Današnja nauka smatra da sve čestice imaju i talasnu prirodu.[2Само најситнија честица фотон има таласно самопростирање...
a foton nije najsitnija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Današnja nauka smatra da sve čestice imaju i talasnu prirodu.[2Само најситнија честица фотон има таласно самопростирање...
ja te pitam kada se saznalo da je rukopis sarovskog i iz 1830, a ne nilusov, jel' pise to sto ti tvrdis u izdanju iz 1911? eto, ne moze prostije, i ako pise zasto se ne zna, nego moras ti da nam otkrivas, mozda se ja varam, a mozda se dopisalo tek posle drvlja i kamenja posle 1950-ih, a? ti si i nuklearnu fiziku ucio iz 50-ih, ali 19. veka, jer u 20. ove budalastine nisu postojale sto nam ti uz tu mucenicu predajesПа то је летопис... Под једним од дана у летопису, је то пророштво - укратко...
На то пророштво је дрвље и камење бачено 50тих, кад је очито било јасно да се испунило и односило на Стаљина и Сергија... Ту има и о будућем цару и антихристу, ал под другим датумом у истој књизи истог светог пророка Серафима пророштво
sta tebi nije jasno iz predmeta astrofizika da ti ispredajem na brzinu da se sve vrti u nasem solarnom sistemu oko sunca?Бураз, не можеш без демантовања геоцентризма, да уводиш нову истину у звездонауку само зато што си пар нових информација сазнао, попут радијације планета, промене орбита планетоида и сл...
Не иде то тако, и даље чекамо демантиј геоцентризма, и нема га емпиријски...
samo sad nema lomaca vise da nas spaljujessva tela se privlace gravitacijom, a ona je po formuli, vidi bolje tekst ispod slike, ne moze jasnije da se izraziЗар од скоро непостојеће гравитације на Марсу који шатро има исту величину и ''привлачност'' ко и земља, треба да научите да гравитација не зависи од масе планете, већ од места у односу на центар васељене, према коме све гравитира ?
da je tako ameri bi isli na mesec, i svi drugi, a ne bi se lagali da smo bili, i sad odjednom ne mozemo, zracenje je problem,a sonde mos' posaljes gde 'oces, jednom kada savladas 1. kosmicku brzinu, presaltas u 2., posle ide sve kao po loju, mos. se svrckas po suncevom sistemu samo da nema zracenja, na zemlji nam je dobro,. zasticeni smo, slacemo robote gde god trebaИзнегирали су етар (електрину) у свемиру, проглашавајући сву васионску дубуну неба - вакумом у коме нема ништа... ни једне честице податомске
ja se nikada ne gordim, ali ja sam to naucen;Немогуће је победити страст городости, јер никад не одступа... Њу само можеш држати на опрезу, и то је све...
radi se o, naucno receno, verskom potencijalu, i onda se on arci tamo, vamo, naucnici ga npr, samo nadovezuju na vec poznato, vec otkriveno, pa veruju da ce otkriti nesto novo...ili se pak samo apdejtuju dokle je nauka stigla, sa najnovijim naucnim dostignucima da kazemo;Pa razumem sasvim da ljudi imaju potrebu da veruju,
Сулудо је заступати митове о Земљи и Космосу из бронзаног доба, које су древни Јевреји покупили из Вавилона.Ко тим лудацима и нагађачима да уће у траг... ти су се такмичили, ко ће бољу лаж да измисли о наукама које не познаје довољно...
Босанци груби? Е, то ми је ново. Моје искуство са Босанцима је да сваки Босанац по један љуцки стећак. Ко да му на челу пише. "Асе лежи... у Босни, земљи племенитој" (да је Босна племенита говори и то да је Босном сваки ручак у региону посољен)...Груби људи, сурова историја, нисмо мажени па не зарезујемо ауторитете, ми то од миља кад нам је неко симпатичан.Мало бркаш појмове, већи дио Крајине је у Босни.
Е, прави си бозон који не постоји.znaci prestanite obojica da lupate gluposti, jer koliko vi mozete da nalupetate, ne moze da stigne da se ispravi, samo si pogodio da je 1 sila od 4 osnovne:
Gravitacija odnosno sila teže (od lat. gravitas - težina) je fizička interakcija koja izaziva privlačenje između tela, usled njihove mase. https://sh.wikipedia.org/wiki/Gravitacija
To je jedna od četiri osnovne sile koje deluju u prirodi, predstavlja silu privlačenja između materijalnih tela svih veličina - od atoma do planeta u galaksijama, zvezda u univerzumu, itd.
Лепо им реко Тесла, са помало и шале, кад је давао интервју за америчку штампу. Питали Теслу - да им каже и објасни, као неко ко се пуно разуме, шта је то струја. Он се замислио па реко: "не знам". Новинарка у шоку. Кад је схватила да је добро чула, питала га како, зашто. А он каже да заиста не зна а не жели другима да пуни главу празним теоријама и неразумљивом и компликованом математиком.Današnja nauka smatra da sve čestice imaju i talasnu prirodu.[2
a foton nije najsitnija
Није ти таћна формула, болан. Оно што зову грав'тац'ја односно деловање суве масе на суву масу - није таћно. Не мере бит закон што(ме(х)ко "ш") није таћно, болан ба!sva tela se privlace gravitacijom, a ona je po formuli, vidi bolje tekst ispod slike, ne moze jasnije da se izrazi
- Gravitacijsko polje svake čestice širi se u beskonačnost, ali njegova jakost slabi s kvadratom udaljenosti.
Pogledajte prilog 1629873
Dva tijela se privlače uzajamno silom koja je proporcionalna (u skladu) umnošku njihovih masa, a obrnuto proporcionalna kvadratu njihove međusobne udaljenosti.
Zavisi koji vernik. Vera i bogova na hiljade.a mi vernici idemo obrnuto, ka pocetku, jer je Hristos taj Pocetak, znas onu U POCETKU BESE REC/LOGOS, ...
Ми смо овде на Балкану имали свог астронаута пре Холивуда и амера. У Севдалинки "Муко коња по М(ј)есецу". Не само да је дете-Мујца - стиго до М(ј)есеца, него је тамо и коња поткиво. Ћудом да се ћовек ћуди..da je tako ameri bi isli na mesec, i svi drugi, a ne bi se lagali da smo bili, i sad odjednom ne mozemo, zracenje je problem,a sonde mos' posaljes gde 'oces, jednom kada savladas 1. kosmicku brzinu, presaltas u 2., posle ide sve kao po loju, mos. se svrckas po suncevom sistemu samo da nema zracenja, na zemlji nam je dobro,. zasticeni smo, slacemo robote gde god treba
Трагично је што су људима у школама (масонским данашњим) описивали верника као неку "тешку будалу", правећи му "зазор", "презир" (од малих ногу, тешко савладиов, чак и кад се човек труди).. и "гађење"...Kako sad nauka crkve i prava nauka? Jedna je utemeljena na naučnim metodama i dokazima, druga na "veruj mi, moja knjiga tako kaže". Jedini naučnik za kojeg sam čuo, a koji zastupa nauku Biblije jeste biolog Tomislav Terzin. Ne znam koja podgrana biologije on jeste.
Ш'а фали балији? Ево онај Сомборац, болан, што је најћувенији баскет-балија... нема ћувенијег. на ц(иј)елом дуњалуку.. јел ниси ни ти ћуо, болан? Немој хандрит' јаране. Ш'ос (ме(х)ко "ш") поћо хандрит'?Змај-Баћушка
tracaro, jel se treznis ti uopste? kolega zilot se bar nekad otrezni,a ti? samo laprdas, ne znam ja taj ba-lijanderski jezik
Koliko je meni znano, Nikola Tesla je bio vernik. A možda se i varam.Трагично је што су људима у школама (масонским данашњим) описивали верника као неку "тешку будалу", правећи му "зазор", "презир" (од малих ногу, тешко савладиов, чак и кад се човек труди).. и "гађење"...
Оно.. слика научника - као.. морално исправног и тешког прегаоца.. док је овај тамо.. верник што ниш-не-ради и стално-зазјава... седео, чешо се по чупавој главуџи, мрсио браду вадећи из ње труње од пождераних тврдо куваних јаја и све чеко на готово... кад је као нешто мало мућно (а све без провере, него окрето камен, бацо пасуљ и сл...) и све му се "јавило" ко Милан Тароту... и онда без провере такође.. он то... "ширио даље".. ко причу пљуцкавицу старе пијандуре...
Да су бар проверили.. или хтели да провере... видели би да су верници и они који су долазили до тих "нанаучних" теорија били махом сами научници пре приласка вери, филозофи, сенатори.. уопште људи који јако добро познају све поре и све сфере духовног и телесног живота. Ко орлови који оком обухватају цео свет.
Док обрнуто.. атеисти би били ти које ништа не занима, сем земље испред њих, ко кртицу што ништа не занима, који прихватају ствари по номиналној вредности.. и ко у огледалу .. то све што сами говоре за верне.
Јевреји су прво покупили памет од Мојсија, а то полудело после је махом бесна излудела руља за под мач, слабо са Јеврејима из древности упоредива...Сулудо је заступати митове о Земљи и Космосу из бронзаног доба, које су древни Јевреји покупили из Вавилона.
Тема је наука (без религије), и њен прелаз у научно веровање код оних који тврде доказе за модерну науку немајуKako sad nauka crkve i prava nauka? Jedna je utemeljena na naučnim metodama i dokazima, druga na "veruj mi, moja knjiga tako kaže". Jedini naučnik za kojeg sam čuo, a koji zastupa nauku Biblije jeste biolog Tomislav Terzin. Ne znam koja podgrana biologije on jeste.
to si delimicno u pravu, jer su neki dokazi samo matematicki izvedeni, a ne mogu se potvrditi prakticnim eksperimentom, no matematika je kraljica nauka, ne mozes je osporiti, ali bitno da smo razumeli sta je tvoja ideja kada si otvorio temu, ali si izgubio kompas potom sa glupostima koje su van pameti, sve sam ti ispravljao i ovom zmaju, mada su i drugi gresiliТема је наука (без религије), и њен прелаз у научно веровање код оних који тврде доказе за модерну науку немају