Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo i mene radoznale...

Planets & Houses
Zodiac in degrees 0.00......Placidus Orb:0

Sun Aquarius 18.19..........Ascendant Capricorn 8.55
Moon Virgo 8.45...............II Aquarius 7.18
Mercury Aquarius 9.27......III Pisces 8.03
Venus Aries 4.18..............IV Aries 10.34
Mars Aries 3.20................V Taurus 12.09
Jupiter Aquarius 0.08.........VI Gemini 11.15
Saturn Scorpio 27.27.........VII Cancer 8.55
Uranus Sagittarius 17.10....VIII Leo 7.18
Neptune Capricorn 2.46......IX Virgo 8.03
Pluto Scorpio 4.45 R..........Midheaven Libra 10.34
Lilith Aries 17.10................XI Scorpio 12.09
Asc node Taurus 23.30......XII Sagittarius 11.15

Planets in the houses
Sun in II
Moon in IX
Mercury in II
Venus in III
Mars in III
Jupiter in Ascendant
Saturn in XI
Uranus in XII
Neptune in XII
Pluto in Midheaven
Lilith in IV
Asc node in V

Aspects
Planet Aspect Planet Orb/Value
Sun Conjunction Mercury 8.52 57
Sun Sextile Uranus 1.09 129
Sun Trine Midheaven 7.45 2
Moon Trine Neptune 5.59 28
Moon Trine Ascendant 0.10 88
Mercury Conjunction Jupiter 9.19 36
Mercury Square Pluto 4.42 -29
Mercury Trine Midheaven 1.07 69
Venus Conjunction Mars 0.57 494
Venus Trine Saturn 6.51 11
Venus Square Neptune 1.32 -47
Venus Square Ascendant 4.37 -11
Venus Opposition Midheaven 6.16 -30
Mars Sextile Jupiter 3.12 65
Mars Trine Saturn 5.53 40
Mars Square Neptune 0.34 -109
Mars Square Ascendant 5.35 -6
Mars Opposition Midheaven 7.13 -36
Jupiter Sextile Saturn 2.41 59
Jupiter Square Pluto 4.37 -21
Neptune Sextile Pluto 1.59 46
Neptune Conjunction Ascendant 6.09 31
1155 -289 866

Sign types & asteroids
Signs masculine 6...Signs of fire 3
Signs feminine 4......Signs of earth 2
Signs cardinals 3.....Signs of air 3
Signs fixed 5...........Signs of water 2
Signs mutable 2
Chiron Gemini 3.43 R
Ceres Taurus 16.10
Pallas Pisces 24.13
Juno Libra 14.17 R
Vesta Scorpio 5.32
Fortune Cancer 29.22
South node Scorpio 23.30

Hvala ti unapred na odgovoru! Sve naj!

Algol:
E pa evo ovako nesto uopsteno cu ti reci , a ti kazi jesam li upravu:)) Bik- podznak Strijelac. Jedna od mojih omiljenih kombinacija. Oba znaka su pozitivna. Sunce u V polju, govori o tome da je tvoj stav prema zivotu uopste jako pozitivan. Otvorena si, komunikativna, volis zabave i druzenja, djeca ce ti biti jako vazna u zivotu. Imas 3 spore planete u I polju i to u znaku Jarca, a sve retrogradne. To moze govoriti o tome da si dosta zahtjevna, djelujes cesto hladno i u zivotu sama sebe ogranicavas u nekim oblastima. Recimo da i kada ti nesto krene dobro, mislis da je to nemoguce, pa na neki nacin kocis napredak. Venera ti je u znaku Blizanca u VI polju. Muskarcima se predstavljas na razlicite nacine. Danas te vide kao zavodnicu, sutra kao djevojcicu isl. Obicno se ne zadrzavas dugo na jednom muskarcu ili bar uvijek imas neku rezervu:)) sto i nije tako lose. Dosta nestalna po pitanju emocija, lako ti se neko svidi,a isto tako ga lako i zaboravis.Naravno, ti znas da volis i da das sebe, zasigurno ces imati srece u ljubavi.Cini mi se, mada to nisam bas sigurna, ali eto ti ces mi reci, u 15.godini se pojavio neki muskarac, vjerovatno si se jako zaljubila. Uopsteno ti ces uvijek imati nekoga pored sebe. Pisacu ti jos ovo ti je za pocetak- ti pitaj ako te nesto zanima konkretno

Hm....niko mi do sada nije ovako lepo rekao horoskop....Bash ti hvala,stvarno sam se odushevila...Mislim da si mi sve pogodila...Ali za ovo poslednje nisam ni ja sigurna...Ne znam da li sam se bash zaljubila sa 15 god...pre ce biti sa 16,al dobro...

Nego mene zanima kako se slazem sa svojim sadashnjim dechkom sa kojim sam vec 7,5 meseci i kakva nam je zajednichka bubucnost.Da li cu se udati za njega,itd....
On je rodjen 17.12.1989. u sapcu,ali ne znam u koliko sati (ne zna ni on).Pokushacu da se raspitam kod njegove mame.

Josh jednom..HVALA PUNO :!: :!: :!:

micika_015:
Evo gore sam napisala konkretno pitanje pa ti pokushaj da mi kazesh...
Slusaj Micika Nulapetnaest, ovaj Astral sto ti kaze to ti je! On tako rastura tu astrologiju, neverovatno! Ne znam kako to sve zna povezati i kad je stigao sve to nauciti, ali se jezis!
Ne govorim ti to da bi ga pocela maltretirati, ali zaista decko zna!

E da, cao Astral, dugo te nije bilo ovde, nice to see you!

micika_015:
Evo gore sam napisala konkretno pitanje pa ti pokushaj da mi kazesh...
Ti ces se definitivno udati za nekog kolegu s posla, nekog ko ti je saradnik ili podredjeni. Znaci nikako sef. Osoba ce biti mladja od tebe ili ce izgledati mladoliko u odnosu na svoje godine. Brak ces sklopiti iz ljubavi, a ne kako je cesto slucaj iz racuna, tj. koristoljublja.
Tvoj sadasnji decko ispunjava ove uslove, ostaje samo da se zaposlite u istoj firmi :) .
Sto se tice slaganja medju vama - valjda ti to najbolje znas, s obzirom da ste toliko dugo zajedno. Mada ako cemo gledati strogo astroloski - ima i boljih kombinacija, narocito ako se posmatra dugorocno.

Ja zaista ne znam o cemu se radi ovde, al' me nesto vuce da dam podatke 17.02.1987. u 23.55, vodolija/skorpija, i da kazem osobi koja bira za taj neki drugi krug bez obzira sto ne znam o cemu se radi :) uvek volim da budem odabrana, sujeta je cudo :) Ljubac svima.

Astral-Blade:
Ti ces se definitivno udati za nekog kolegu s posla, nekog ko ti je saradnik ili podredjeni. Znaci nikako sef. Osoba ce biti mladja od tebe ili ce izgledati mladoliko u odnosu na svoje godine. Brak ces sklopiti iz ljubavi, a ne kako je cesto slucaj iz racuna, tj. koristoljublja.
Tvoj sadasnji decko ispunjava ove uslove, ostaje samo da se zaposlite u istoj firmi :) .
Sto se tice slaganja medju vama - valjda ti to najbolje znas, s obzirom da ste toliko dugo zajedno. Mada ako cemo gledati strogo astroloski - ima i boljih kombinacija, narocito ako se posmatra dugorocno.

Xm....brine me to shto kazesh da cu se udati za kolegu sa posla.Ja cu biti medicinska sestra a moj decko ide u ekonomsku i verovatno ce se zaposliti u banci...Tako da nema shanse da radimo zajedno... :(
A da...jeste mladji od mene. :>

HVALA

micika_015:
Xm....brine me to shto kazesh da cu se udati za kolegu sa posla.Ja cu biti medicinska sestra a moj decko ide u ekonomsku i verovatno ce se zaposliti u banci...Tako da nema shanse da radimo zajedno... :(
A da...jeste mladji od mene.
Znas kako, to je moje vidjenje stvari, a ti da bi bila sigurna (ako bas volis da znas stvari unapred), pitaj nekog proverenog profesionalca ili vise njih. Ili neka se ukljuci jos neko sa foruma, pa nek da svoje misljenje.

hm.....mislim da sam vec na svim zivim temama postavila ovo pitanje,ali,posto niko nije bio preterano zeljan da mi pomogne.....hm......pokusacu da pitam jos jednom.....Evo,cak cu skratiti pricu,preracunala sam sve zivo,a vi samo tumacite...naravno,ukolikovam nije tesko..:))Planetary positions
planet sign degree house motion
Sun Sagittarius 16°01'24 04 direct
Moon Scorpio 29°54'22 03 direct
Mercury Sagittarius 19°38'14 04 direct
Venus Scorpio 17°45'10 03 direct
Mars Aries 09°06'13 08 direct
Jupiter Taurus 29°05'24 09 retrograde
Saturn Capricorn 02°45'49 04 direct
Uranus Capricorn 00°18'26 04 direct
Neptune Capricorn 09°01'41 04 direct
Pluto Scorpio 13°48'04 03 direct
True Node Pisces 08°52'26 06/7 retrograde
True Node is technically near the end of house 6 and is interpreted in house 7.

House positions (Placidus)
Ascendant Virgo 11°01'55
2nd House Libra 04°27'48
3rd House Scorpio 03°17'39
Imum Coeli Sagittarius 07°04'00
5th House Capricorn 12°13'19
6th House Aquarius 13°59'14
Descendant Pisces 11°01'55
8th House Aries 04°27'48
9th House Taurus 03°17'39
Medium Coeli Gemini 07°04'00
11th House Cancer 12°13'19
12th House Leo 13°59'14

Major aspects
Sun Conjunction Mercury 3°37
Sun Trine Mars 6°55
Sun Square Ascendant 4°59
Moon Opposition Jupiter 0°49
Moon Opposition Medium Coeli 7°10
Venus Conjunction Pluto 3°57
Mars Square Neptune 0°05
Mars Quincunx Ascendant 1°56
Mars Sextile Medium Coeli 2°02
Jupiter Quincunx Uranus 1°13
Saturn Conjunction Uranus 2°27
Neptune Sextile Pluto 4°46
Neptune Trine Ascendant 2°00
Neptune Quincunx Medium Coeli 1°58
Pluto Sextile Ascendant 2°46

Nadam se da nista ne fali...:) Valjda ce se naci "neka dobra dusa"-kako micika_015 kaze.....:)))

A sta mislite o varijanti da svi vi lepo nabavite dobru astrolosku literaturu i krenete sami da istrazujete sve sto vas zanima. Necete svi postati astrolozi, ali cete moci rastumaciti vecinu stvari iz vaseg horoskopa.
Evo nabrojacu vam koje biste knjige trebali procitati, otprilike ovim redosledom: 1. "Suncevi znaci" - Linde Gudmen (to mu dodje kao zagrijavanje), potom "Najbolji nacin da se nauci astrologija" od Marion March i Joan McEvers i kao slag na tortu "Tajni uticaj planeta" - Gorana Milekica. Posle mozete citati po vasem izboru, tada cete vec moci da procenite sta vredi.

Astral-Blade:
A sta mislite o varijanti da svi vi lepo nabavite dobru astrolosku literaturu i krenete sami da istrazujete sve sto vas zanima. Necete svi postati astrolozi, ali cete moci rastumaciti vecinu stvari iz vaseg horoskopa.
Evo nabrojacu vam koje biste knjige trebali procitati, otprilike ovim redosledom: 1. "Suncevi znaci" - Linde Gudmen (to mu dodje kao zagrijavanje), potom "Najbolji nacin da se nauci astrologija" od Marion March i Joan McEvers i kao slag na tortu "Tajni uticaj planeta" - Gorana Milekica. Posle mozete citati po vasem izboru, tada cete vec moci da procenite sta vredi.
ooo hvala,to me bas zanimalo...

Back