Naučno fantastična kampanja Srpske napredne stranke

pip-naslov.jpg

i eto odgovora bukvalistima.

ti isti bukvalisti bi se rugali da je neko 85 rejao da ce ii ulicom i telefonirati, ko god hoce, ili da ces moci u dzepu da nosis 5. 15, ili 550 filmova, ili da ce policija u stanici moci da prepozna dzeparosa na terazijama, ili da ces moci da imas svoj prenosivi ekran i ceelu biblioteku na njemu

zaludne forumske ds i cro babe ne propustaju priliku da iskazu snazna malogradjansko desnicarska jajarenja. ako, forum sluzi i za to. vama bre gej premijerka uturi macora al ono do koske

Voleo bih da se sve stranke malo izrotiraju i budu na vlasti, da svi mogu da posvedoče transformaciju velikog broja forumaša.

Potpuno je fascinantno koliko neko može da se, zarad političkih potreba, preobrazi u nešto što ni ne liči na samog sebe. No, valjda je to i politika. :kafa:

Шта рече ти, Славене?
Да се СВЕ странке изротирају на власти?
Које бре странке?
Па мученом Србијом од 1945.-е влада КПЈ.
Само се имена мијењају...
Док унуци титоиста не остаре и не буду склоњени...
Нема ни назнака промјене...
У преводу...просјек комунистичког унука у политици је 55 година...
Па ви рачунајте.

Шта рече ти, Славене?
Да се СВЕ странке изротирају на власти?
Које бре странке?
Па мученом Србијом од 1945.-е влада КПЈ.
Само се имена мијењају...
Док унуци титоиста не остаре и не буду склоњени...
Нема ни назнака промјене...
У преводу...просјек комунистичког унука у политици је 55 година...
Па ви рачунајте.

Istina...

Ali mislim da znaš šta sam hteo da kažem. Voleo bih da se raskrinkaju forumaši, čisto da bude lakše i da se zna sa kim se može civilizovano diskutovati o društvenim problemima, a ko je, sa druge strane, ostrašćeni sendvičar.

Šta mislite o kampanji?
Не изгледа лоше посматрајући гласачко тијело,
можда мало гејмерски за мој укус али то и није важно
јер ће привући млађе бираче, а старијим ће свакако створити визију
да у блиској будућности неће морати да се дрндају аутобусима
на митинге него само "телепортинг-митинг бајо мој, нема лабаво".
----
У право вријеме (+3) али нису баш на све мислили (-1) тако да
неће изнад 65 мооожда 70% на следећим изборима ....

a ti kao nisi sendvicar haha

Zapravo i nisam. Ne volim sendviče; nikada ni nisam. Moj doručak su ovsene pahuljice, kačamak ili slicno (nekada davno neko pecivo uz belu kafu).

Za razliku od većine, kojoj su naprednjaci ogradili sendviče, meni su oni bili ogavni oduvek.

P.S. Ovo možeš shvatiti i u prenesenom i bukvalnom značenju.

Zapravo i nisam. Ne volim sendviče; nikada ni nisam. Moj doručak su ovsene pahuljice, kačamak ili slicno (nekada davno neko pecivo uz belu kafu).

Za razliku od većine, kojoj su naprednjaci ogradili sendviče, meni su oni bili ogavni oduvek.

P.S. Ovo možeš shvatiti i u prenesenom i bukvalnom značenju.
pa znam da je tacno..ni vruc ni ladan...mlak haha

А у једној болници на југу беху доктор и његов помоћник на послу међу болесницима нераздвојно од јутра до мрака. Помоћник доктора имађаше прљав језик којим, као гаравом крпом, прљаше све и свакога, ко му на памет долажаше. Од његовог прљавог језика ни Бог Саваот не беше поштеђен.

Једнога дана посети доктора неки његов пријатељ из далека. Доктор га позва, да присуствује операције једне гнојне ране на болеснику. А с доктором беше и његов помоћник. Пријатељу беше мучно на стомаку, када виде страшну рану из које тецијаше гној са убитачним мирисом. А докторов помоћник непрестано псоваше. Упита пријатељ доктора:

- Како можеш слушати овакве богохулне речи?

Одговори доктор:

- Ја сам се навикао, пријатељу, да познајем ране и оно што из њих мора да истиче. Од гнојних рана мора гној отицати. Ко има гноја у телу, на отворене му ране отиче; ко има гноја у души, отиче му гној на уста. Мој помоћник псујући само открива и излива нагомилано зло, као гној из душе своје.
-----------------------------------------------------

tako i na forumu ds i cro, siptari bljuju lj bljuju, sto gore to vise uzivaju, misleci jadni da su svi kao oni. ne bre. srbija je bre drzava, a ne nato ili hirlerova krpa sa pod kao ndh ili uck

Back