Schrodinger Elita Poruka 15.721 danas u 02:27 - Nataša Kandić uslikana na ulicama Beograda tokom nemira #1 Biti ili ne biti, pitanje je sad - sve ukazuje da je Druga Srbija na pragu potpunog unistenja i u ovaj pokret ulaze sve sto joj je ostalo https://www.republika.rs/vesti/politika/685031/natasa-kandic-blokaderi
Biti ili ne biti, pitanje je sad - sve ukazuje da je Druga Srbija na pragu potpunog unistenja i u ovaj pokret ulaze sve sto joj je ostalo https://www.republika.rs/vesti/politika/685031/natasa-kandic-blokaderi
VranV Primećen član Poruka 560 danas u 02:29 - Nataša Kandić uslikana na ulicama Beograda tokom nemira #2 Opasan terorista sa mnogo sledbenika.
Schrodinger Elita Poruka 15.721 danas u 02:31 - Nataša Kandić uslikana na ulicama Beograda tokom nemira #3 VranV: Opasan terorista sa mnogo sledbenika. Kliknite za proširenje...
aleksije radicevic Poznat Poruka 7.989 danas u 02:32 - Nataša Kandić uslikana na ulicama Beograda tokom nemira #4 Schrodinger: Biti ili ne biti, pitanje je sad - sve ukazuje da je Druga Srbija na pragu potpunog unistenja i u ovaj pokret ulaze sve sto joj je ostalo https://www.republika.rs/vesti/politika/685031/natasa-kandic-blokaderi Pogledajte prilog 1770670 Kliknite za proširenje... Naravno da je pred slomom, koliko je naroda samo večeras izašlo protiv nje, policija je jedva štiti.
Schrodinger: Biti ili ne biti, pitanje je sad - sve ukazuje da je Druga Srbija na pragu potpunog unistenja i u ovaj pokret ulaze sve sto joj je ostalo https://www.republika.rs/vesti/politika/685031/natasa-kandic-blokaderi Pogledajte prilog 1770670 Kliknite za proširenje... Naravno da je pred slomom, koliko je naroda samo večeras izašlo protiv nje, policija je jedva štiti.
Bojan_BRT Buduća legenda Poruka 29.228 danas u 02:38 - Nataša Kandić uslikana na ulicama Beograda tokom nemira #5 E bog te mazo kad ovaj objekat kontrolise paljenje kontejnera, znaci da je organizator? MUP pravi opasne propuste zato sto je nije uhapsio
E bog te mazo kad ovaj objekat kontrolise paljenje kontejnera, znaci da je organizator? MUP pravi opasne propuste zato sto je nije uhapsio
Belgradeboy Elita VIP Poruka 23.199 danas u 03:05 - Nataša Kandić uslikana na ulicama Beograda tokom nemira #6 Jel tukla?
DarkMoon Legenda Poruka 55.314 danas u 03:28 - Nataša Kandić uslikana na ulicama Beograda tokom nemira #7 Dabome kandicka je predvodnik protesta, idi bre leci se.
Casual Observer Stara legenda Poruka 85.597 danas u 03:41 - Nataša Kandić uslikana na ulicama Beograda tokom nemira #8 Belgradeboy: Jel tukla? Kliknite za proširenje... Svojevremeno je šamarala Srbe proterane sa Kosova.
S Sannndrina Primećen član Poruka 705 danas u 03:41 - Nataša Kandić uslikana na ulicama Beograda tokom nemira #9 Ja je sretoh nekidan kod Kalenić pijace. Pogrbljena, nema u njoj 40 kila. Ili ovo na fotki nije ona ili ona žena kod Kalenića, nema trećeg
Ja je sretoh nekidan kod Kalenić pijace. Pogrbljena, nema u njoj 40 kila. Ili ovo na fotki nije ona ili ona žena kod Kalenića, nema trećeg
Casual Observer Stara legenda Poruka 85.597 danas u 03:44 - Nataša Kandić uslikana na ulicama Beograda tokom nemira #10 Sannndrina: Ja je sretoh nekidan kod Kalenić pijace. Pogrbljena, nema u njoj 40 kila. Ili ovo na fotki nije ona ili ona žena kod Kalenića, nema trećeg Kliknite za proširenje... Spodoba se još šeta po Beogradu?!
Sannndrina: Ja je sretoh nekidan kod Kalenić pijace. Pogrbljena, nema u njoj 40 kila. Ili ovo na fotki nije ona ili ona žena kod Kalenića, nema trećeg Kliknite za proširenje... Spodoba se još šeta po Beogradu?!
Casual Observer Stara legenda Poruka 85.597 danas u 03:45 - Nataša Kandić uslikana na ulicama Beograda tokom nemira #11 VranV: Opasan terorista sa mnogo sledbenika. Kliknite za proširenje...
S Sannndrina Primećen član Poruka 705 danas u 03:58 - Nataša Kandić uslikana na ulicama Beograda tokom nemira #12 Casual Observer: Spodoba se još šeta po Beogradu?! Kliknite za proširenje... Jedva, tu negde i stanuje, mislim.
Casual Observer: Spodoba se još šeta po Beogradu?! Kliknite za proširenje... Jedva, tu negde i stanuje, mislim.