Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
anababy:
I ja se prijavljujem :p !!!
29.01.1981. /22.30 h - Beograd
Unapred hvala... Zanima me da li brak mogu skoro da očekujem ?
Hvala
Ti to nesto palniras? :D Mogle bi tu kafu da popijemo pre toga ! ;) :)
Uh izvinjavam se na remetjenju teme..evo i mojih podataka :
11.09.1081. u 11:10 am, Beograd ...znaci ljubav i posao me zanimaju
Hvala u nared.

Dear Valeria, ajde i tebi da dam podatke mozda se nesto promeni, s obzirom da sam svima ostavljala i nikad nikakav odgovor nisam dobila. Rodjena sam 17.02.1987 u BGD u 23.55h , a volela bih da znam od svega pomalo. Ako budes imala vremena napisi mi nesto a ako ne, ok. Pozdrav, i hvala.

Hm, kad bi meni neko mogao reci jesam li ja normalna. Ili ovih dana nesto gadno retrogradno hoda po nebu?
Podaci su 09.02.1975. u 13.25h, Bjelovar, Croatia

Da, posto pise "Analiza natalnih karata - UOPSTENO", dakle uopsteno me zanima jesam li normalna :-) ;-) :-)

Valeria, puno, puno, puno hvala!!!!!
E ne mogu da verujem, sve je tacno (bar sto se tice sadasnjosti, hm, nadam se i buducnosti :) ) - zelim da se bavim ili umetnoscu (slikarstvom) ili novinarstvom, i obozavam avanture, i prosto zivim za putovanja... i sto se porodice tice... ma sve...
super je ovo, hvala jos jednom!

violette:
Valeria, puno, puno, puno hvala!!!!!
E ne mogu da verujem, sve je tacno (bar sto se tice sadasnjosti, hm, nadam se i buducnosti :) ) - zelim da se bavim ili umetnoscu (slikarstvom) ili novinarstvom, i obozavam avanture, i prosto zivim za putovanja... i sto se porodice tice... ma sve...
super je ovo, hvala jos jednom!

Nema na cemu, bilo mi je zadovoljstvo:)
Sto se ostalih tice, nisam se nadala ovolikom interesovanju na Internetu, ali krenucu jednu po jednu da radim, nece biti preterano brzo - nemojte se ljutiti:).

*Zvoncica*:
Jel mogu ja?!?!?!?:D
Evo mojih podataka 20.03.1986. u 12:04 u Beogradu

Draga Zvoncice, ti si Riba Rak – to je jedna izuzetno osetljiva kombinacija. Jako si senzibilna, a posto je ovo kombinacija voda-voda, ta senzibilnost zna da ode u krajnost, pa da si za svoju okolinu prosto nerazumno osetljiva. Ono sto mi je odmah upalo u oci jeste da je vladar prve kuce otisao u 12. i to je jos Mesec, a Mesec moze oznacavati i podsvest, a 12. kuca je uopsteno kuca tajni, izolacije, pa moze biti da svoj neverovatni senzibilni potencijal i okupiranost misterijama drzis podalje od drugih, daleko od ociju javnosti, ili ni sama nisi svesna koliki podsvesni kreativni potencijal imas.
Ne odbijaj i ne porici vlastite emocije, nema potrebe, one su sastavni deo tebe; bolje ih pretvori u izvor sopstvene snage nego u slabu tacku.

Zasto jos mislim da mozes iskoristiti talenat za sferu misterija? Imas trigon Venere i Merkura, a to nekad daje dobre pisce, i uopste ljude ciji svesni deo licnosti ima dobru komunikaciju sa nesvesnim delom.
Mesec ti kvadrira Veneru, ali kvadrat ne mora biti los kao opozicija; nekad ce ti se ciniti da si trajno nezadovoljna, tvoji ideali nezadovoljeni, mozda ne mozes sebe da zamislis kao zrelu zenu, majku, vec kao 'zauvek' devojku .. No to nije aspekt koji se ne da prevazici.
Meditacije ti mnogo mogu pomoci (vladalac 9. kuce u devetoj),
Verovatno imas neobicne snove;).

Nekim misterijama ces se mozda i baviti u svakodnevnom zivotu, zbog prisustva neptuna u 6. kuci; posto je tu i uran, to moze biti i astrologija ili neka druga alternativa.

Vrh druge kuce je u Lavu, sto donosi jaku svest o materijalnim vrednostima, korektnu finansijsku situaciju, sa povremenim finansijskim iznenadjenjima, jer je vladalac 2. kuce, Sunce kvadriran cak sa tri planete, pa ce biti peripetija oko stvaranja finansija. Evo, npr, kvadrat Sunca i Neptuna; nije dobro ulagati novac u neke poslove cije detalje nisi potpuno proucila, gde nema 'prikrivenih' delova biznisa. Ne daj da ti na obmanu izvlace pare, i unesi malo prakticnosti kad je u pitanju sfera novca.

S obzirom da ti je vladalac 2. otisao u devetu kucu, najbolje je da ulozis sto je vise moguce u svoje visoko obrazovanje, to ti je najbrzi nacin i do samoostvarenja i do sigurne zarade; imas potencijala da radis kao profesor.

Tvoja senzibilna priroda prelazi nekad u strasnu, i ne volis da ti 'popuju'. A ukucani vole autoritetom da te 'preoblikuju' , zato, u principu, ne volis da se silom utice na tvoju volju. Jako si inteligentna (konjukncija Sunca i Merkura).

Vrh trece kuce je u znaku Device sto dodatno ukazuje na jak intelekt i na analiticno razmisljanje, sposobnost detaljne analize – nekad cak i preteras u tome :).
Pre nego sto doneses odluku, duugo razmisljas o svim aspektima iste.

Vladalac trece je takodje otisao u devetu kucu, sto moze ukazivati da si prakticnijeg razmisljanja kad si daleko od kuce , u inostranstvu, dok si u domacem okruzenju vecito u oblacima ..

Nemoj sedati za volan kad si nervozna!

Vladalac cetvrte kuce je otisao u desetu.. Karijera ti je jako bitna i mozda ces integrisati podoricni zivot i karijeru (a inace imas predospozicija da utemeljis harmonican porodicni tj. bracni zivot – tu je i vrh 7. kuce u Jarcu); sposobna si da svoje ideje izneses u javnost na pravi nacin, posebno kad su te ideje vezane za tvoj mastovito- kreativni potencijal .

Venera (pa jos u Ovnu) pravi trigon sa Saturnom i Uranom; ne volis momke koji ne znaju sta hoce, vec odlucne, svoje, sposobne, ljude od autoriteta, cak koji su malo revolucionarni za svoju okolinu:)).
Koliko si ti senzibilna, zenstvena, toliko imas potrenu da on bude stabilan i cvrst covek.

Vrh pete kuce je u Skorpiji, tako da u tebi sve vrca od strasnih osecanja, no posto je tu i Saturn, sklona si emotivnom vezivanju za jednu osobu ( "ili taj, il ni jedan"). Svoju ljubav mozes vrlo lako sresti na radnom mestu.
Vrh 6. kuce je u Strelcu, to je lep aspekt za rad u inostranstvu ili za neku stranu firmu, novu, modernu. Tvoj posao ce biti neuobicajen, bices perfekcionista (prisustvo Marsa), nekad ce ti se ciniti da tvoje kolege ne ulazu dovoljno sebe u posao. Moze cak doci i do svadja zbog razlicitog pristupa poslu.
Vrh 10. kuce u Ovnu ukazuje na lake ambicije, ali i sukob sa autoritetima.

Pripazi na krv, na kojekakve upale, ne drzi kojekakve novopecene drasticne dijete. Gledaj da se ne nerviras na poslu.

Vladalac 7. kuce u 5. je lep spoj predbracne ljubavi i predstojeceg braka, tim pre sto taj vladalac (Saturn) pravi trigon sa Venerom.

Vrh 8. kuce je u Vodoliji; pazi se struje na radnom mestu.

Vrh 9. kuce u Ribama ukazuje na tendenciju ka duhovnosti i istrazivanju u tom smeru. Mozda bi bila neodlucna cime zapravo treba da se bavis, sta treba da radis, da tu nije uticaj Jupitera, planete velike srece, koja ti osetljava put:). Sto se visokog obrazovanja tice, dobro bi bilo da poradis na sopstvenoj koncentraciji jer koliko god ti bila sjajan potencijal, sklona si rasplinjavanju (Merkur je u 9. kuci). Vladalac 10. kuce u sestoj ukazuje da ces se baviti onim za sta se skolujes, a ima i aspekata da ces se baviti sa vise poslova odjednom.
Vrh. 11. kuce u Biku ukazuje da se imetak moze steci kroz karijeru, a posto je vladalac te kuce otisao u 10, to govori i o jakom uticaju prijatelja na karijeru i uopsteno, o velikom znacaju koje prijatelstvo ima za tebe.

I sad, kad ponovo stigosmo do 12. kuce, posto je vrh u Blizancima, eto jos jednog pokazatelja koliko si radoznala kad su misterije u pitanju... a posto si veoma analiticna, ukoliko poradis na koncentraciji i disciplinujes um, te izbegnes stres zbog svoje hipersenzibilnosti, stvarno mozes mnogo postici na tom polju.

Eto, toliko od mene:).

Back