NATO samit - Prijem Ukrajine i Gruzije u članstvo?

pazi ovo goxy. u engleskoj do 2012 biti vise muslimana vernika od katolika a do 2040 vise muslimana nego svih hriscana zajedno.
----------------------------------

Prazne crkve postaju veliki trosak za evropske zemlje.Njihovo rusenje ili pretvaranje u sportske klubove,kafice,restorane,stambene objekte itd. je postala normalna stvar sirom Europe.
Od Norveske,Svedske,Danske,Njemacke,Engleske,Skotske, Irske,Francuske pa do Italije,krscanske bogomolje svakim danom ostaju sve praznije.

Organizacija Christian Research predvidja da ce u narednih 15 godina oko 4000 crkava biti sruseno ili pretvoreno u objekte neke druge namjene.Takodjer predvidjaju da ce 2013. godine u Velikoj Britaniji biti vise vjernika muslimana negoli vjernika katolika a 2040. ce biti duplo vise vjernika muslimana nego svih drugih krscanskih vjernika skupa.

kaze goxy "vera se vraca kod katolika" :lol: :lol: :lol:

Da, bundy, nek' pobedi SVETI LIBERALIZAM koji ozakonjuje PEDOFILIJu,ZOOFILIJU, i sve druge poremećaje nazivajući ih ''prihvatljivim sexualnim izborom''...Iz katoličke crkve se pedofili izbacuju naglavačke, dok kod ''protestanata'' i ''pravoslavnih'' oni ''avanzuju'' i dobijaju viša mesta u crkvenoj hijerarhiji...Vidim uticaj komunizma na tvoje rasuđivanje...

Šizmatici vaš NIHiLIZAM nije i naš nihilizam...Na zapadu ima NEŠTO novo...Vera se vraća...Svetlost...Da razgrne tamu...I nova nada...Biće bolje...Ali, ne za vas:sad:

Ideje koje ti zastupaš su ideje pokojnog Pape. Njemu su kao Poljaku najveći neprijatelji i najveći prioritet bili Komunizam i rušenje komunističkih država, pogotovo onih u kojima su živeli Katolici.
Međutim, da te kao Katolika, obavestim (pošto vidim da još živiš u prošlosti), trenutno je na vlasti u Vatikanu jedan drugi Papa, Nemac... kome je prioritet borba protiv Islama.
To je već dokazao nekim svojim izjavama, a i Muslimani ga konstatno napadaju i prete mu.
Nije priznao ni nezavisno Kosovo jer je za razliku od nekih drugih verovatno bar malo pogođen rušenjem i paljenjem hrišćanskih bogomolja na KiM, makar i pravoslavnih.
Inače, novi svetski poredak (koji tkđ. zastupaš) nema ama baš nikakve veze sa katoličanstvom.
U pitanju je univerzalna religija New Age, okupljanje svih crkava pod jednu, sa kojom ne bi dirgovali i upravljali ni Vatikan, ni Papa, ni Patrijarh nego isti oni koji upravljaju i SAD, NATO-om, EU...
Ali, vidim da ti o tome malo znaš, pa je glupo da ti detaljnije objašnjavam...

Odvratna vera:lol:...Tera te da budeš ovakav, 'nakav...Kod vas je SVE dozvoljeno.Zato PRAVOslavlje...Jes' pravo:wink: ...

Moram te razočarati. Ja nisam vernik. Znači, opet si pogrešno skopčao :)
Ali ako odlučim da se okrenem Bogu, a Srbin sam, šta mi predlažeš?
Katoličanstvo, Jehovine svedoke, Satanizam...
Meni se nekako čini da je Pravoslavlje jedini logični izbor, šta misliš?

P.S. Goxy... evo ti malo literature...
http://sh.wikipedia.org/wiki/Agnosticizam

Agnosticizam je filozofsko i teološko verovanje da je spiritualna istina, kao što su postojanje Boga, bogova ili božanstava, nepoznati ili ih je nemoguće utvrditi. Reč agnosticizam prvi je počeo da koristi Thomas Henry Huxley 1869. godine, a koristi se i za one koji nisu ubeđeni ili ne pridaju značaja saznanju o postojanju božanstava ili drugih duhovnih pojava. Reč agnostik vodi poreklo od grčkog α (bez) i γνοςισ (znanje).

Agnostici mogu da tvrde da je nemoguće doći do potpunog i sigurnog duhovnog saznanja; neki dopuštaju da je to i moguće, ali oni lično nemaju takvo saznanje. Agnosticizam u oba slučaja uključuje skepticizam prema religioznim verovanjima.

Neki agnostici veruju da religijska verovanja nisu dokazana ili ih je nemoguće dokazati. Agnostik recimo može da smatra da religijske norme treba da budu dokazane kako i naučne, eventualno koristeći naučne metode.

Najpoznatiji agnostici (u modernom shvatanju reči) bili su Thomas Henry Huxley, Charles Darwin i Bertrand Russell. Neki smatraju da je David Hume u svojim radovima, pre svega u Dijalozima o prirodnoj religiji iskazao agnostičarske stavove, mada oko toga ima neslaganja.

P.S. jesu li i ovi ljudi komunisti po tebi ??? :roll:

Evo još malo...
http://forum.b92.net/lofiversion/index.php/t28368-50.html
http://www.serbiancafe.com/lat/diskusije/mesg/123/011871687/ateisti_mrski_nevernici.html?19
http://www.gotquestions.org/Srpski/agnosticizam.html

Pa mi ispuni jednu želju... pre nego opet nešto odvališ, pročitaj nešto, saznaj, pa onda lupi... :)

Ma vidiš da te puštam:D...Ko će da troši energiju na net i zađevice:wink:
Mada vidim da tebi baš znači:)

Hmm, pa i ti trošiš energiju na net i forum i to ne samo na ovoj temi, a ja bar pokušavam da te nečemu naučim (ukoliko ne znaš) jer mi se čini da svrha ovoga nije samo da se "kačimo" sa neistomišljenicima nego i da dokažemo da ono što zastupamo ima neku realnu podlogu, osnovu...

Back