Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
anababy:
[ I ANABABY: Ti ces verovatno naci nekog blagonaklonog partnera (ili u poslu ili u ljubavi) koji ce moci da ti gleda kroz prste! Ne moj da mnogo trpis ni njega ni ne daj boze njegovu kevu! Bik mame znaju da budu davezi i stalno vise nad glavom svojoj deci! Podvikni malo ti da vidis kako ce da se iznenade! A na kraju krajeva ima toliko prilika na ovom svetu.....ako nece on ima ko hoce!:)

BRAVO!!!
:lol:[/QUOTE]
Jel to znaci bravo pogodila si ili bravo al si se nalupetala! :lol:

POP Mare:
Moze meni neko nesto malo da kaze... eto navukla me "zena" na horoskop pomalo...

Ja ne znam sta da vam napisem... pa evo ceo copy... a natalnu sam stavio bio na temi vage...

Planetary positions

planet sign degree house motion
Sun Libra 25°34'52 08 direct
Moon Pisces 28°26'15 01 direct
Mercury Libra 17°54'55 08 direct
Venus Virgo 10°08'05 07 direct
Mars Virgo 12°02'50 07 direct
Jupiter Sagittarius 09°56'43 10 direct
Saturn Scorpio 05°49'48 08 direct
Uranus Sagittarius 06°50'56 09/10 direct
Uranus is technically near the end of house 9 and is interpreted in house 10.
Neptune Sagittarius 26°55'12 10/11 direct
Neptune is technically near the end of house 10 and is interpreted in house 11.
Pluto Libra 29°18'16 08 direct
True Node Gemini 17°14'50 04 retrograde

House positions (Placidus)

Ascendant Aquarius 18°29'49
2nd House Aries 10°12'37
3rd House Taurus 14°47'04
Imum Coeli Gemini 08°26'11
5th House Gemini 28°20'16
6th House Cancer 19°16'09
Descendant Leo 18°29'49
8th House Libra 10°12'37
9th House Scorpio 14°47'04
Medium Coeli Sagittarius 08°26'11
11th House Sagittarius 28°20'16
12th House Capricorn 19°16'09
Major aspects
Sun Quincunx Moon 2°51
Sun Conjunction Mercury 7°40
Sun Sextile Neptune 1°20
Sun Conjunction Pluto 3°43
Sun Trine Ascendant 7°05
Moon Square Neptune 1°31
Moon Quincunx Pluto 0°52
Mercury Trine Ascendant 0°35
Venus Conjunction Mars 1°55
Venus Square Jupiter 0°11
Venus Sextile Saturn 4°18
Venus Square Uranus 3°17
Mars Square Jupiter 2°06
Mars Square Uranus 5°12
Jupiter Conjunction Uranus 3°06
Neptune Sextile Pluto 2°23

Natalna

achartq5bfiletoczycu1143896164.gif

HVALA! :)

Hit me baby one more time! 8-) ha? Taj rad! Pa ne znam, a sta ti je zena u horoskopu? Neki ekstra strpljivi znak sigurno! Drugacije ne moze biti! :lol: Ne znam sta te konkretno zanima! Posao, brak...sta! Pre braka si verovatno bio smeker, u smislu nisi bio bas stidljiv decko, a sada si gazda u svojoj kuci!...boze sto danas nemam inspiraciju! :???: Ozbiljno imam utisak da sve omasujem! Daj molim te postavi mi pitanje pa da odgovorim konkretno! Izvini! Pozdrav!

Hehe... ma nisam ja ozenjen nevena... moja "forumska" zena je dina81... nju si mozda i gledala na astrologiji... ona je devica/skorpija ;)

Pa ne znam sta da mi kazes... aj nesto o ljubavi, partneru bla bla... sad zvucim ko ove zene ovde na astrologiji sto traze utehu u horoskopu :D

Aaaaaa! Pa lepa ti je zena!:))) Bogami vi vage, cccc opasni ste! :))) Sta da ti kazem zena ce morati da ti bude strpljiva i da ima razumevanja za tvoje rojne ideje i hirove! Cas ovako cas onako, s jednog mesta na drugo i stalno neke nove ideje naviru! Ne savetujem ti da ides u inostranstvo ( kakvu ja na sebe ulogu uzimam boze, boze. Hvala bogu pa idem uskoro na odmor pa necu videti komp neko vreme:) Nista ne moj da mi verujes molim te) Ali natalna ti kaze da bi u inostranstvu sve pare spiskao za 2 dana i onda se vratio kuci u krpama!:)))) Znaci inostranstvo ne! Idemo dalje.... Za zenu bi ti dobro dosla neka devica, vodolija ili vaga (daklem Dina dolazi u obzir:) ) Ili neka riba, ali one su malo dosadne za tebe i suvise mirne! Sad jos uvek biras devojke koje su jace od tebe i nekako se oslanjas na njihovu energiju, dok ces u braku vise ti biti glava kuce i voditi stvari! Bice kao e sad si moja ti sedi tu a ja cu to da sredim! Pazi da je ne zatvaras u svoj svet i ne pustas da izadje iz kuce spustajuci joj roletne i tako sto ces progutati njen kljuc od ulaznih vrata!:)))) Stacu danas mi je takav dan!:))) Ha, sta kazes?

Nevencice,kad cu ja na red? :) :) :) Pocela sam i tudje da citam, :) :) :)
Nasla sam i planete i ostalo.

Planetary positions
planet sign degree house motion
Sun Aquarius 28°44'34 03/4 direct
Sun is technically near the end of house 3 and is interpreted in house 4.
Moon Libra 16°13'07 11 direct
Mercury Pisces 14°27'27 04 direct
Venus Capricorn 14°29'53 02 direct
Mars Aries 28°09'51 06 direct
Jupiter Pisces 27°01'07 04 direct
Saturn Sagittarius 19°46'39 02 direct
Uranus Sagittarius 25°57'38 02 direct
Neptune Capricorn 07°17'57 02 direct
Pluto Scorpio 09°57'49 12 retrograde
True Node Aries 12°09'52 05 direct

House positions (Placidus)
Ascendant Scorpio 16°37'14
2nd House Sagittarius 16°22'49
3rd House Capricorn 22°07'00
Imum Coeli Aquarius 29°31'06
5th House Aries 01°33'12
6th House Aries 26°38'06
Descendant Taurus 16°37'14
8th House Gemini 16°22'49
9th House Cancer 22°07'00
Medium Coeli Leo 29°31'06
11th House Libra 01°33'12
12th House Libra 26°38'06

Major aspects
Sun Sextile Mars 0°35
Sun Sextile Uranus 2°47
Moon Quincunx Mercury 1°46
Moon Square Venus 1°43
Moon Sextile Saturn 3°34
Mercury Sextile Venus 0°02
Mercury Square Saturn 5°19
Mercury Trine Pluto 4°30
Mercury Trine Ascendant 2°10
Venus Sextile Pluto 4°32
Venus Sextile Ascendant 2°07
Mars Trine Uranus 2°12
Jupiter Square Uranus 1°03
Neptune Sextile Pluto 2°40
Numbers indicate orb (deviation from the exact aspect angle).

Unapred fala vi do neba. ;-)

NevenaBGD:
Aaaaaa! Pa lepa ti je zena!:))) Bogami vi vage, cccc opasni ste! :))) Sta da ti kazem zena ce morati da ti bude strpljiva i da ima razumevanja za tvoje rojne ideje i hirove! Cas ovako cas onako, s jednog mesta na drugo i stalno neke nove ideje naviru! Ne savetujem ti da ides u inostranstvo ( kakvu ja na sebe ulogu uzimam boze, boze. Hvala bogu pa idem uskoro na odmor pa necu videti komp neko vreme:) Nista ne moj da mi verujes molim te) Ali natalna ti kaze da bi u inostranstvu sve pare spiskao za 2 dana i onda se vratio kuci u krpama!:)))) Znaci inostranstvo ne! Idemo dalje.... Za zenu bi ti dobro dosla neka devica, vodolija ili vaga (daklem Dina dolazi u obzir:) ) Ili neka riba, ali one su malo dosadne za tebe i suvise mirne! Sad jos uvek biras devojke koje su jace od tebe i nekako se oslanjas na njihovu energiju, dok ces u braku vise ti biti glava kuce i voditi stvari! Bice kao e sad si moja ti sedi tu a ja cu to da sredim! Pazi da je ne zatvaras u svoj svet i ne pustas da izadje iz kuce spustajuci joj roletne i tako sto ces progutati njen kljuc od ulaznih vrata!:)))) Stacu danas mi je takav dan!:))) Ha, sta kazes?
:lol: pa sta da ti kazem... zanimljivo nema sta ;)

vrh I kuće na 22 st škorpije - u I kući saturn na 26 st škorpije
severni mesečev čvor na 4 st strelca
vrh II kuće na 22 st strelca -
vrh III kuće na 28 st jarca -
vrh IV kuće na 5 st riba - u III kući mars na 23 st riba retrogradan
vrh V kuće na 7 st ovna -
vrh VI kuće na 2 st bika -
vrh VII kuće na 22 st bika - juzni mesečev čvor na 4 st blizanaca
vrh VIII kuće na 22 st blizanaca - u VIII kući venera na 5 st raka
vrh IX kuće na 28 st raka - u IX kući - uran na 3 st lava, sunce na 19 st lava i
pluton na 28 st. lava
vrh X kuće na 5 st device - u X kući - jupiter na 7 st device i merkur na 10 st device
vrh XI kuće na 7 st vage - u XI kući - neptun na 27 st vage
vrh XII kuće na 2 st škorpije - u XII kući - mesec na 9 st škorpije
Nadam se da ću sada dobiti odgovor.

]vrh I kuće na 22 st škorpije - u I kući saturn na 26 st škorpije
severni mesečev čvor na 4 st strelca
vrh II kuće na 22 st strelca -
vrh III kuće na 28 st jarca -
vrh IV kuće na 5 st riba - u III kući mars na 23 st riba retrogradan
vrh V kuće na 7 st ovna -
vrh VI kuće na 2 st bika -
vrh VII kuće na 22 st bika - juzni mesečev čvor na 4 st blizanaca
vrh VIII kuće na 22 st blizanaca - u VIII kući venera na 5 st raka
vrh IX kuće na 28 st raka - u IX kući - uran na 3 st lava, sunce na 19 st lava i
pluton na 28 st. lava
vrh X kuće na 5 st device - u X kući - jupiter na 7 st device i merkur na 10 st device
vrh XI kuće na 7 st vage - u XI kući - neptun na 27 st vage
vrh XII kuće na 2 st škorpije - u XII kući - mesec na 9 st škorpije
Nadam se da ću dobiti odgovore na pitanja u vezi mog emotivnog života, kao i zdravlja s obzirom da saturn tranzitira znakom lava a meni se sunce nalazi u lavu u 9 kući

POP Mare:
Ma nista me ne slusas...ccc

Evo ti natalna ;)

b_033928.jpg

Eeee krokodilkice moja!! Ja zaboravih da vidim one njegove podatke koje si mi dala! Cekaj.... Pa simpaticno, i kako da kazem skakljivo! Kako je on tebi izazovan, ali u onom neodgovornom i neobavezujucem smislu sto ga cini jos zanimljivijim! :D
A jel si ti bese razmisljala da odes negde preko? To bi ti dobro doslo, tako reci svanulo bi ti! Posao bi ti procvetao! Ti u braku imas ambicije i zelis stalno vise i bolje! Zelis da ti dom bude pod konac i da sve bude reprezentativno! Kako bizarno slican horoskop! Na trenutak mi se ucinilo da sam vec negde videla taj isti horoskop njegov, ali nije samo je jako slican! Dvojnici! :roll: :lol: To je to! Radi onako kako ti se cini da treba! I bice sve ok! Pozdravljam te! I Mareta koji nam je omogucio ovo druzenje! :)

NevenaBGD:
E ti si nam jedino musko ovde pa ne smem da te mimoidjem! A i bio si pazljiv i stavio slikicu! 8) Bravo smekeru! :lol: 8)
Pa burazeru daces uslov kad zagrejes stolicu! Tako to obicno biva da ti kaze sestra!
Za ljubav mogu da ti kazem da nisi od onih koji ne vole jake zene ili ti obrnuto nisi od onih koji traze slatke male nezne zene koje ne znaju sebi da zevezu pertle! Savrseno dobro podnosis ravnopravan status, mada znas i da podviknes kada se narusi red! Lepo moram priznati! Tvoja veza, brak je sudbinski odredjen i ma sta radio ne mozes da je mimoidjes! Stoji ti u zvezdama sto kazu! Ja mislim da ce to biti jedna divna i tvrdoglava do bola ovnica, kojoj ces ti da dajes svoje mudre savete kao treba mirno i polako da odlucuje! A kada ce to biti ne znam! Ali ima vremena! Prvo daj taj uslov pa se vidimo u septembru! :D :roll:

Pozdravljam te!

Hvala Nevena! Evo bas se vracam sa Ade gde sam vozio bajs sa jednom Nevenom :). Nego cuj - da znas da je tacno da me privlace jace zene i cak sam primetio ( mada mozda je to varka ) da su jake zene cak vrlo cesto i fizicki privlacne. No javlja se problem - kako im prici, ipak nekako mi je teze nego nekim "klasicnim" ( neka se feministkinje ne uvrede :) )

Truman:
Hvala Nevena! Evo bas se vracam sa Ade gde sam vozio bajs sa jednom Nevenom :). Nego cuj - da znas da je tacno da me privlace jace zene i cak sam primetio ( mada mozda je to varka ) da su jake zene cak vrlo cesto i fizicki privlacne. No javlja se problem - kako im prici, ipak nekako mi je teze nego nekim "klasicnim" ( neka se feministkinje ne uvrede :) )

:lol: Ne vredjam se! :lol: Salim se nisam ja to! Feministkinja! Pa jeste to je sad caka! Ali ne treba se time opterecivati! Svaka zena voli paznju i da vidi da ti se dopada! A onda polako...opipavaj teren :lol: Ne znam zaista kako vi muskarci resavate te probleme i nije vam lako priznajem! Ako mogu da pomognem nekako vrlo rado! :) Pozdrav!

Silko:
Ko hoce neka ostavi podatke o vremenu rođenja i mestu..a mi ostali cemo da se pravimo astrolozi! Svako od nas - svi zajedno da postanemo natalna karta dotične osobe!!
Podaci tipa VAGA/RAK to da zaboravimo, to je sve vrlo lagana veza - važna je celokupna slika, samim tim i odgovori će biti bolji.
Evo ja ću reći svoje vreme: 23 jun 1975 u 5h 22min Beograd

ajde bas da vidim kakva sam lavica ... 08.08.1979. 5:25 Bg....

Back