Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hej Bebo pa i tebi je što šta iz ovog Solara jasno MA0SA u 9-vrati se ženo božija ako je to problem,ali ljubav nedaj da nestane.Zabrinu me pravo dzaba znanje kad se mnogo toga skupi-mogu samo reći da su mi lično rakovi omiljena zodijačka vrsta :) Pitaj konkretno!

Hey, Sloc, vec mi je neko rekao za taj problem s tajnim vezama. Ali ovo sada ne bi trebalo tako da bude, mislis li da ima sanse da ispadne dobro? Ko ce cekati 29. Inace sam imala veliki ljubavni problem, koji jos uvek nije gotov, sigurno se vidi nesto. Kako ce se to zavrsiti?

Aj pomozite Bebi ljudi!!!! Ona je ovde najrevnosnija kad je potrebna drugima! Bebo ne daj se!! Ovaj dan nije za umiranje!!!

sloc:
Mislim da je to to, ako u medjuvremenu nije bilo ništa fatalnije.Ako je "čoče"neki odgovarajući podznak onda ti želim puno sreće,ALI PAŽLJIVO!!! :grin:
Ma treba to doziveti.Ta fatalnost se ne moze prepricati,objasniti nikakooo...ali znam "pazljivo"
Bilo je u medjuvremenu nekih letecih ali to nije ni za pomenuti.
A tebi HVALA PUNO :!:
Volela bih da mozes da mi vidis osmeh od uveta do uveta nakog tvog poslednjeg komentara :-D
Veliki pozdrav i poljubac imas od mene :D

Početak 6 polja ti je na 9 stepenu,dakle u inostranstvu.Srećom ovaj ME je na pragu 6-og pa ćeš svojom mudrošću i trpljenjem 4 step. ako Bog da slomiti i ovaj problem.Nisam patetik ali vjeruj mi da te uveliko razumijem.Još ću pogledati!

Bebo, slusaj me, ne smes ni da mislis o smrti!!! Nikako!!! Ljude to slomi!!! Trudi se da mislis na lepe stvari koje te cekaju u zivotu!!! Na to da ces doci u Bg i biti s tvojima koji te vole, a sigurno ih ima bar milion, koliko si divna zena!!!! Ja laik za astrologiju, ali pretopstavljam da se u karti vise puta javljaju aspekti za smrt, bolest i druge tragedije, pa se to ne dogodi. Tako ce i sada biti!!!!

Sta znaci Mesec u 10. kuci na 16. stepenu i to jos u ovakvom odnosu sa Uranom u 3. i Suncem u 9. kuci ( naravno ne znam kakav je to odnost, da znam bio bi astrolog:) )? Ako biste mi pogledali natalnu na odgovarajucoj temi gde ste je i postavili.

Za Bebu-Pročitah sve pažljivo,tvoje SO iz 4-te na 8 step.prečesto misli o smrti,ali ja ti kažem a to će ti reći bilo ko ko imalo poznaje Astrologiju sa ovako rastućim MO imaš dug život to je fakat!Rekoh ti da ako što prije dodješ u Bg problemi ostaju negdj daleko 9 kuća.Ljubav bližnjih 3,kao i lijepa komunikacja blagorodno utiču na tebe.Uzroke ću pogledati detaljnije- ;)

ZvezdanKa:
He....
A jel ti to hoces da kazes da ja imam talenta za astrologiju? Pa taj neispunjeni deo mene ode u ljubavne afere?!?! :-))) Iako me prilicno interesuje astrologija, nikada se nisam bavila time, verovatno zato sto sam se posvetila egzaktnim naukama. Ali svaka cast onome ko zna!!!
Htjedoh reći da pod tim aspektom doživjeh ljubavnu obmanu koja bi razriješena tek uz pomoć astrologa,pa se navukoh a kažu i da imam talenta :?:

sloc:
Za Bebu-Pročitah sve pažljivo,tvoje SO iz 4-te na 8 step.prečesto misli o smrti,ali ja ti kažem a to će ti reći bilo ko ko imalo poznaje Astrologiju sa ovako rastućim MO imaš dug život to je fakat!Rekoh ti da ako što prije dodješ u Bg problemi ostaju negdj daleko 9 kuća.Ljubav bližnjih 3,kao i lijepa komunikacja blagorodno utiču na tebe.Uzroke ću pogledati detaljnije- ;)

ma rekli su mi to i oni koji ne znaju astrologiju, da sam malo previse paranoicna...ali problem je sto ja vec 5 meseci svakodnevno pijem MNOGO razlicitih lekova, jer MORAM, da bih koliko toliko funkcionisala jer me BOLI...ali me stvarno BOLI ..vrat, i ne samo to, gusi me u grlu...plus je ukocen ne mogu da ga pomerim ni na jednu stranu....a vezbe, e posle njih mij e uvek jos gore i jos gore me boli i uopste mi ne pomazu...
moracu da smislim nesto drugo ali ne znam sta
umrecu od lekova...i to me sad najvise baca u depresiju...

Ajoj....Zar mi opet sledi razocaranje?!?!
Reci mi, ima li nekih indikacija za neku staru ljubav, ili je to proslo?

Molim te Sloc, vidi se da si profi, a ja sam zaglibila na sve strane.... ovo mi je trenutni problem i najjednostavniji :? ...

beba_toronto:
ma rekli su mi to i oni koji ne znaju astrologiju, da sam malo previse paranoicna...ali problem je sto ja vec 5 meseci svakodnevno pijem MNOGO razlicitih lekova, jer MORAM, da bih koliko toliko funkcionisala jer me BOLI...ali me stvarno BOLI ..vrat, i ne samo to, gusi me u grlu...plus je ukocen ne mogu da ga pomerim ni na jednu stranu....a vezbe, e posle njih mij e uvek jos gore i jos gore me boli i uopste mi ne pomazu...
moracu da smislim nesto drugo ali ne znam sta
Izvini ali ja o medicini malo toga znam,mada mi je sestra doktor,možda mogu da pomognem u shvatanju nekih uzroka i to je to-uz mnogo dobrih želja za sve vas! :D

ZvezdanKa:

Molim te Sloc, vidi se da si profi, a ja sam zaglibila na sve strane.... ovo mi je trenutni problem i najjednostavniji :? ...

ma sta ce ti stare ljubavi, idi dalje....mlada si...ne vracaj se na staro nikad....
da je valjalo ne bi bilo STARO

ZvezdanKa:

Ako je to staro iz 17-te godine, sa nekim sportistom ili nešto slično onda se vrati na staro.Inače si jako privlačna muškom rodu,tako da i nije čudo sve što ti se dešava ;) Neka bude sportista!

HAhahaahhahahahah

Hvala ti!!! Svi mi to kazu, ali kad imas malo vremena baci pogled na kartu molim te, jer ta opsesija kod mene ne prolazi vec godinama. Sad, kad sam upoznala ovog ponadala se da ce mi pomoci da shvatim da to nije vredelo...da postoje drugi i bolji, ali sasvim je moguce da se sve ponovi....cega se mnogo bojim... a i saznala sam da u karti imam sklonost ka ljubavnim aferama.... koje se nazalost uvek zavrse lose po mene....

Ajoj Sloc!!!

Pa ti si genije!!!
Talenat!!! Jeste tako, ali sam prevazisla fazu super sam riba... nakon svih tih razocaranja...i prilicno sam gruba prema muskarcima... A ta bivsa ljubav jeste sportista ali smo se upoznali pred moj 22. rodjendan.... Inace i ovaj novi je sportista...

Svaka cast!!! Puno ti hvala na odgovorima!!!

ZvezdanKa:
Ajoj Sloc!!!

Pa ti si genije!!!
Talenat!!! Jeste tako, ali sam prevazisla fazu super sam riba... nakon svih tih razocaranja...i prilicno sam gruba prema muskarcima... A ta bivsa ljubav jeste sportista ali smo se upoznali pred moj 22. rodjendan.... Inace i ovaj novi je sportista...

Svaka cast!!! Puno ti hvala na odgovorima!!!
22-ga je iznenadna veza teško do braka.Al te čeka neki dečkić u sljedećoj godini-UŽIVAJ!!! :p

Back