- Poruka
- 676
Pa ipak je Mars u Raku debilitiran - nema dostojanstva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NevenaBGD:Ovo ti je super kombinacija! Samo ne daj da ti soli pamet, ni on niti bilo ko drugi! Verovatno je malo naredjivacki nastrojen! Kao kako ja kazem ima da bude! Ako ti to ne smeta super cete se slagati! ;-) Pa nisambas toliko precizna da ti kazem brojke, ali predpostvicu da ti dr kuca (koja je osim 10 bitna za posao) pocinje u lavu, sta ja znam ambiciozna si... bolje ti meni kazi gde ti poc 2 i 10 pa cemo onda da pricamo o karijeri! A s obzirom da ti je mars i sunce u 9 kuci tebi su verovatno svi planovi usmereni na inostranstvo! Tamo vidis izlaz iz svojih problema! Ne vidim ni jedan razlog zasto ti ne bi islo lepo negde preko! Pozdrav!
baki 75:Psiho
jel si dobio od mene poruku na pp, nisam sigurna dal sam ti poslala :-o
Psiho, ti bas imas vremena!Psihologue:Iako se baš ne razumem u tumačenje natalne karte imam par knjiga koje bih da podelim
sa vama da bih vam približio šta znače neki pojmovi..
Sve što vas zanima o natalnoj karti napišite i ispisaću vam šta sam našao kao tumačenje..
Pohvalno! Zelim i ja, ali nemam cime... osim slusanjem razniJEh kukanja :-)Psihologue:žELIM DA pomognem mada se i ja slabije razumem..
OK, posto ja imam sliku moje natalne na kompu, ali nikako ne mogu da je ubacim, da ti pokazem, ne znam zasto. Jel moze neko da mi kaze kako to da uradim?NevenaBGD:))) Jao slatka si! Tamo nema nista! Bila si na astro klik! Idi na onu normalnu str! Pozdrav!
Ne ne u redu je! Ima slike! Ispravila sam se posle! Izvini!cleopathra:OK, posto ja imam sliku moje natalne na kompu, ali nikako ne mogu da je ubacim, da ti pokazem, ne znam zasto. Jel moze neko da mi kaze kako to da uradim?
NevenaBGD:Venera u skorpiji????Pa nista bolje od toga nema! Sama erotika iz tebe izvire, sigurna sam da si velika zavodnica! Jedino stidljivost ili neka cudna vrsta humanosti (u kojoj ne zelis da povredis druge ni na koji nacin) moze da te zaustavi da ne dobijes ono sto zelis!! Zanima nje ti ne znam! MOzda neki posau u zavodima tipa bolnice i sl ustanove ili policija i sve sl tome! Mada bi ti dobro legli i neki poslovi u kojima bi trebalo nekog "lagati", mazati mu oci npr. prodavac! Znas kao: "jao sto vam to lepo stoji gospodjo"!!!Nikada ne moj da varas u smislu da pribegavas malverzacijama jer ce te uhvatiti! Posao ti je sigurno bitan, i cak i ljubav mesas sa tim- u smislu da preko partnera zelis i mozes da dobijes poslovnu pomoc ili stignes do cilja (sto mu dodje isto)
! Pozdrav!
Zania:evo jos malo pitanja za tebe Psiho
Venera konjukcija ascedent
venera konjukcija sunce
Venera konjukcija merkur
Venera trigon mesec
venera sekstil Uran
venera sekstil mars
eto...sad sve znate o mojoj veneri![]()
anababy:Nevena BG mnogo ti hvala... Totalno si u pravu za ono - da mora da se zna ko nosi brkove u kuci...hahahaha, a i njegova keva je u tom fazonu koja inace bik.. Ali dobro , videcemo...
Sto se tice karijere i inostranstva 2 kuca pocinje u raku zavrsava u lavu , a 10-a u ribama pa se pruza do ovna...
Eto to su informacije ...
Sta kazes ,a?