Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 105.212
sam sebi `dizes` temu. tuzno
Čekaj malo...taj auto što si postavio...
Je li zapravo to predizborno obećanje da se to uvede u idućem mandatu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sam sebi `dizes` temu. tuzno
Не знам ко може да буде гори од човека који је Тонија Блера довео за саветника,који подржава Клинтонове,и Шредера као почасног госта доводи на своје митинге.А до јуче је за те исте сваки дан говорио како су убили малу Милицу Ракић.Лик је шампион у бизарности.

Beograd jos nema ni kanalizaciju o cemu oni mastaju.
Mozda planiraju kad budu radili kanalizaciju da postave duple cevi, jedne za fekalije druge za gradjanstvo i njihove trotinete.Leteci automobili...
Jos ni metro ne postoji...

cekaj prvo da naprave kanalizacije u svimg BG opstinama........pa polako.....metro.....Leteci automobili...
Jos ni metro ne postoji...
Sta sam dozivela da rodjenoj mami objasnjavam da ipak necemo moci da se teleportujemo u narednih nekoliko godina.
Njoj Vucic isprao mozak i kaze ona meni :"A ZASTO? ZASTO TO NIJE MOGUCE? NISMO SE GLEDALI PREKO SKAJPA pa se sad gledamo.
Problem ove kampanje je sto dobar deo naprednjaka veruje u to...a i onih koji misle da to nisu (kao moja mama).......
Videćeš kada naprdnjaci padnu sa vlasti kako će da se teleportuju gde stignuTeleportovanje coveka nikada nece biti moguce.
Videćeš kada naprdnjaci padnu sa vlasti kako će da se teleportuju gde stignu
To je u okviru BG na H20?
Teleportuj se u drugu dimenzijudizanje svoje blede teme je tuzno
Kome si skinuo glavu tropic?a ako se tako nesto desi, bice jako zanimljivo gledati kako naoredno radikalni botovi podrzavaju cedin liberalizam u pogledu kosova i svi mu slozno oltpozdravljajau sa alejkum selam... slicna sema mozda kao na kosovu, ministar od srba van srpske liste a njima samo poslanicka mesta da ne mogu vise da troluju, a u srbiji premijer van sns-a...grenel izgleda radi svoj posao.
ova spodoba je bila u petoj beogradskoj i niko nije hteo sa njom da se druzi jer je bila opaljena 1000 gradi... slican menatlni kapacitet bas kao nenormalni, svaki prepozna svoga.
i eto odgovora bukvalistima.
ti isti bukvalisti bi se rugali da je neko 85 rejao da ce ii ulicom i telefonirati, ko god hoce, ili da ces moci u dzepu da nosis 5. 15, ili 550 filmova, ili da ce policija u stanici moci da prepozna dzeparosa na terazijama, ili da ces moci da imas svoj prenosivi ekran i ceelu biblioteku na njemu
zaludne forumske ds i cro babe ne propustaju priliku da iskazu snazna malogradjansko desnicarska jajarenja. ako, forum sluzi i za to. vama bre gej premijerka uturi macora al ono do koske