Jamacha
Primećen član
- Poruka
- 674
E, bas ti hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jamacha:E, znam ja svasta, video sam u natalnoj.... :smile:
Ma ja sad idem u to sranje od skole i uskoro cu popizdeti. Ici cu sledece godine u Ameriku, ako prodjem neke testove, da se spasim bede.
Ono za konj. da moraju i u istom znaku

ZvezdanKa:Da ti posaljem kartu kao privatnu poruku, pa da je ti stavis. Moze tako?
Ako tebe ovo uopšte interesuje 
ZvezdanKa:Caos ljudi!!!!
Jel moze neko da pogleda moju karticu malo? Na 36. strani.
Nedavno sam upoznala nekog pa me interesuje jel ce nesto od toga biti.
Veliki pozdrav!!

Voljan sam jer smo isti i znak i podznak.Vjerovatno si u zadnjih godinu dana doživjela neko razočaranje,no ne brigaj 32 ti je Fatalna ljubavi tiče što se :grin: Javi ako imaš nešto za uporednibeba-bg:Sloc, intereseju mene pogodno vreme za ljubav
Ako si voljan karta mi je na strani br.2
Thx...
baš sam dobre volje što se tebe tiče!
Možda je ovo iznenadi,ali nju uskoro čeka mlađi intelektualac-mada jarčevima slabo tumačim za nju je izvjesno da su prave godine za ljubav tek pred njom :grin:beba_toronto:Sloc ako mozes pogledaj i jeleni
ona pita za ljubav
tnx![]()
Ti si nešto posebno pa ti možda kažem nešto što već ne znaš o sebi :-D Mada me malčice čudi odkud slikarstvo,vage su za eteričnije umjetnosti ili je možda ovaj divni JU u pitanju?!BIG POZDRAV!DjuraMornar:E pa SLOC stvarno nije fer.....Od kada si jos meni obecao....a elegantno me preskaces...dobro ,dobro![]()