Naučno fantastična kampanja Srpske napredne stranke

SNS-ov "Povratak u budućnost": Kampanja počela teleportovanjem, Orlić leti autom
http://rs.n1info.com/journalist935/Nenad-Nesic
Dok jedni bojkotuju sadašnjost, drugi već vide daleku budućnost. Naprednjaci objavljivanjem nekoliko tizera za spot "Digitalna budućnost Srbije" i zvanično počeli kampanju. Premijerka Ana Brnabić ne demantuje da je povezana sa SNS spotovima.

Marija Obradović nema vremena da umesi testo, Igor Mirović kasni na sastanak, Vladimir Orlić bi da preleti vodu pravo iz Beograda na vodi. Nijedan od ovih naprednjaka nema problem, jer "ovo je digitalna Srbija".

A digitalizaciju pamtimo kao prioritet iz ekspozea. Dakle, premijerka, ko je sledeći?

"Da li ću ja učestvovati, odnosno da li sam učestvovala, videćete uskoro, nije fer da otkrivam drugi deo kampanje", rekla je predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić.

Premijerka jeste najavljivala, nekoliko puta, da namerava među naprednjake, ali još uvek se nije učlanila. Pa, u kakvoj je onda vezi Brnabićeva sa ovom kampanjom?

"Ima veze sa mnom, ali i nema veze sa mnom. To je stvar koju sam ja nametnula kao predsednica Vlade, ali stvar koju je cela Vlada prigrlila. SNS mi je dala ogromnu podršku da istrajem u toj agendi u koju niko tada, pre tri godine, nije verovao, a danas se pokazuje da jeste jedan novi, drugačiji put Srbije", navodi Brnabić.

Komentatori poručuju - ništa novo, naprednjaci su u permanentnoj kampanji, pitanje je samo hoće li im "digitalna budućnost Srbije" doneti efekat, jer je izazov ovoga puta drugačiji.

"Ovo je pravo vreme da se krene sa tim neformalnim delom kampanje. Ali, postoji drugi problem - ta kampanja nije klasična kampanja političke stranke koja želi da izađe na izbore, nego kampanja političke stranke koja želi da ubedi građane da moraju obavezno da izađu na izbore, s obzirom na to da je veći deo tzv. prave opozicije u ovom trenutku doneo odluku da će ući u bojkot", navodi analitičar Cvijetin Milivojević.

U iščekivanju nastavaka, samo se pitamo: škola, bolnica, opština... Šta tačno treba da se pritisne?

http://rs.n1info.com/Vesti/a532832/...a-pocela-teleportovanje-Orlic-leti-autom.html

Не знам ко може да буде гори од човека који је Тонија Блера довео за саветника,који подржава Клинтонове,и Шредера као почасног госта доводи на своје митинге.А до јуче је за те исте сваки дан говорио како су убили малу Милицу Ракић.Лик је шампион у бизарности.

Kako neko može da bude gori od čoveka koji tukao i hapsio sopstveni narod mislim Srbe na barikadama kao onaj izrod Boris Tadić!

Možda ovi i preteruju sa unapređenim verzijama kampanje, al ovi tvoji zamorčići od DSS preteruju sa unazađenim verzijama kompanje.
Da oni levati još uvek raspravljaju o tipičnim levicama i tipičnim desnicama¡¿
Nešto oko čega ni u jakim privredama, i pre svega ekonomijama koje imaju velike pare ne može baš olako da se raspravlja.
Što bi reko naš narod; vilda žaba đe se konji potkivaju pa i ona digla noge¿¡
Lidaci na kub!

a ako se tako nesto desi, bice jako zanimljivo gledati kako naoredno radikalni botovi podrzavaju cedin liberalizam u pogledu kosova i svi mu slozno oltpozdravljajau sa alejkum selam... slicna sema mozda kao na kosovu, ministar od srba van srpske liste a njima samo poslanicka mesta da ne mogu vise da troluju, a u srbiji premijer van sns-a...grenel izgleda radi svoj posao.

Sta sam dozivela da rodjenoj mami objasnjavam da ipak necemo moci da se teleportujemo u narednih nekoliko godina.
Njoj Vucic isprao mozak i kaze ona meni :"A ZASTO? ZASTO TO NIJE MOGUCE? NISMO SE GLEDALI PREKO SKAJPA pa se sad gledamo.

Problem ove kampanje je sto dobar deo naprednjaka veruje u to...a i onih koji misle da to nisu (kao moja mama).......

Reci mami da se ne teleportuju ni mnogo bogatiji i razvijeniji narodi i prestani da joj šalješ pare iz Kine.Neka oseti pravu Vučićevui Srbiju,bar na kratko

i eto odgovora bukvalistima.

ti isti bukvalisti bi se rugali da je neko 85 rejao da ce ii ulicom i telefonirati, ko god hoce, ili da ces moci u dzepu da nosis 5. 15, ili 550 filmova, ili da ce policija u stanici moci da prepozna dzeparosa na terazijama, ili da ces moci da imas svoj prenosivi ekran i ceelu biblioteku na njemu

zaludne forumske ds i cro babe ne propustaju priliku da iskazu snazna malogradjansko desnicarska jajarenja. ako, forum sluzi i za to. vama bre gej premijerka uturi macora al ono do koske

a ako se tako nesto desi, bice jako zanimljivo gledati kako naoredno radikalni botovi podrzavaju cedin liberalizam u pogledu kosova i svi mu slozno oltpozdravljajau sa alejkum selam... slicna sema mozda kao na kosovu, ministar od srba van srpske liste a njima samo poslanicka mesta da ne mogu vise da troluju, a u srbiji premijer van sns-a...grenel izgleda radi svoj posao.
Kome si skinuo glavu tropic? 😆
Ovaj tvoj avatar mi jako poznat haha

i eto odgovora bukvalistima.

ti isti bukvalisti bi se rugali da je neko 85 rejao da ce ii ulicom i telefonirati, ko god hoce, ili da ces moci u dzepu da nosis 5. 15, ili 550 filmova, ili da ce policija u stanici moci da prepozna dzeparosa na terazijama, ili da ces moci da imas svoj prenosivi ekran i ceelu biblioteku na njemu

zaludne forumske ds i cro babe ne propustaju priliku da iskazu snazna malogradjansko desnicarska jajarenja. ako, forum sluzi i za to. vama bre gej premijerka uturi macora al ono do koske
ova spodoba je bila u petoj beogradskoj i niko nije hteo sa njom da se druzi jer je bila opaljena 1000 gradi... slican menatlni kapacitet bas kao nenormalni, svaki prepozna svoga.

Back