Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Truman:
Jel moze Nevena ili neko ko se razume da mi pogleda natalnu i da mi kaze kako cu proci sa faxom ( jos nisam dao uslov ) i sta me ocekuje u blizoj ili daljoj buducnosti na emotivnom planu... hvala

E ti si nam jedino musko ovde pa ne smem da te mimoidjem! A i bio si pazljiv i stavio slikicu! 8) Bravo smekeru! :lol: 8)
Pa burazeru daces uslov kad zagrejes stolicu! Tako to obicno biva da ti kaze sestra!
Za ljubav mogu da ti kazem da nisi od onih koji ne vole jake zene ili ti obrnuto nisi od onih koji traze slatke male nezne zene koje ne znaju sebi da zevezu pertle! Savrseno dobro podnosis ravnopravan status, mada znas i da podviknes kada se narusi red! Lepo moram priznati! Tvoja veza, brak je sudbinski odredjen i ma sta radio ne mozes da je mimoidjes! Stoji ti u zvezdama sto kazu! Ja mislim da ce to biti jedna divna i tvrdoglava do bola ovnica, kojoj ces ti da dajes svoje mudre savete kao treba mirno i polako da odlucuje! A kada ce to biti ne znam! Ali ima vremena! Prvo daj taj uslov pa se vidimo u septembru! :D :roll:

Pozdravljam te!

Dina81:
Nevena jel mozes meni da pogledas kad stignes za jednog tipa...e sad ne znam u koje vreme je tacno rodjen ali imam datum : 02.06. 1979...( ozloglaseni blizanac) ....ja sam nesto razmisljala kako su mu venera i mars u biku, a mesec u devici a ja sam devica ( venera u Vagi, mars u Lavu) a vrh sedme mi je u biku da u globalu gledano i nije tako lose? ( ili se samo zavaravam?)

Dina sreco nije losa kombinacija! I ti probaj s njim ali zgadice ti se grant! Suvise je on slab covek za tebe! ili sta ja znam mozda to sa sedmom kucom i nije tako lose! Vidi, probaj.... ali NE DAJ da se grebe o tebe! Koji god posao da radi nista mu ne sredjuj molim te!! Ti garant imas taj materinski instinkt izrazen i on je to snimio! Ne predskazujem nista... ali...kazem ti sama proceni!! Bikovi su kucni ljudi i on je garant neki miran tip i to je lepo, ali grebatori nikom ne trebaju! Ako je on taj slucaj! (cisto sumnjam da nije :lol: )
Pozdrav!

Mala_Zelena:
Ja bih volela da ne moram da se osecam preskoceno.......
Original postavio Mala_Zelena
E aj da vidimo sta mozes....
Sunce-rak 11.kuca
Mesec-Vaga 2.kuca
Mars-rak 11.kuca
Merkur-rak 11. kuca
Venera-bik 10. kuca
Jupiter-Vodolija 6.kuca
Saturn-skorpija 4.kuca
Uran-strelac 4. kuca
Neptun-Jarac 5.kuca
Pluton-Skorpija 3.kuca
E da Prva kuca 27 stepen Lava
Ako ti treba jos nesto ili podtke da napravis kartu javi.....

Ja ne pravim kartu mozes samo ti da je napravis pa da je okacis ovde! Sto bi bilo najpametnije jer ovako ne mogu nista da vidim bez 7 kuce i aspekata! :D Pozdrav!

Za CLEOPATHRA i ANABEBY:
Cleopathra ti bas imas specifino tezak horoskop koji ukazuje da si imala teskoca u zivotu i da ti nije sve islo bas glatko, ali da si ti jedna zilava i izdrzljiva osoba koja je kroz sve prosla glavom iznad vode! Ti si se okrenula porodici i poslu i tu si nasla svoje utociste, a pogotovu u poslu! Mozda si se cesto osecala rastrzanom upravo izmedju te dve stvari! Kako uskladiti sve to a da ni jedno ne trpi! Verovatno sebe drzis cvrsto na zemlji i tek u braku ces dozvoliti sebi da budes opustena i bezbrizna! Tek tada ces dozvoliti sebi da budes dete sto do sada nisi mogla! Ima li jos nesto da si me pitala? Pozdrav!
I ANABABY: Ti ces verovatno naci nekog blagonaklonog partnera (ili u poslu ili u ljubavi) koji ce moci da ti gleda kroz prste! Ne moj da mnogo trpis ni njega ni ne daj boze njegovu kevu! Bik mame znaju da budu davezi i stalno vise nad glavom svojoj deci! Podvikni malo ti da vidis kako ce da se iznenade! A na kraju krajeva ima toliko prilika na ovom svetu.....ako nece on ima ko hoce!:)

peach:

moje planete su plave,a bayine crvene :P
i.kakvi smo? :lol:

Odusevljena sam tvojim poznavanjem tehnickih dostignuca! 8) :lol: Svaka cast! Cak si i boje ubacila (ali zasto je on crven a ti plava- da li to znaci da ti nosis pantalone?)! :lol: Divim ti se zaista! A i hvala ti jer tako mogu lakse da gatam! 8-)
Pa, ne znam bas! Nije da je lose....skroz :D ali nije ni da je dobro! Ovo nije covek tvog zivota! Mada mislim da ti je ova veza bila sudjena i iz nje ces nauciti nesto bitno! Ovaj covek nazalost tebi malo stvari u zivotu olaksava! na strvmini ti doda teret! :sad: Ebiga nazalost je tako! Nije da je los skroz, ali fali mu ono nesto... to je i ono kako ti sebi garant opisujes situaciju! I pada mi napamet da si tu nmozda nesto i iskalkulisala i da ti je on u tom smislu isto neki doping! Ako jeste iskoristi priliku, ali mislim da ce i od toga slabe vajde biti! Vise je on taj koji ocekuje da mu se prinese i da i nece dozovliti da ti izvuces korist, a pogotovu ne finansijsku! 8) Puno pozdrava!

NevenaBGD:
Dina sreco nije losa kombinacija! I ti probaj s njim ali zgadice ti se grant! Suvise je on slab covek za tebe! ili sta ja znam mozda to sa sedmom kucom i nije tako lose! Vidi, probaj.... ali NE DAJ da se grebe o tebe! Koji god posao da radi nista mu ne sredjuj molim te!! Ti garant imas taj materinski instinkt izrazen i on je to snimio! Ne predskazujem nista... ali...kazem ti sama proceni!! Bikovi su kucni ljudi i on je garant neki miran tip i to je lepo, ali grebatori nikom ne trebaju! Ako je on taj slucaj! (cisto sumnjam da nije :lol: )
Pozdrav!
Pa ne znam, poznajem ga duze i prilicno je samostalan...i ne deluje mi kao grebatorski tip vec pre naporan radnik ;) ali otom potom..ps. sto se tice materinskog instikta ja sam ti tu malo specificna devica...skoro pa da ga nemam i isuvise sam okrenuta sebi...( da ne kazem sebicna)
Hvalaaa puno! Kissic

[ I ANABABY: Ti ces verovatno naci nekog blagonaklonog partnera (ili u poslu ili u ljubavi) koji ce moci da ti gleda kroz prste! Ne moj da mnogo trpis ni njega ni ne daj boze njegovu kevu! Bik mame znaju da budu davezi i stalno vise nad glavom svojoj deci! Podvikni malo ti da vidis kako ce da se iznenade! A na kraju krajeva ima toliko prilika na ovom svetu.....ako nece on ima ko hoce!:)[/QUOTE]

BRAVO!!!
:lol:

Moze meni neko nesto malo da kaze... eto navukla me "zena" na horoskop pomalo...

Ja ne znam sta da vam napisem... pa evo ceo copy... a natalnu sam stavio bio na temi vage...

Planetary positions

planet sign degree house motion
Sun Libra 25°34'52 08 direct
Moon Pisces 28°26'15 01 direct
Mercury Libra 17°54'55 08 direct
Venus Virgo 10°08'05 07 direct
Mars Virgo 12°02'50 07 direct
Jupiter Sagittarius 09°56'43 10 direct
Saturn Scorpio 05°49'48 08 direct
Uranus Sagittarius 06°50'56 09/10 direct
Uranus is technically near the end of house 9 and is interpreted in house 10.
Neptune Sagittarius 26°55'12 10/11 direct
Neptune is technically near the end of house 10 and is interpreted in house 11.
Pluto Libra 29°18'16 08 direct
True Node Gemini 17°14'50 04 retrograde

House positions (Placidus)

Ascendant Aquarius 18°29'49
2nd House Aries 10°12'37
3rd House Taurus 14°47'04
Imum Coeli Gemini 08°26'11
5th House Gemini 28°20'16
6th House Cancer 19°16'09
Descendant Leo 18°29'49
8th House Libra 10°12'37
9th House Scorpio 14°47'04
Medium Coeli Sagittarius 08°26'11
11th House Sagittarius 28°20'16
12th House Capricorn 19°16'09
Major aspects
Sun Quincunx Moon 2°51
Sun Conjunction Mercury 7°40
Sun Sextile Neptune 1°20
Sun Conjunction Pluto 3°43
Sun Trine Ascendant 7°05
Moon Square Neptune 1°31
Moon Quincunx Pluto 0°52
Mercury Trine Ascendant 0°35
Venus Conjunction Mars 1°55
Venus Square Jupiter 0°11
Venus Sextile Saturn 4°18
Venus Square Uranus 3°17
Mars Square Jupiter 2°06
Mars Square Uranus 5°12
Jupiter Conjunction Uranus 3°06
Neptune Sextile Pluto 2°23

Natalna

achartq5bfiletoczycu1143896164.gif

HVALA! :)

NevenaBGD:
Evo pokusacu i ja da budem malo astrolog iako postoje mnoge stvari koje ne znam! Ali ipak po nesto se i naucilo! Vi ako zelite kazite mi svoje inf. znak podznak i one osnovne planete a ja cu pokusati da vam dam odgovor! ..... pa ako pogresim.... sta da vam kazem .... ne mozete mi nista! :lol:

Evo ako mozesh meni da kazesh....U horoskopu sam bik a podznak strelac a moj decko je strelac (podznak ne znam).Kako se mi slazemo?

Silko:
Ko hoce neka ostavi podatke o vremenu rođenja i mestu..a mi ostali cemo da se pravimo astrolozi! Svako od nas - svi zajedno da postanemo natalna karta dotične osobe!!
Podaci tipa VAGA/RAK to da zaboravimo, to je sve vrlo lagana veza - važna je celokupna slika, samim tim i odgovori će biti bolji.
Evo ja ću reći svoje vreme: 23 jun 1975 u 5h 22min Beograd

Rodjena sam 19.05.1989.u 22:00,bik sam u horoskopu a podznak strelac.Zabavljam se sa deckom koji je rodjen 17.12.1989.Interesuje me kakva nam je buducnost?

Zania:
evo jos malo pitanja za tebe Psiho :)
Venera konjukcija ascedent
venera konjukcija sunce
Venera konjukcija merkur
Venera trigon mesec
venera sekstil Uran
venera sekstil mars
eto...sad sve znate o mojoj veneri :)

Venera ascedent - Društvene i ljubavne veze utiču na celokupan
privatni život,smisao za umetnost i prefinjen ukus su sastavni deo
izražavanja

VENERA-MERKUR

Nagon za izražavanjem iteligencije povečan je sposobnošću da deli sa drugima i da ih razume..Pokušava da bude blizak i samim tim ostvari dobru komunikaciju..

Ostalo moram da potražim po knjigama..

POP Mare:
Moze meni neko nesto malo da kaze... eto navukla me "zena" na horoskop pomalo...

Ja ne znam sta da vam napisem... pa evo ceo copy... a natalnu sam stavio bio na temi vage...

Planetary positions

planet sign degree house motion
Sun Libra 25°34'52 08 direct
Moon Pisces 28°26'15 01 direct
Mercury Libra 17°54'55 08 direct
Venus Virgo 10°08'05 07 direct
Mars Virgo 12°02'50 07 direct
Jupiter Sagittarius 09°56'43 10 direct
Saturn Scorpio 05°49'48 08 direct
Uranus Sagittarius 06°50'56 09/10 direct
Uranus is technically near the end of house 9 and is interpreted in house 10.
Neptune Sagittarius 26°55'12 10/11 direct
Neptune is technically near the end of house 10 and is interpreted in house 11.
Pluto Libra 29°18'16 08 direct
True Node Gemini 17°14'50 04 retrograde

House positions (Placidus)

Ascendant Aquarius 18°29'49
2nd House Aries 10°12'37
3rd House Taurus 14°47'04
Imum Coeli Gemini 08°26'11
5th House Gemini 28°20'16
6th House Cancer 19°16'09
Descendant Leo 18°29'49
8th House Libra 10°12'37
9th House Scorpio 14°47'04
Medium Coeli Sagittarius 08°26'11
11th House Sagittarius 28°20'16
12th House Capricorn 19°16'09
Major aspects
Sun Quincunx Moon 2°51
Sun Conjunction Mercury 7°40
Sun Sextile Neptune 1°20
Sun Conjunction Pluto 3°43
Sun Trine Ascendant 7°05
Moon Square Neptune 1°31
Moon Quincunx Pluto 0°52
Mercury Trine Ascendant 0°35
Venus Conjunction Mars 1°55
Venus Square Jupiter 0°11
Venus Sextile Saturn 4°18
Venus Square Uranus 3°17
Mars Square Jupiter 2°06
Mars Square Uranus 5°12
Jupiter Conjunction Uranus 3°06
Neptune Sextile Pluto 2°23

HVALA! :)

Pa stavi je i ovde leba ti! Lepse je nego ovako! A vage kolko cujem imaju istancan osecaj za lepoo! 8-) :lol: Salim se malo! (samo ne u vezi sa natalnom :wink: )

toncica:
Nevena, a jel' moze za mene?Kakva smo mi kombinacija?
JA :
toncica-1.gif

ON:
BS-1.gif

Ne moj da ljutis ovog tipa! Plasim se vec u napred za tebe! Moze da bude gadan i bezdusan! Ipak si ti zena sa srcem, bez obzira na fasadu, a on....on moze srce da zaboravi negde na putu i da uradi svakojake gadosti ako mu stanes na zulj! Ali ruku na srce ne bi prsnuo tako lako, morala bi bas da mu stojis na zulju neko vreme! :lol: Njemu je samo posao u glavi, posao i posao, verovatno zeli da ide u inostranstvo! Ne znam ali ne izgleda mi ovo kao neka fatalna veza! Ti si tu mozda za sebe videla priliku da upoznas vise ljudi i da te on vodi na neka zanimljiva mesta! Kao malo da se pokrenes iz neke kolotecine, a on....verovatno ima puno drugara i ortaka i pajtosa i s njim a provodi dosta vremena! Oni mu kroje kapu, njih za sve pita! Sta ti mislis o tome? :lol:

Back