Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sloc:
Voljan sam jer smo isti i znak i podznak.Vjerovatno si u zadnjih godinu dana doživjela neko razočaranje,no ne brigaj 32 ti je Fatalna ljubavi tiče što se :grin: Javi ako imaš nešto za uporedni :?: baš sam dobre volje što se tebe tiče!
E bas si me obradovaooo sto hoces da se pozabavis mojom karticom... :D
Nego bre daleko je ta 32 :lol: a i muci me jedan fatalan rakcic:)
11.7.1973 Podgorica, vreme na zalost ne znam
Pratim malo tranzite,zanimljiv mi je perod od 1 novembra po pitanju njega.Sta ti kazes?

sloc:
Ti si nešto posebno pa ti možda kažem nešto što već ne znaš o sebi :-D Mada me malčice čudi odkud slikarstvo,vage su za eteričnuje umjetnosti ili je možda ovaj divni JU u pitanju?!BIG POZDRAV!
Pa evo....ja cekam...cekam da mi kazes to sto ne znam...a ne znam podosta toga veruj mi....dakle ne ustrucavaj se ....i nemoj mi tu nesto preko reda :razz:

beba-bg:
E bas si me obradovaooo sto hoces da se pozabavis mojom karticom... :D
Nego bre daleko je ta 32 :lol: a i muci me jedan fatalan rakcic:)
11.7.1973 Podgorica, vreme na zalost ne znam
Pratim malo tranzite,zanimljiv mi je perod od 1 novembra po pitanju njega.Sta ti kazes?
Ovdje osim prejake erotske privlačnosti,baš i nema nekih jakih aspekata.Uistinu mi je žao ako sam te razočarao,razumjet ćeš škorpijsku iskrenost :) Nije ta 32 tako daleko kako ti se čini-vjeruj mi!

sloc:
Ovdje osim prejake erotske privlačnosti,baš i nema nekih jakih aspekata.Uistinu mi je žao ako sam te razočarao,razumjet ćeš škorpijsku iskrenost :) Nije ta 32 tako daleko kako ti se čini-vjeruj mi!
Ma nisi me nikako razocarao.Zelim samo istinu da cujem,drugo me ne zanima.Za prejaku privlacnost i te kako znam :lol: nego cackam ne bili nasla jos ponesto pozitivno u toj prici :?
Kakve su mi sanse za zivot u inostranstvu i decu?

beba-bg:
Ma nisi me nikako razocarao.Zelim samo istinu da cujem,drugo me ne zanima.Za prejaku privlacnost i te kako znam :lol: nego cackam ne bili nasla jos ponesto pozitivno u toj prici :?
Kakve su mi sanse za zivot u inostranstvu i decu?
Za inostranstvo velike oko 34-te ako je vrijeme rođenja tačno.A za djecu baš i ne znam, možda blizanci pa još jedno muško?! :grin:

evo je

BebaTOAstro-comChart.gif

beba-bg:
Ma brak je fantasticna stvar samo ne mora papir na to mislim,moze zajednica i bez toga ali nesto mi sve bezi a ja bih decu u svakom slucaju sto pre bez obzira na brak...i pomogucstvu sa Crnogorcem...hehehehe. Kao sto kazes bas sam se zalepila :lol:
Ima tu kod vas i JU0ME i JU120MO,pa donekle spašavaju stvar ali je problem ako je to neka skorašnja veza jer ti je bilo NE0VE za tebe ne bez obmana :?:

Back