ZvezdanKa
Veoma poznat
- Poruka
- 10.242
Jamacha:Novi mladi talenti u usponu! :-D
Samo napred
Hahahahahahahahah
Pa bas mi je drago sto sam te razveselila

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jamacha:Novi mladi talenti u usponu! :-D
Samo napred
Ne poznajemo se na žalost,samo pažljivo sa astrologijom i srećno sa NOVOM LJUBAVI! :grin:ZvezdanKa:Ej cuj ga molimte!!! Iznenadna veza.....Ma jel se mi poznajemo!!??!?!?!?!?! Ili si cuo moju ljubavnu pricu negde.....Neverovatno!!! Kako se zoves????!!!!!!! Mozda je ljubav poceo da se interesuje za astrologiju pa ma sad zeza.....
Bebo....nononooo!!!beba_toronto:Ma da moze meni dug zivot da bude i u invalidskim kolicima i sa nekom metalnom skalamerijom da mi drzi vrat da me rane na kasicicu i da tako vegetiram..pa da zivim do 106((
Samo za ljubavZvezdanKa:Odusevio si me stvarno.... A jel ti to samo ljubav tako dobro tumacis ili i druge stvari? :-) Sada sam diplomirala i treba da nadjem posao (prvi), jel se vidi nesto u vezi s tim i u vezi s karijerom? Da li postoji mogucnost za odlazak u inostranstvo?
ZvezdanKa:Tri masine vesa?!?!?!? Luda zeno!!! Izvini sto ti kazem, al sta te briga za ves???? Pa ja nisam uzela peglu pet godina u ruke, a vidis sta kaze Sloc, muskarci poludeli za mnom...:-) Radi nesto za svoju dusu...Jer telo i dusa nisu isto....I ne hrane se istim!!!!