NATO samit - Prijem Ukrajine i Gruzije u članstvo?

Od danas pa do 4. aprila u Bukureštu će trajati samit NATO zemalja, na kome je planirano da u članstvo budu primljene Ukrajina i Gruzija i pored otvorenog protivljenja Rusije.
Koliko je situacija ozbiljna govori i to da će prvi put NATO samitu prisustvovati predsednik Rusije sa namerom da im svima tamo, na tom "balu vampira", u oči kaže da im to nije pametno i da Rusija nema nameru da se sa tim pomiri.

Pitanje je: Da li će i pored svega NATO u naredna tri dana primiti u svoje redove Ukrajinu i Gruziju i tako "baciti Rusiji rukavicu u lice"?

Ja, lično, mislim da hoće. U to me uverava nikad bahatiji stav Buša. Npr. ona njegova jučerašnja izjava u kojoj samo što nije rekao Rusiji da ga više ne smaraju i da mu idu na ****. Rekao je: "Rusija bi sad već trebala da prekine da se buni zbog antiraketnog štita, jer ćemo ga mi svakako postaviti, bez obzira na njihovo mišljenje".

i znači primaju Ukrajinu i Gruziju:lol::lol::lol:
e moj prika, ala si se ti zahebao
pa valjda Hrvatsku, Makedoniju i Albaniju:lol::lol::lol::lol:

Šizmatici vaš NIHiLIZAM nije i naš nihilizam...Na zapadu ima NEŠTO novo...Vera se vraća...Svetlost...Da razgrne tamu...I nova nada...Biće bolje...Ali, ne za vas:sad:

Mama ti je šizmatik.

Nismo se mi odvojili od jedinstvene Hristove crkve 1054. nego vi.
Onda ste promenili obred do neprepoznatljivosti, i menjate ga još i danas. Npr. ono rukovanje sa svim i svakim oko sebe na kraju mise je uvedeno nedavno. Znam, jer mi je žena katolkinja, a njena majka vaspitavana u duhu crkve, i kaže da toga ranije nije bilo.

Sveštenik koji je krizmao moju ženu, da bi se mogla udati u pravoslavnoj crkvi i pri tom ostati u svojoj veri, mi je rekao da je opčaran istočnim obredom venčanja i da mu je jako krivo što se Vatikan toga odrekao. Za tvoju informaciju, danas ima visoki sveštenički rang u rimokatoličkoj crkvi.

Dalje, toliko zločina je na duši rimske crkve, da više nema mesta u paklu od njenih sveštenika (lovaca na veštice i sl.)

Rimska crkva je sačuvala klicu najvećeg zla XX veka, organizujući tzv. "pacovske kanale" kojima je izvukla nacističke i ustaške vođe.

I još da znaš, da nemate pravo da se nazivate katolicima. Značenje te reči može samo da opiše nas koji se nismo odrekli izvornog hrišćanstva.
Vi možete da se zovete rimska crkva, kao što se engleska zove anglikanska, a nikako katolička.

I, ko je tu šizmatik?

Просто не могу да не прокоментаришем овај самит.
Жалости ме да гледам како је тамо у Букурешту неко зауставио цео град и да не кажем и целу државу, јер долазе СВЕТСКИ МОЋНИЦИ.
То ме подсећа на нека фараонова времена, где је нека скупина људи имала моћ, а остали робови су морали да се потчињавају њиховој вољи.
Мислила сам у себи, КО СУ БРЕ ОНИ па морају да им се сви клањају ? КО ЈЕ БУШ и остали светски шљамови....хоће да уведу своју војску на Руске границе, да имају МОЋ над целокупним светом.
Светска влада, светска војска ....итд...а наши млади људи треба да нам долазе овде у ковчезима и да гину по туђим земљама....МОНСТРУМИ ЈЕДНИ И НАТО ГОВНА !!!

Pariz protiv Gruzije i Ukrajine u NATO-u
Francuska neće podržati težnje bivših sovjetskih republika Gruzije i Ukrajine da postanu članice NATO-a, izjavio je u utorak francuski premijer Francois Fillon
http://www.plusnews.fr/
PARIZ - "Francuska neće dati zeleno svjetlo ulasku Ukrajine i Gruzije", rekao je Fillon za radio France Inter.

"Francusko mišljenje razlikuje se od mišljenja SAD-a o tom pitanju", kazao je.

Čelnici NATO održat će summit ovog tjedna u Rumunjskoj, a Gruzija i Ukrajina se nadaju da će tamo dobiti poziv u Akcijski plan za članstvo (MAP).

"Mi se protivimo ulasku Gruzije i Ukrajine u članstvo NATO-a jer smatramo da to nije pravi odgovor na ravnotežu snaga u Europi i između Europe i Rusije i stoga želimo imati dijalog s Rusijom o tom pitanju", rekao je Fillon dodajući da će francuski predsjednik to reći sutra u Bukureštu.c/p
TotalPortal Njemačka protiv ulaska Ukrajine i Gruzije u NATO

Hina Grčka ustraje na vetu na makedonsku pozivnicu u NATO
Dva dana prije summita NATO-a, Grčka je u ponedjeljak ponovno upozorila Makedoniju da će uložiti veto na pozivnicu za članstvo u Sjevernoatlanskom savezu ako se ne riješi dugogodišnji spor oko imena Makedonije
Vijesti.net - Grčka ne podupire ulazak Makedonije u NATO
ATENA - Grčka i Makedonija nastoje pregovorima okončati taj spor do summita u Bukureštu koji počinje 2. travnja, a na kojem Hrvatska, Makedonija i Albanija očekuju pozivnicu za članstvo.

Grčka, članica NATO-a, zaprijetila je vetom ako Makedonija ne promijeni svoje ustavno ime na način da ono ne implicira teritorijalne težnje prema sjevernoj grčkoj pokrajini istoga imena.

"Grčka vanjska politika želi odnose s Bivšom Jugoslavenskom Republikom Makedonijom na temelju obostrano prihvatljivog rješenja", rekla je grčka ministrica vanjskih poslova Dora Bakoyianni. "Ako nema takvog rješenja, nema ni pozivnice za NATO", naglasila je.

UN-ov posrednik Matthew Nimetz predložio je naziv "Republika Makedonija (Skoplje), a tamošnje vlasti najavile su prošloga tjedna da će se o tome glasati u parlamentu.

No, kako nema naznaka da će Grčka prihvatiti taj kompromis, Skoplje je odlučilo odgoditi parlamentarnu raspravu o promjeni imena.

"Tvrdi" grčki stav izazvao je oštre kritike Sjedinjenih Država, koje strahuju da bi odbijanje Makedonije moglo ugroziti stabilnost na Balkanu.
Hina
ponedjeljak, 31.3.2008. http://www.totalportal.hr/article.php?article_id=186768 http://www.totalportal.hr/article.php?article_id=181433 http://www.index.hr/vijesti/clanak.aspx?id=377187 http://www.net.hr/vijesti/europa/page/2008/03/31/0612006.html
Net.hr Jedino vama susjedna Hrvatska ima šanse za ulazak u NATO dok Albanija nije ispunila uvjete a na ulazak Ukraine,Gruzije i Makedonije stavit će veto Francuska,Njemačka,Italija,Španjolska,Norveška,Grčka i Mađarska.:cool:

Просто не могу да не прокоментаришем овај самит.
Жалости ме да гледам како је тамо у Букурешту неко зауставио цео град и да не кажем и целу државу, јер долазе СВЕТСКИ МОЋНИЦИ.
То ме подсећа на нека фараонова времена, где је нека скупина људи имала моћ, а остали робови су морали да се потчињавају њиховој вољи.
Мислила сам у себи, КО СУ БРЕ ОНИ па морају да им се сви клањају ? КО ЈЕ БУШ и остали светски шљамови....хоће да уведу своју војску на Руске границе, да имају МОЋ над целокупним светом.
Светска влада, светска војска ....итд...а наши млади људи треба да нам долазе овде у ковчезима и да гину по туђим земљама....МОНСТРУМИ ЈЕДНИ И НАТО ГОВНА !!!

Kad smo kod ponižavanja.

Amerikanci su naložili rumunskom organizatoru samita da u onom ogromnom dvorcu u kome će se samit održati instaliraju dodatnih 1000 (slovima HILJADU) WC-a, jer postojeći broj ne odgovara njihovim standardima koji nalažu jedan WC na pet ljudi.
Rumuni su u tu svrhu bili prinuđeni da iznajme od Engleza te WC-e po ceni od 9000 evra za jedan komad.

Kakvo je to proseravanje. Da li u beloj kući imaju WC na 5 ljudi? Pa cela bela kuća bi bila u WC-ima.
Ja bih im u jelo sipao ricinus pa nek ih bar iskoriste kad su tako skupo plaćeni.

Kad smo kod ponižavanja.

Amerikanci su naložili rumunskom organizatoru samita da u onom ogromnom dvorcu u kome će se samit održati instaliraju dodatnih 1000 (slovima HILJADU) WC-a, jer postojeći broj ne odgovara njihovim standardima koji nalažu jedan WC na pet ljudi.
Rumuni su u tu svrhu bili prinuđeni da iznajme od Engleza te WC-e po ceni od 9000 evra za jedan komad.

Kakvo je to proseravanje. Da li u beloj kući imaju WC na 5 ljudi? Pa cela bela kuća bi bila u WC-ima.
Ja bih im u jelo sipao ricinus pa nek ih bar iskoriste kad su tako skupo plaćeni.

:rotf::rotf::rotf:

Sta da radis, kad je Causesku bio stedljiv tip.:D;);)

Kad smo kod ponižavanja.

Па то је чиста провокација од стране Америке, намерно их понижавају, буквално испитују "границе понижења" до којих су ови спреми да иду.
Па они могу тражити да Румуни "дубе на глави" кад они буду долазили, али Румуни нису Срби, немају тај "инат", и зато ће пристати буквално на све уцене и срамне поступке само да удовоље американцима.
Чак се питам да ли ће бити неке демонстрације поводом самита ? Да ли су способни уопште да тако нешто сами организују ?
Па та говна треба протерати са ових простора, па нека серу у њиховој земљи !!! :lol:

posto tesko da ce zavrstati slavinu Ukrajni jer kroz tu zemlju idu neki od glavnih tokova gasa i nafte ka srednjoj Evropi .

a znaci tako mali perica to sebi predstavlja?:lol:

kao ide cevka, pa ne mogu da im zavrnu jel onda ne ide gas dalje u Evropu:lol::lol:

gas nisu cevke kolega, vec matematika. prosto se oduzima ukrajinska kubikazha iz ukupne mase koja se pusti na jedinicu vremena. i onda oni, cak i ako bi zadrzali za sebe, sudili bi se sa Evropskim drzavama do kojih gas nije stigao jer je otet to jest ukraden.

'tesko ce zavrtati slavinu...' :lol::lol::lol:

Pa nije Ukrajna ruska teritorija ne lupaj gluposti ,Rusofili su porazeni na prethodnim izborima u toj zemlji i legalno izabrana vlast ima prava da vodi politiku zemlje kako hoce

:shock:

kakvi rusofili? kakva legitimna vlast? prvo, nema u ukrajini nikakvih rusofila, postoje ukrajinci koji zive na istoku zemlje i koji stite svoje standarde i ekonomske interese, posto je vecina industrije tamo. oni ne zele da se udaljavaju od rusije posto je cela industrija vezana na rusku sirovinsku bazu, investicije, i drugih alternativa nema i ne moze biti, cisto geografski i ekonomski gledano. narod tamo smatra da zivi u toj istoj ekonomskoj zoni u kojoj je ziveo i u sssr-u, tim pre sto je ukrajina deo znd-a. a kad zapadni i manjinski deo ukrajine hoce da preorijentise ukrajinsku politiku i (katastrofalna glupost) ekonomiju po cenu totalnog unistenja standarda tih ljudi koji tu ekonomiju odrzavaju - oni, kao pravi ukrajinski rodoljubi, brane interese te iste ukrajine.
i jos postoji jug koji je tatarski. tako da, ne znam u kom broju mikijevog almanaha je bilo ono sa rusofilima, ali siguran sam da je bilo prvoaprilsko izdanje...

Koliko znam i rimokatolika...Kao posle Drugog Svetskog je postojao predlog da se napravi KATOLIČKA UNIJA u koju bi ušle Poljska, Češka, Slovačka, Mađarska, Hrvatska i taj deo Ukrajine...Možda nije loše u slučaju raspada E.U. imati tu varijantu pri ruci:cool:

za rimokatolike neznam, ali mislim da ih nema mnogo...a grkokatolici su isto pod ingerencijom pape, samo im se misni obred nesto malo razlikuje od naseg....a za ovo o katolickoj uniji , ja negdje davno procitala bilo je govora nakon prvog svj. rata, ali bez Ukrajine a sa austrijom...

Back