Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
vasa_bg:
mislis upoznavanje partnera u zivotu uopste?tacno je za put dobio sam poziv da za italiju ali ne mogu da dobijem vizu tj nema termina...ja sam ipak mislio na karijeru i na posao kad sam postavio ovaj post ,ne znam da li smo se dobro razumeli svejedno hvala na trudu :)
Hehehehe... Vidjela sam godiste,pa mi izgledalo da bas to pitas:)) Ne bi mi bas palo napamet da pitas za posao... Svejedno, imas dobru sansu..:)) Pozdrav!

... alo ljudi bre, nije to kod svakoga tako jednostavno... ali ako je sve ok. kod oboje, onda je sigurno psihicka blokada... opustanje i putovanjce cuda cine :lol:

... motorolice, za ovaj problemcic nije dovoljna samo tvoja karta, ali ovako: kada Mesec napravi isti aspekt sa Suncem koji je bio u natalnom horoskopu, (kod tebe je u pitanju konjukcija) plodnost je jaka 2 dana pre tacnog aspekta i 1 dan posle...

_honeybunny_:
Nesto ja gledam...saturn,uran,neptun u jarcu a jupiter u raku,zar to nije bilo 1989.godine?
Ako je tako...onda rano je jos za decu...:D :D
Pitanje je stvarno smesno sto kaze Fixa (osim ako nije nedoreceno), ali je cura barem naucila da je besmisleno sakrivati datum rodjenja na natalnoj karti jer se to moze odrediti vrlo lako. Da ne misli da izmisljam, bese to 29.10.1989.

Mada, ako malo bolje obratimo paznju vidi se da joj sve planete koje se mogu povezati sa trudnocom (i posledicno decom) padaju u 9. polje - inostranstvo, daleki putevi, za vreme studija i uz to grade konjunkciju sa Marsom (operacije, povrede, uz dosta muke i truda...). Plus toga, Venera - vladar 5. polja (prvo dete) u Strelcu (ista simbolika od malo pre) na 22. stepenu (prirode Jarca) u 12. polju moze stvarno ukazivati da ce biti izvesnih poteskoca, pa cak i intervencija lekara da bi dobila prvo dete, ako je to ustvari zelela da pita. Inace, sanse da ostane trudna su daleko vece u inostranstvu (sto dalje to bolje) nego ovde.

P.S. Osoba koja ima Saturn 0* Neptun u 1. polju (fizicko telo, ali i zdravlje genralno) u opoziciji sa Jupiterom u Raku (materinstvo) - vladarom 12. polja (bolesti, nevidljive prepreke, psihicke komplikacije i sva ostala bajna simbolika ove kuce) govori da pitanje mozda i nije tako naivno.

Back