27E
Legenda
- Poruka
- 52.561
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i eto odgovora bukvalistima.
ti isti bukvalisti bi se rugali da je neko 85 rejao da ce ii ulicom i telefonirati, ko god hoce, ili da ces moci u dzepu da nosis 5. 15, ili 550 filmova, ili da ce policija u stanici moci da prepozna dzeparosa na terazijama, ili da ces moci da imas svoj prenosivi ekran i ceelu biblioteku na njemu
zaludne forumske ds i cro babe ne propustaju priliku da iskazu snazna malogradjansko desnicarska jajarenja. ako, forum sluzi i za to. vama bre gej premijerka uturi macora al ono do koske

Шта рече ти, Славене?
Да се СВЕ странке изротирају на власти?
Које бре странке?
Па мученом Србијом од 1945.-е влада КПЈ.
Само се имена мијењају...
Док унуци титоиста не остаре и не буду склоњени...
Нема ни назнака промјене...
У преводу...просјек комунистичког унука у политици је 55 година...
Па ви рачунајте.
a ti kao nisi sendvicar hahaIstina...
Ali mislim da znaš šta sam hteo da kažem. Voleo bih da se raskrinkaju forumaši, čisto da bude lakše i da se zna sa kim se može civilizovano diskutovati o društvenim problemima, a ko je, sa druge strane, ostrašćeni sendvičar.
Не изгледа лоше посматрајући гласачко тијело,Šta mislite o kampanji?
a ti kao nisi sendvicar haha
pa znam da je tacno..ni vruc ni ladan...mlak hahaZapravo i nisam. Ne volim sendviče; nikada ni nisam. Moj doručak su ovsene pahuljice, kačamak ili slicno (nekada davno neko pecivo uz belu kafu).
Za razliku od većine, kojoj su naprednjaci ogradili sendviče, meni su oni bili ogavni oduvek.
P.S. Ovo možeš shvatiti i u prenesenom i bukvalnom značenju.
Verivatno slično kao žutaći što zamišljaju tržišnu privredu sa proizvodnjom sekundi i minuta!kako nepismeni naprednjaci zamisljaju digitalizaciju
jel sam ti to prozvao šefove?Verivatno slično kao žutaći što zamišljaju tržišnu privredu sa proizvodnjom sekundi i minuta!
Mislim ja da vi kod tih vaših budala više imate da se smejete nego kod ovih nesrećnika na vlasti- kako god okreneš![]()

Pa šta sad što se ja više gadim na Đilasa nego na Vučića- što ti odma' fantaziraš da je Vučić meni šefovi¿¡jel sam ti to prozvao šefove?
![]()
Па све странке су се изротирале на власти у последњих 18 година:ДС, ДСС, СПС, СНС, СПО, Нова Србија итд.Voleo bih da se sve stranke malo izrotiraju i budu na vlasti
Па све странке су се изротирале на власти у последњих 18 година:ДС, ДСС, СПС, СНС, СПО, Нова Србија итд.
Mlogo se ti zamlaćuješ.Ali nisu svi članovi foruma bili registrovani poslednjih 18 godina.

НЕ УЗИМАЈ УЗАЛУД ИМЕНА ГОСПОДА БОГА СВОГА - ТРЕЋА БОЖИЈА ЗАПОВЕСТ
naravno ne vazi za gliste. ds i cro