NATALNI HOROSKOP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ovo su tvoja pitanja, a 18.2 je bio moj post upucen tebi..ako se ne secas, evo ga...

da se ne ponavljam, pitala sam jesmo li pricali vec na tu temu pa mi nisi odgovorila, mislim da je ovaj odgovor sasvim korektan pa kad pitas ponovo istu stvar, naglasi molim te , da pogleda i neko drugi jer sam ja vec dala svoje vidjenje...da drugi ne cekaju mene i da ja ne gubim vreme na ponavljanje istih stvari :heart:

HVALA PUNO.Nisam procitala ovo do sada.Hvala jos jednom na odvojenom vremenu.Pozdrav:)

Valjalo bi da svako, ko postavi pitanje meni, a ja kasnim, prvo krene od svog pitanja da pregleda na dalje jer odgovaram redom kako su postavljena, svakom, bas svakom, samo sto odgovori kasne jer mnogo malo slobodnog vremena imam

Moze li neko da mi pomogne,osecam se jako lose u zadnje vreme zdrastveno i psihicki!Hocu da znam da li mi je ovo los period ili sta je vec samnom!Rodjena sam 06.09.1986. 00:05h Sabac
Molim pomozite,hvala unapred!

Vipcurlic ja imam josh jedno jako konkretno pitanje u vezi moje natalne... Kopka me rechenica koju je flpflp postovao/la "Rak na vrhu sedam sa druge strane govori o stabilnom porodicnom zivotu i, s tim sto mogu bitii neke tegobe u vezi muza i braka zbog konjukcije meseca i saturna. Njihov dispozitor pluton je u konjukciji sa venerom (predbracna ljubav), sto bi moglo da pokaze da su covek iz te strasne veze i muz jedna te ista osoba, odnosno da bi mogla imati vezu sa njim, eventualno prekid i ponovo veza (brak)." a ti nisi nishta prokomentarisala. Mogu li dobiti tvoje vidjenje toga da je u pitanju ista osoba? Hvala unapred i hvala na prethodnom tumachenju :)

Zdravo, svima! Znam da mnogo trazim, ali bi li neko mogao meni nesto da kaze u vezi moje natalne karte (posao, ljubav, zdravlje i sl. kako to vec ide)? Rodjena sam 25.03.1987. u 10:55 u Beogradu. Bas sam u nekom neznanju, a mislim da bi mi pomogla neka informacija. Unapred neizmerno zahvalna...:)

astro_w2gw_01_mirjana_radivojevic_hp.66576.9711.gif

Postovani,
da li biste bili ljubazni da pogledate i moju natalnu kartu?Bila bih vam zahvalna da obratite paznju na pitanje dece,imam jedno,s njim imam problema,kako ce se sve to odvijati i hocu li imati jos dece?Kada je najpovoljniji period da planiram drugo?Mozete se osvrnuti i na polje posla ali i braka...U nadi da cu dobiti odgovor,unapred se zahvaljujem...Pozzz za sve

da li ovde neko moze da mi protumaci par stvari sa moje natalne karte, uopsteno, koliko stigne ali narocito me zanima ljubav i buduce veze, kad, kakve...ako se to moze naslutiti-procitati...
moja karta je postavljena na temi-natalne karte clanova foruma.
hvala unapred i pozdrav svima:)

koliko sam videla flp ili neko ti je vec odgovarao na Natalnim u slikama...ako od mene trazis , moraces da sacekas da dodjem do tebe tamo na temi,ima dosta ljudi koji cekaju od ranije, a ja kad radim, krenem od svog poslednjeg uradjenog posta pa redom, ko nije dobio odgovor..

Postovani,
da li biste bili ljubazni da pogledate i moju natalnu kartu?Bila bih vam zahvalna da obratite paznju na pitanje dece,imam jedno,s njim imam problema,kako ce se sve to odvijati i hocu li imati jos dece?Kada je najpovoljniji period da planiram drugo?Mozete se osvrnuti i na polje posla ali i braka...U nadi da cu dobiti odgovor,unapred se zahvaljujem...Pozzz za sve

mi cemo na pp da uradimo analizu, kao sto je dogovoreno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back