama kao sto mozes da vidis.
Sto i dalje, uprkos svemu, ne znaci da ne mozete najjebati od Grobara....da li u lokalnoj kafani, da li na svadbi, da li u Svajcarskoj, na Madagaskaru....
Lijep pozdrav decki.