Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ZvezdanKa:
Ej cuj ga molimte!!! Iznenadna veza.....Ma jel se mi poznajemo!!??!?!?!?!?! Ili si cuo moju ljubavnu pricu negde.....Neverovatno!!! Kako se zoves????!!!!!!! Mozda je ljubav poceo da se interesuje za astrologiju pa ma sad zeza.....
Ne poznajemo se na žalost,samo pažljivo sa astrologijom i srećno sa NOVOM LJUBAVI! :grin:

Odusevio si me stvarno.... A jel ti to samo ljubav tako dobro tumacis ili i druge stvari? :-) Sada sam diplomirala i treba da nadjem posao (prvi), jel se vidi nesto u vezi s tim i u vezi s karijerom? Da li postoji mogucnost za odlazak u inostranstvo?

Tako je moja baka od 56 godine spremala svoju sahranu svaki dan, pa zivela do 96....nadam se da necu tako i ja...ali evo pocela sam, sto ti je genetika....
a napolju kisa pada, a sve kasljuca jako napadno, sitna i prosipa sitan leditj svuda unaokolo pucketa po prozorima...a zena koja je trebala da dodje da me masira je otkazala jer je zvala neka gospodja...
oprala sam 3 masine vesa, jednu nisam slozila...

Bebo, bebo.....ziveces dugo sigurno....ne znam astrologiju, ali vidim kakva si osoba....samo se malo trgni iz depresije, suvise si emotivna, ali sada nadji inat u sebi, NECU DA MISLIM O TOME, citaj ljubavne romane, gledaj Velikog Brata...jest glupo, ali u ovom stanju pomaze .... ne mozes da dodjes do resenja jer si u groznicavoj potrazi za njim, nadji neki nacin da bar sat vremena ne mislis o tome, molim te....videces da ce ti posle biti lakse... i da ces smisliti nacin da dodjes u bg!!!

Tri masine vesa?!?!?!? Luda zeno!!! Izvini sto ti kazem, al sta te briga za ves???? Pa ja nisam uzela peglu pet godina u ruke, a vidis sta kaze Sloc, muskarci poludeli za mnom...:-) Radi nesto za svoju dusu...Jer telo i dusa nisu isto....I ne hrane se istim!!!!

Hvala ti, Sloc u svakom slucaju, bas si me razveselio!!!
Cim se javi nova ljubav, tebe cu da pitam za put...ovog sadasnjeg ne pominjes, verovatno je nebitan, ali videcemo sta ce biti ... Pokazacu ja njemu ko je ko i ko je sta!!!! :-) Ne brini za moju euforiju, ja sam impulsivna s ovakvim stvarima, ali u sustini sve primam s rezervom.... PA PISE TO TAMO, ZAR NE?

:-)

Eto ja opet! Poducena novim iskustvima i u zelji da ozivim ovaj podforum ili forum sta je vec! Postavljajte svoje karte u sliki molim onako kao su vam revnosno objasnili na posebnoj temi i hvala im za to! ;) pa da vidimo sta znam i mogu.

Pozdrav svima!

Ali ajde evo ovako sto mogu da kazem. Ne znam bas me bacila u rebus! Nekako mi ima razlicite elemente. Rekla bih da je zena ne znam zasto, al eto. Cini mi se da je lepa i atraktivna osoba u pitanju da je suprotni pol voli. Da ume da omadjija onog koga zeli sa velikom lakocom. Mislim da u ljubavi unosi dosta kalkulacija i da voli da vidi neku konkretnu korist od ljubavi makar to bilo nesto sto je na duze staze (anci ostvarice se za 15 god ali ipak nesto mogu da dobijem). Ajde dalje cu da pricam kad mi kazes nesto vise...

Ne svidjaju mi se njegovi moralni kodovi. Brinula bi se za to sta je sve spreman da uradi kad nesto zeli. I narav ??? Veliki znak pitanja! Ne znam. Mislim da moze da bude jaaako nervozan i agresivan iako bi posle znao sta je uradio...ipak ne verujem da moze da suzbije svoje prenagle akcije! Eto malo pa ti kazi dal da idem dalje! :)

Znas kako...on je miran i tih....ne progovara....ako je neko nervozan to sam onda ja,upravo zbog njegovog takvog temperamenta....Sve je samo ne agresivan...i zato sam ti i postavila kartu....zanimalo me je zasto nije "malo agresivniji" :) Ako znas na sta mislim...;)

Back