NATALNI HOROSKOP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
interesuje me promena posla (kada mogu da očekujem i kakav će to posao biti, inače radim), fakultet ( da li ću završiti) i naravno ljubav (nisam u vezi). Hvala

Pa neka promena je trebala da se desi i to oko 26-te i 28-me a ako nije bila ova skoro onda mozes ocekivati neko "unapredjenje" ili napredovanje bar u plati ako nista drugo, uslovima rada i slicno..ovo najkasnije na jesen do proleca 2009..moze biti u istoj firmi ili u istoj vrsti posla i sl..kako je Mars u Lavu vec, ili je ovih nekih dana unazad bilo ili ce bas biti ovih dana, da ne trazim sada bas tranzite marsa nagovestaja, nekih prica ili planova ili informacija ili "rekla-kazala" o tome bas.Mars jeste u kvadratu Uranu sada negde (po natalnim tranzitima) ali ne znam bas sada ovako da li je to promena ili na primer pauza zbog godisnjeg odmora ili bolovanja ili nesto drugo..za to bi solar dao mozda tipicniju informaciju...no ne igramo se ovde pogadjanja niti radimo za pare pa da moramo sve u detalje da ispipavamo :)...
Pa nesto mi lici da te rad i zaradjivanje malo odvlaci od fakulteta ili interesa za njega, sem da si upisala nesto sto bas ne volis ili ti ne odgovara pa gubis elan za zavrsavanje toga..saturn sada pocinje direktno da ide dublje u Devicu pa ce da iskvadratira Neptuna koji je u kvadratu sa saturnom, pa vidi sama, koliko se isplati da pauziras ili odlazes polaganje ispita ili da napustas (jer ti se i te ideje mogle vrzmati po glavi sa Uranom u Ribama)..nije svakako vreme za naprecac donete odluke...2527 su verovatno bile bolje na neki nacin, sad je tesko, usla si u 29-tu a do 30-te bi mogla i da zavrsis ako se nateras (najkasnije) jer napredak u 30-toj u poslu podrazumeva i koriscenje nekog uticaja "titule" da tako kazem..ili bar oslobodjenje od ostalih obaveza...

naravno ljubav.posle nekog razocarenja tamo oko 20-21, ovo na ovamo su bile nade, zelje, na prvi pogled ok pa onda razocarenje takodje..a i nemas bas vremena, nekad strpljenja, a nekad (posebno moze na poslu), sve oko tebe samo neki udvaraci -totalno promaseni ili zauzeti likovi...Mlada si jos, pre 30-te ne trebas da razmisljas o ozbiljnosti, nekako mi sve veze pre toga pucaju na ovaj ili onaj nacin, manje ili vise bolno, a saturnov povratak ce sigurno da donese jedno iskreno suocavanje sa sobom i bas nemilo priznavanje sebi svojih gresaka, iluzija ili razmisljanja u kojima si bila i osvrt na proslost sa jednim jacim i bistrijim pogledom za napred...

ja ne vidim vezu sa Blizancem dok saturn prelazi u direktan kvadrat i dok uz Marsa stoji kiron u natalu...to je osoba koja moze da bude i prodje ali nista ne znaci sto mu je sunce samo u blizancima..ko zna gde su ostale planete i polja..no po tvom horoskopu, jednog takvog moras da se odreknes...valjalo bi da se ovde gledaju uporedni horoskopi osoba koje su u vezi neko vreme, nisam za to da se gledaju veze koje su bile ili koje smo hteli da budu a nisu ostvarene jer ako natal ne podrzava tu pricu, cemu onda da se kopa po horoskopima, sem ako imamo visak vremena pa da malo diskutujemo sto nije uspelo i slicno...

Pozdrav svima! Da li bi meni neko mogao postaviti kartu jer ja stvarno to ne znam?
8.7.1979. 23:15 Banja Luka
Pitanje je vezano za ljubav, nemam momka. Kad mi je povoljan period za ljubav, vezu, brak? Hvala

Pozdrav svima! Da li bi meni neko mogao postaviti kartu jer ja stvarno to ne znam?
8.7.1979. 23:15 Banja Luka
Pitanje je vezano za ljubav, nemam momka. Kad mi je povoljan period za ljubav, vezu, brak? Hvala
Postoji lepljiva tema pri vrhu spiska tema na ovom podforumu - KAKO POSTAVITI KARTU NA FORUM.
S obzirom da ova tema postoji i vrlo je vidljiva na spisku, postavljanje karte je obavezno za svakoga ko želi da postavi pitanje.

Pozdrav! Imam problem-ne mogu da uradim ni u jednom programu natalnu kartu (ne mogu da skinem program sa neta, administrator ne dozvoljava takve programe). Da li bi mogla da je uradiš i pošalješ?
datum rođ. 12.Oktobar, 1979
vreme 18:55
mesto Novi Sad.
I ako možeš da mi kažeš da li ću se sa porodicom preseliti iz ove kuće u kojoj trenutno živimo u našu?
Hvala unapred!

Opet ja..........
Ako neko ima vremena da prostudira moju kartu i kaze mi nesto o ljubavi ove godine.........
Mozda neki stariji muskarac...............
Priložene sličice

Prilozi

• astro_w2gw_02_ja_hp_1196_15996.jpg
    astro_w2gw_02_ja_hp_1196_15996.jpg
    67,2 KB · Pregleda: 3
Draga Elle i Vipcurlic...Imam par pitanja za vas,pa kadqa budete imali vremena,bacite pogled na moju kartu...
Studiram ekonomiju,pa me zanima,da li sam izabrala pravi fakultet,jer mi je jedan nas astrolog rekao,da mi ne leze ekonomski predmeti....?
Zanima me,da li bih i kada mogla da zapocnem privatan biznis?
Sledi mi kupovina stana,pa me zanima kada je najpovoljniji period za tako nesto?
I naravno,najvise me zanima ljubav...
Veliki pozdrav
Hvala

ivonaav6.png
[/URL][/IMG]

Vip,please,sta je ovo?Jedan korak napred,pa deset unazad?Natalna mi je na 40.strani NATALNA KARTA U SLIKAMA,za slucaj da ne mogu da je postavim sad.Zaljubih se konacno,ali i to mi naopako ide :(

Prilozi

• VIOLETA.jpg
    VIOLETA.jpg
    65,5 KB · Pregleda: 6
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back