NATAŠA KANDIĆ: LOV NA SRBE NA KOSOVU!!

Ne možeš se oteti utisku da nije jednako prilazila svim obespravljenima, ubijenima i zatočenima. Razumem ja da se u Srbiji trebalo probiti blokada i tajna o zločinima koje su neki koljači sa naše strane činili prema drugim narodima, ali je trebala istrajavati i na zločinima nad Srbima. Tako se stvara kredibilitet. Ona se 99% posvetila drugima. To je greška. Jedan Puhovski iz hrvatskog helsinškog odbora je čovek koji glasno priča o zločinima u Oluji, Bljesku, Osijeku, ali i Ovčari. onda imaš jednak aršin, a to su žrtve. Ono što je interesantno da su gotovo svi hrvatski pisani mediji preneli njenu izjavu o stradanju Srba posle 1999. Da ih je pobijeno oko 1000 i još toliko vodi kao nestalo.

shoplifter:
Nataša Kandić baš ima lice kojoj treba lupiti šamar!
A Čeda i njegova stranka... produžena ruka Šiptara! Malo narkomanče. Nije ni čudo što se smanjio organizovani kriminal, kad je najprofitnija grana (droga) završila u njegovom nosu.
I on ima facu za šamar! More za nogu! Ološ!
Ma za sekiru :evil: .....

rdeki:
Sta je tebi? Kakva istina? Znas li ti sta je to istina? Ako mislis da je to sto laprda Smrdicka istina, onda sam zaista zabrinut za tebe.

Ona je sramota za ljudski rod.
I ja sam vec dugo zabrinut ,ne samo za tebe nego za mnoge sa ovog foruma :roll: :roll: :roll: ....

ma pali ,bre smarachu
a040.gif
:mrgreen:

Back