NATO na Rusiju dize 30.000 vojnika!

Руси избезумљени, у паници...још када нагрне пар стотина "балтичких тигрова", пакао.
Мислим, пакао је у оним сибирским вукојeбинaмa што вапе за њима. Мада, има и ту среће, ко нме заврши у храни за керове и гулашу, завршиће у гулагу...на неподређено!

Poslednja izmena:
Руси избезумљени, у паници...још када нагрне пар стотина "балтичких тигрова", пакао.
Мислим, пакао је у оним сибирским вукојeбинaмa што вапе за њима. Мада, има и ту среће, ко нме заврши у храни за керове и гулашу, завршиће у гулагу...на неподређено!

Al' onih GADNIH "tigrova", sto su bili tigrovi 1941-1945. :mrgreen:

To su ovi:

1025063512.jpg

PR20100731220431.jpg

A Rusi se tresu u strahu i beze u more:

Poslednja izmena:
да сам Рус , ја бих ту послао 200 ловаца са двоцевка,а и шаторима са све камерама и да се заебавају од јутра до мрака .

Ебига , било би следеће , као одговор на највеће вежбе натоа на својим границама , Руси су послали неупоредиво јачу силу , 200 ловаца на ситну дивљач .

Парламент Русије је протествовао код Путина због прекомерне употребе силе

NATO planira da formira novu grupaciju snaga za brzo reagovanje od oko 30.000 ljudi, prenosi „Velt“. Inicijator ove ideje je Vašington, a Amerikanci već nekoliko meseci podstiču evropske partnere iz Alijanse da je prihvate, piše nemački list.

Prema pisanju lista, Severnoatlatnska alijansa namerava da poveća količinu naoružanja i da poboljša borbenu gotovost svojih odreda „za slučaj napada Ruske Federacije“.

Nove vojne snage trebalo bi da budu pojačanje za postojećih 20.000 vojnika u jedinicama za brzo reagovanje, saznaje nemački list od visoko rangiranih diplomata NATO-a.

U slučaju konflikta, kako piše „Velt“, u roku od 30 dana novi odred bi morao da postigne punu borbenu gotovost.

https://www.krstarica.com/vesti/svet/nato-na-rusiju-dize-30-000-vojnika-spremni-za-

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sta reci osim WOW ! :eek:

Један је на СССР дигао 3 милиона, па му није вредило. Рујке су га ишчепркале у дворишту зграде Канцеларије Рајха. Кажу да су остали само дугмићи. :hahaha:

Sibir treba da pripadne CELOM SVETU jer Rusi ionako nece moci nikada da ga eksploatisu.

Zapravo ceo svet bi trebalo da predje na neogranicene izvore energije, vetar, Sunce, talasi itd., kao i na nove materijale bazirane na grafenu koji su jaci od najtvrdjeg metala, pa da se jednom za svagda okanemo ubijanja za resurse i krenemo u kolonizaciju Kosmosa.

Ali...

Један је на СССР дигао 3 милиона, па му није вредило. Рујке су га ишчепркале у дворишту зграде Канцеларије Рајха. Кажу да су остали само дугмићи. :hahaha:
Мноооого, много више! Толико је заробљеника било! :hahaha:

70083.png

Back