Nataša Kandić: Podržavam Ne davimo Beograd na izborima

• Začetnik teme Začetnik teme Ortar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ortar

Aktivan član
Poruka
1.590
Kako kaže za Danas, prisustvo Ne davimo Beograd u budućem sastavu Skupštine Srbije bilo bi značajno i u korist javnog interesa, jer bi odražavalo ispravan put, put ka Evropskoj uniji, gde spada I poštovanje Međunarodnog suda pravde, odnosno svega onoga, što predstavlja i ukazuje na ispravan i trenutku odgovarajući sistem vrednosti.
Ne davimo Beograd sastavni je deo predizborne koalicije “Moramo”, koju osim ove inicijative, čine i Ekološki ustanak, Akcija, Politička platforma solidarnost, kao i druge lokalne organizacije.
IMG_20220119_182050-1024x1024.jpg

https://www.danas.rs/vesti/politika/izbori22/natasa-kandic-podrzavam-ne-davimo-beograd-na-izborima/

Bravo patke. Konacno neko za koga moze da se glasa. Moramo je SPAS.

Toliko o tome, razmatrao sam malo možda i za njih da glasam ali sad definitivno otpadaju.

Vladeta Janković izgleda najrazumnija opcija.
Starac od 81 godinu nikada nije najrazumnija opcija...

Patkari hajmo svi u glas Veselica jedan je od nas.

images

Mozete samo da mu zavidite
Gde ih samo pronalaze.
Kao da neko namerno bira najgore i onda ih gura u prve redove.

Koalicija Moramo je glavna prozapadna, proevropska, građanska, levičarska i liberalna politička opcija u Srbiji.

Ja ne znam šta su ljudi toliko iznenađeni; da neće možda za koaliciju u kojoj je Vladeta DSS Janković i Zdravko Ratko Mladić je brilijantni oficir pustite priče o genocidu u Srebrenici Ponoš?

Da nije neko očekivao možda da će Kandićka biti za Raduleta i DJB?

Kakav autogol. Ko ce pri zdravoj pameti glasati za ove kad ih podrzava natasa kandic?

Autogol?

Podrška je stvar izbora onoga ko je daje, a ne kome ide. :lol:

To je jasno, pitanje je samo da li im javna podrška Kandićke pomaže ili odmaže?

S obzirom na to ko su i političke stavove, kao i statistiku biračkog tela, niti im pomaže niti odmaže izvan statistički zanemarljive razmere.

Кандиђ би требала бити свесна да њена подршка више шкоди паријама него помаже.

Možda je to i poenta?

Back