OČAJNICI: Pristalice Vučićeve ideje, izmislili da proročanstvo Tarabića predviđa priznanje Kosova!
Nisu li Albanci, svojim ogromnim natalitetom u proteklih sto godina, iznenada postali značajan demografski faktor u južnim srpskim zemljama. Dok se mi svađamo među sobom i delimo, oni su oduvek pokazivali značajan stepen zajedništva. U Kremanskom proročanstvu se dalje navodi:
“Mlogo ljeta potrajaće taj belaj, ali niko ništa učinjeti ne more, jerbo će taj narod nicati svuda kao trava.
I, zaista, za kratko vremena, nepun vek, Albanci su etnički pokrili Metohiju, Kosovo, zapadni deo Makedonije, sve do Preševa i Bujanovca.
Ipak, Kremansko proročanstvo tek tada poentira sledećom rečenicom koju Miloš Tarabić navodno izgovara proti Zahariju još u drugoj polovini 19. veka:
“Jedan koji se budne rodio mnogo ljeta pošlje tebe, biće čestit i uman, te će se s tijem narodom u miru RAZGRANIČITI. Mi ćemo ondakar u slozi živjeti – oni tamo, mi vođe i tamo.“
http://dnevnagazeta.rs/2019/10/13/o...a2V__bmWosR7ft0ZSEyT_m1CB2yAhx2XkfkXPv0kqSg8w