Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
NevenaBGD:
Ovo ti je super kombinacija! Samo ne daj da ti soli pamet, ni on niti bilo ko drugi! Verovatno je malo naredjivacki nastrojen! Kao kako ja kazem ima da bude! Ako ti to ne smeta super cete se slagati! ;-) Pa nisambas toliko precizna da ti kazem brojke, ali predpostvicu da ti dr kuca (koja je osim 10 bitna za posao) pocinje u lavu, sta ja znam ambiciozna si... bolje ti meni kazi gde ti poc 2 i 10 pa cemo onda da pricamo o karijeri! A s obzirom da ti je mars i sunce u 9 kuci tebi su verovatno svi planovi usmereni na inostranstvo! Tamo vidis izlaz iz svojih problema! Ne vidim ni jedan razlog zasto ti ne bi islo lepo negde preko! Pozdrav!

Nevena BG mnogo ti hvala... Totalno si u pravu za ono - da mora da se zna ko nosi brkove u kuci...hahahaha, a i njegova keva je u tom fazonu koja inace bik.. Ali dobro , videcemo...
Sto se tice karijere i inostranstva 2 kuca pocinje u raku zavrsava u lavu , a 10-a u ribama pa se pruza do ovna...
Eto to su informacije ...
Sta kazes ,a?

mene zanima da li uopste mogu ovako da 'stoje' kuce

ASC/prvo : 14° & 59' SKORPION
drugo : 22° & 45' STRIJELAC
trece : 27° & 56' KOZOROG
IC/cetvrto : 0° & 31' RIBE
peto : 22° & 45' RIBE
sesto : 17° & 34' OVAN
DESC/sedmo : 14° & 59' BIK
osmo : 22° & 45' BLIZANCI
deveto : 27° & 56' RAK
MC/deseto : 0° & 31' DJEVICA
jedanaesto : 22° & 45' DJEVICA
dvanaesto : 17° & 34' VAGA

Illimon nisam baš neki tumač ali hajde da pomognemo..
Ovde imam Sve planete u znacima,Planete u elementima,4 elementa i 12 znakova,Element ascedenta
i ako želiš da nešto pronađem,nemam ovako u stepenima što tražiš ali obećavam da ću zbog tebe
kupiti knjigu koja to objašnjava..

Evo da se odazovem na temu ;) :
Sun Virgo
Moon Aquarius
Mercury Libra
Venus Libra
Mars Leo
Jupiter Libra
Saturn Libra
Uranus Scorpio
Neptune Sagittarius
Pluto Libra

House positions
Ascendant Scorpio 25°29'56
2nd House Sagittarius 26°39'24
3rd House Aquarius 04°15'49
Imum Coeli Pisces 11°56'19
5th House Aries 12°41'34
6th House Taurus 06°21'33
Descendant Taurus 25°29'56
8th House Gemini 26°39'24
9th House Leo 04°15'49
Medium Coeli Virgo 11°56'19
11th House Libra 12°41'34
12th House Scorpio 06°21'33

Evo krećem od sunca

SUNCE u OVNU

Isijava snažnu,samouverenu vitalnost
Potreba za priznanjem pokušava da ispuni isticanjem i direktnim nadmetanjem

SUNCE u BIKU :

Vitalnost je ukorenjena u zemaljske,fizičke doživljaje ..Oseća potrebu da bude priznat
zbog pouzdanosti i sposobnosti da proizvodi..Stvaralaćko izražavanje u opipljivim stvarima ili u stečenom bogatstvu..Ponosi se onim što posedujeČimetkom i ličnom stabilnošću..

SUNCE u BLIZANCIMA

Stvaralačka energija usmerena je ka uočavanju,traženju činjenica,postavljanju pitanja i prema nalaženju veza između različitih ideja..

SUNCE u RAKU

Oseća se snažnim zbof brižnih,nežnih,materinskih osobina..
Oseća instiktivnu potrewbu da zaštiti ego..Gradi u sebi gnezdo iz kojeg
može da zrači zaštićen..Stepen vitalnosti i stvaralačke energije zavisi od raspoloženja
pa ga je teško održati..

SUNCE u LAVU

Toplo zrači osoba..Mada neprestanom potrebom da bude primećena..
Stvaralačka energija obojena osećanjem za dramu i veličinu..
Motivisan je potrebom da bude cenjen iz darežljivosti..

SUNCE u DEVICI

Stvaralačku energiju usmerava analitički i probitljivo
Motivisan je potrebom da bude od pomoći na konkretan način..
Zrači intelegencijom i vitalnošću..Voli prirodu..

SUNCE u VAGI

Stvaralačka energija usmerena je na međuljudske odnose i podsticanje ideja..
Oseća potrebu da bude cenjen zbog nepristrasnosti i sposobnosti da uskladi
suprotne energije..
Zrači društvenom,gracioznom vitalnošću

SUNCE u ŠKORPIJI

Stvaralačka energija prodire kroz poivršinu
doživljaja pomoću intezivne i emotivne snage i intuicije
Oseća potrebu da izrazi svoju transformativnu energiju često tako što če reformosati
postojeće stanje...Čezne za žestinom,za srž ljudskog iskustva
ćesto tražeči to u dubokim stapajućim sex odnosima..

NevenaBGD:
Venera u skorpiji????Pa nista bolje od toga nema! Sama erotika iz tebe izvire, sigurna sam da si velika zavodnica! Jedino stidljivost ili neka cudna vrsta humanosti (u kojoj ne zelis da povredis druge ni na koji nacin) moze da te zaustavi da ne dobijes ono sto zelis!! Zanima nje ti ne znam! MOzda neki posau u zavodima tipa bolnice i sl ustanove ili policija i sve sl tome! Mada bi ti dobro legli i neki poslovi u kojima bi trebalo nekog "lagati", mazati mu oci npr. prodavac! Znas kao: "jao sto vam to lepo stoji gospodjo"!!! :lol: Nikada ne moj da varas u smislu da pribegavas malverzacijama jer ce te uhvatiti! Posao ti je sigurno bitan, i cak i ljubav mesas sa tim- u smislu da preko partnera zelis i mozes da dobijes poslovnu pomoc ili stignes do cilja (sto mu dodje isto) :roll: ! Pozdrav!

A ja i neki rakcic?! ;) Plz.

anababy:
Nevena BG mnogo ti hvala... Totalno si u pravu za ono - da mora da se zna ko nosi brkove u kuci...hahahaha, a i njegova keva je u tom fazonu koja inace bik.. Ali dobro , videcemo...
Sto se tice karijere i inostranstva 2 kuca pocinje u raku zavrsava u lavu , a 10-a u ribama pa se pruza do ovna...
Eto to su informacije ...
Sta kazes ,a?

Evo samo da te zamolim za komentar karijere i necu da dosadjujem vise....
Cmokic
:lol:

Nevena jel mozes meni da pogledas za jednog tipa...e sad ne znam u koje vreme je tacno rodjen ali imam datum : 02.06. 1979...( ozloglaseni blizanac) ....ja sam nesto razmisljala kako su mu venera i mars u biku, a mesec u devici a ja sam devica ( venera u Vagi, mars u Lavu, mesec u vodoliji) a vrh sedme mi je u biku da u globalu gledano i nije tako lose? ( ili se samo zavaravam?) :roll:
Kad stignes, plz!

Back