Hvala ti Virpulic,zeljno te iscekujemo jer uvek dobijamo isti odgovor"komplikovan horoskop"E, pa njenom horoskopu mora da se posveti malo vise paznje i razmisljanja, morace jos malkic da me saceka da to osmotrim..![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala ti Virpulic,zeljno te iscekujemo jer uvek dobijamo isti odgovor"komplikovan horoskop"E, pa njenom horoskopu mora da se posveti malo vise paznje i razmisljanja, morace jos malkic da me saceka da to osmotrim..![]()
ovo su tvoja pitanja, a 18.2 je bio moj post upucen tebi..ako se ne secas, evo ga...
da se ne ponavljam, pitala sam jesmo li pricali vec na tu temu pa mi nisi odgovorila, mislim da je ovaj odgovor sasvim korektan pa kad pitas ponovo istu stvar, naglasi molim te , da pogleda i neko drugi jer sam ja vec dala svoje vidjenje...da drugi ne cekaju mene i da ja ne gubim vreme na ponavljanje istih stvari![]()
I ja bih volela nesto da saznam osvojoj natalnoj karti.
Rodjena sam 2.5.1966 u 21:10 u Beogradu
Mnogo hvala
Virpulic,gde si nam nestala???Hvala ti Virpulic,zeljno te iscekujemo jer uvek dobijamo isti odgovor"komplikovan horoskop"![]()
Virpulic,gde si nam nestala???![]()
Zao mi je,tek sam sada procitala predhodne postove.Nadam se brzom ozdravljenju!dete opet bolesno..nikako da se organizujem, tu sam ali ne mogu da odvojim vreme za horoskope..zahtevaju paznju koju sada ne mogu da delim..
Postovani,
da li biste bili ljubazni da pogledate i moju natalnu kartu?Bila bih vam zahvalna da obratite paznju na pitanje dece,imam jedno,s njim imam problema,kako ce se sve to odvijati i hocu li imati jos dece?Kada je najpovoljniji period da planiram drugo?Mozete se osvrnuti i na polje posla ali i braka...U nadi da cu dobiti odgovor,unapred se zahvaljujem...Pozzz za sve
![]()