Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
NevenaBGD:
Ne moj da ljutis ovog tipa! Plasim se vec u napred za tebe! Moze da bude gadan i bezdusan! Ipak si ti zena sa srcem, bez obzira na fasadu, a on....on moze srce da zaboravi negde na putu i da uradi svakojake gadosti ako mu stanes na zulj! Ali ruku na srce ne bi prsnuo tako lako, morala bi bas da mu stojis na zulju neko vreme! :lol: Njemu je samo posao u glavi, posao i posao, verovatno zeli da ide u inostranstvo! Ne znam ali ne izgleda mi ovo kao neka fatalna veza! Ti si tu mozda za sebe videla priliku da upoznas vise ljudi i da te on vodi na neka zanimljiva mesta! Kao malo da se pokrenes iz neke kolotecine, a on....verovatno ima puno drugara i ortaka i pajtosa i s njim a provodi dosta vremena! Oni mu kroje kapu, njih za sve pita! Sta ti mislis o tome? :lol:
Hvala Nevena na odgovoru, a sad sto se tice toga sta ja mislim o svemu tome...Pogodila si da ima malo "gadnu" narav.Zaista ume da plane i da bude nezgodan.Generalno kad ga neko iznervira zna da bude takav, ne samo kad sam ja u pitanju.Sto se tice toga da mu je samo posao u glavi, ja se ne bih slozila.On jeste odgovoran, ali daleko od toga da je vredan i radan.U sustini je totalna suprotnost.I to sto se tice drugara, i nema ih ba s nesto mnogo, a i to sto ima ne vidja se bas cesto. Bukvalno jedva ceka da dodje sa posla kuci, da jede i da legne da gleda TV.Izgleda da se moje i tvoje vidjenje ne podudara...a bas sam htela da se podudara... :(

NevenaBGD:
Za MarijaMN: ti si puna kontradiktornosti na tom polju! Verovatno ides iz jednog raspolozenja u drugo! Moras da tezis da preuzimas vise akcije na sebe! Da sama iniciras dogadjaje i ne cekas samo da se nesto desi! Inace si vesela i zabavna osoba i ponekad ti sve ide tako glatko da tezis da se previse opustis! Toga se pazi, pitaj ako imas nekog tipa konkretno! Bio bi ti doar jedan jarcic mozda??

Hvala!!!!!!
Samo Jarac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nikako!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NevenaBGD:
Za CLEOPATHRA i ANABEBY:
Cleopathra ti bas imas specifino tezak horoskop koji ukazuje da si imala teskoca u zivotu i da ti nije sve islo bas glatko, ali da si ti jedna zilava i izdrzljiva osoba koja je kroz sve prosla glavom iznad vode! Ti si se okrenula porodici i poslu i tu si nasla svoje utociste, a pogotovu u poslu! Mozda si se cesto osecala rastrzanom upravo izmedju te dve stvari! Kako uskladiti sve to a da ni jedno ne trpi! Verovatno sebe drzis cvrsto na zemlji i tek u braku ces dozvoliti sebi da budes opustena i bezbrizna! Tek tada ces dozvoliti sebi da budes dete sto do sada nisi mogla! Ima li jos nesto da si me pitala? Pozdrav!
I ANABABY: Ti ces verovatno naci nekog blagonaklonog partnera (ili u poslu ili u ljubavi) koji ce moci da ti gleda kroz prste! Ne moj da mnogo trpis ni njega ni ne daj boze njegovu kevu! Bik mame znaju da budu davezi i stalno vise nad glavom svojoj deci! Podvikni malo ti da vidis kako ce da se iznenade! A na kraju krajeva ima toliko prilika na ovom svetu.....ako nece on ima ko hoce!:)
hvala puno, pogodila si.......nazalost je tako....
pa dobro, kad bi se trebao desiti taj cuveni brak, kad cu se ja najzad opustiti, i da li mozes da vidis njegove osobine?
Hvala ponovo.

vrh I kuće na 22 st škorpije - u I kući saturn na 26 st škorpije
severni mesečev čvor na 4 st strelca
vrh II kuće na 22 st strelca -
vrh III kuće na 28 st jarca -
vrh IV kuće na 5 st riba - u III kući mars na 23 st riba retrogradan
vrh V kuće na 7 st ovna -
vrh VI kuće na 2 st bika -
vrh VII kuće na 22 st bika - juzni mesečev čvor na 4 st blizanaca
vrh VIII kuće na 22 st blizanaca - u VIII kući venera na 5 st raka
vrh IX kuće na 28 st raka - u IX kući - uran na 3 st lava, sunce na 19 st lava i
pluton na 28 st. lava
vrh X kuće na 5 st device - u X kući - jupiter na 7 st device i merkur na 10 st device
vrh XI kuće na 7 st vage - u XI kući - neptun na 27 st vage
vrh XII kuće na 2 st škorpije - u XII kući - mesec na 9 st škorpije
Nadam se da ću sada dobiti odgovor.
!!!!!!!!!

Moji podaci iz natalne karte:
vrh I kuće na 22 st škorpije - u I kući Saturn na 26 st škorpiije
i severni mesečev čvor na 4 st strelca
vrh II kuće na 22 st strelca -
vrh III kuće na 28 st jarca -
vrh IV kuće na 5 st riba - u IV kući Mars na 23 st riba retrogradan
vrh V kuće na 7 st ovna -
vrh VI kuće na 2 st bika -
vrh VII kuće na 22 st bika - južni mesečev čvor na 4 st blizanaca
vrh VIII kuće na 22 st blizanaca - u VIII kući Venera na 5 st raka
vrh IX kuće na 28 st raka - u IX kući - Uran na 3 st lava, Sunce na 19 st lava i
Pluton na 28 st lava
vrh X kuće na 5 st device - u X kući - Jupiter na 7 st device i Merkur na 10 st device
vrh XI kuće na 7 st vage - u XI kući - Neptun na 27 st vage
vrh XII kuće na 2 st škorpije - u XII kući - Mesec na 9 st škorpije
Interesuje me emotivni život i finansijska situacija.
Pozdrav,

Ne znam da li ovde ima toliko dobrih ljudi koji bi hteli da mi naprave natalnu kartu i da mi kazu moj horoskop...Jako bih zelela da znam svoju buducnost,barem mali deo nje....Rodjena sam u Sapcu 19.05.1989. u 22:00 h. Ako trebaju josh neki podaci,trazite me....ja sam uvek tu....Hvala unapred...Ja se nadam da ce se naci neka dobra dusha....

Cao ja bih zelela da mi kazes nesto malo o mom "slucaju" :-) ako mozes...
Rodjena sam 9. septembra 1976
Devica/Blizanac, mesec u Ovnu. Imam stelijum planeta u Vagi - 5. kuca (Ve,Ma,Me,Pl) + Sunce u 5. u Devici. Ju je u Blizancima 1stepen a evo i ostalih podataka:

SUN 17° Vir 15' 11" Virgo 5th
MOON 1° Ari 57' 21" Aries 11th
MERCURY 7° Lib 49'R Libra 5th
VENUS 9° Lib 57' Libra 5th
MARS 10° Lib 43' Libra 5th
JUPITER 1° Gem 03' Gemini 12th
SATURN 11° Leo 47' Leo 4th
URANUS 4° Sco 33' Scorpio 6th
NEPTUNE 11° Sag 17' Sagittarius 7th
PLUTO 10° Lib 39' Libra 5th
CHIRON 1° Tau 21'R Taurus 12th
NORTH NODE 4° Sco 20'R Scorpio 6th
SOUTH NODE 4° Tau 20'R Taurus 12th
ASCENDANT 6° Gem 55' Gemini 1st
MIDHEAVEN 10° Aqu 01' Aquarius 10th
Pa kazi svasta po malo, posao, licnost LJUBAV...
VELIKI POZDRAV I HVALA UNAPRED!!!

micka_88:
achart_8pffileWrMJPK-u1152900788.65616.1250.gif

Sta upisati....
Evo citat moje nezapazene poruke,ali ovog puta saslikom,a ne linkom,nadam se da ces kada se odmoris i vratis medju forumski svet naci vreme da mi odgovoris...

E pa evo ovako nesto uopsteno cu ti reci , a ti kazi jesam li upravu:)) Bik- podznak Strijelac. Jedna od mojih omiljenih kombinacija. Oba znaka su pozitivna. Sunce u V polju, govori o tome da je tvoj stav prema zivotu uopste jako pozitivan. Otvorena si, komunikativna, volis zabave i druzenja, djeca ce ti biti jako vazna u zivotu. Imas 3 spore planete u I polju i to u znaku Jarca, a sve retrogradne. To moze govoriti o tome da si dosta zahtjevna, djelujes cesto hladno i u zivotu sama sebe ogranicavas u nekim oblastima. Recimo da i kada ti nesto krene dobro, mislis da je to nemoguce, pa na neki nacin kocis napredak. Venera ti je u znaku Blizanca u VI polju. Muskarcima se predstavljas na razlicite nacine. Danas te vide kao zavodnicu, sutra kao djevojcicu isl. Obicno se ne zadrzavas dugo na jednom muskarcu ili bar uvijek imas neku rezervu:)) sto i nije tako lose. Dosta nestalna po pitanju emocija, lako ti se neko svidi,a isto tako ga lako i zaboravis.Naravno, ti znas da volis i da das sebe, zasigurno ces imati srece u ljubavi.Cini mi se, mada to nisam bas sigurna, ali eto ti ces mi reci, u 15.godini se pojavio neki muskarac, vjerovatno si se jako zaljubila. Uopsteno ti ces uvijek imati nekoga pored sebe. Pisacu ti jos ovo ti je za pocetak- ti pitaj ako te nesto zanima konkretno

Evo ja sam ti nesto pogledala. Sigurno ides na krace putovanje - provod ce biti dobar. Inace u tvom horoskopu stoji upoznavanje partnera u inostranstvu - to bi se bas sad moglo desiti. Ono sto bih ti ja preporucila je da na odmor ides drugom polovinom avgusta, ali ni sad ne bi trebalo da bude lose. Eto toliko od mene. Pozdrav!

NevenaBGD:
Ha kad me neko pohvali odmah dobijem krila 8-) !! Slatkorecivo nema sta! ... a boga mi imudro! Sigurna sam da si takva i u zivotu! Da delis komplimente i tako sebi otvaras vrata! Moto ti je ne volim da sece granu na kojoj sedim i sl. I u pravu si! Bar ja tako mislim, ali pazi da u nekim situacijama to ne preraste u cinizam! U smislu da da lep si, lep si pa se okrenes i kazes: uf kakva rugoba ne mogu da ga gledam! :lol: :lol: U sustini si pozitivna osoba i u ljubavi vedra i nasmejana trazis dobar provod i zabavu! Ne znam da li si udata ili ne, ali da li si u vezama (onim koje racunamo pre braka) imala nekih vecih problema, ako nisi imala neke ekstra probleme onda ti sigrno nije sve islo kao med i mleko! Stalno problemi svadje raskidi! Brak dosta veselija i zabavnija prica, tu su u usmerene tvoje ambicije i iluzije (snovi)! Puno planeta u 6 kuci moze da govori o tvom zaposlenju u bolnicama i sl ustanovama i neki zdravstvene indikacije koje ja ne znam dobro ali mogu da ti pogledam ako ti to nesto znaci! Puno pozdrava!

sve treba gledati sa vedrije strane,jer je zivot tezak sam po sebi.i stvarno ti nisam laskala.
nisam udata,al sam imala dugu vezu, i da, nije bilo med i mleko,ali nisu bili extra veliki problemi.ali samo 1 raskid.

lepo se provedi :D
hvala opet za trud.

mislis upoznavanje partnera u zivotu uopste?tacno je za put dobio sam poziv da za italiju ali ne mogu da dobijem vizu tj nema termina...ja sam ipak mislio na karijeru i na posao kad sam postavio ovaj post ,ne znam da li smo se dobro razumeli svejedno hvala na trudu :)

Back