- Poruka
- 6.261
World's first FLYING CAR that can turn into a plane in less than a minute and soar along at 100mph is going on sale in the US next month
eo ga, vec sascuje model koji ce andrej da uvozi za mirijevski hajvej
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
World's first FLYING CAR that can turn into a plane in less than a minute and soar along at 100mph is going on sale in the US next month
Ali su barem savladali pokretne stepenice.....niko nije blesav da ds i slicnim ljubimcima da letece automobile.
pa vi ni trotinete ne znate da vozite
to ti koalicioni partner isto mrzi muslimane![]()
Kad kreće postavljanje nebeske kaldrme?
Bez ljutnje, samo pitam...
gresis pisali su o meni pesme a jedna dama je cak i knjigu, bas sa foruma...a o olosu se bas ne pise knjizevno delo osim ako taj olos nije olos do yaya... znaci pile idi kljucaj po krusevcu sta ti bace napredni da zobas pa kad odrastes dodji kod olosa da te poduci politiciZabole me kad je Vučićeva stoka. Isto kao i ti, govoriš srpskim jezikom, ali koga briga kad si neopevani ološ![]()
gresis pisali su o meni pesme a jedna dama je cak i knjigu, bas sa foruma...a o olosu se bas ne pise knjizevno delo osim ako taj olos nije olos do yaya... znaci pile idi kljucaj po krusevcu sta ti bace napredni da zobas pa kad odrastes dodji kod olosa da te poduci politici![]()
ahaMHvala dragom Bogu, za život se snalazim sam i ne mora niko da mi pumpa sujetu pisanjem pesama ili bacanjem mrvica. Uzgred, pisali su o tebi pesme?![]()
![]()
![]()
ahaM
kako qaram glupe bosancerose na krsti i njihove simpatizere
Ti ćeš shvatiti da su ovi odavno prešišali Dosovce u svim vidovima pljačke, tek kada ti dođu kući, oderu ti kožu sa leđa i objasne ti da je izvoz iste u Italiju za proizvodnju cipela u tvom najboljem interesu, jer će ćeš dobiti 5.000 dinara jednokratne pomoći.
Не постоје летећи аутомобили.Ако лети, то је ваздуплохов а не аутомобил.
Niko neće prešišati dosmanlije.
nije pravilno otvorena tema.
razlog postoji za svasta, pa mnoge pametne teme nemaju mesta ovde
ako se izrugujes, i nisi nesto uspeo. spotovi su kreativni i svezi.
idi prosipaj boju na ulici. ali, ti si cro. idi u sagreb pa prosipaj boji na trgu bana jelacica