Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
KOCKARKA:
Mozes li i meni da napises ponesto,moooooooooooolim te?Ja sam ovan a podznak mi je rak.

sunce u ovnu 10kuca
mesec u ovnu 10kuca
merkur u ovnu 10kuca
venera u vodoliji 9kuca
mars u lavu 2 kuca
jupiter u ribama 10 kuca
saturn u vodoliji 8 kuca
uran u devici 3 kuca
neptun u skorpiji 5 kuca
pluton u devici 3 kuca
north node u raku 1kuca
ascendant u raku 1kuca

Dobro, dobro vidim da sam te omasila,ali mogla si i da ponovis podatke jer bi te tako lakse uocila! Pa dosta tezak horoskop imas ovako na prvi pogled! Doduse ne nedostaje ti snage da sve teskoce prebrodis! Nekako se sve to slilo na polje posla, ali ti si izuzetno jaka i ambiciozna osoba i nadam se da ces teskoce prevazici! Imas mars u lavu u 2 kuci tebe nakon pobede ceka bogatstvo, gotovo zlatni dukati koji ti padaju u krilo ili je to na kraju krajeva tvoj cilj! Verovatno si jako nervozna osoba i nije tesko izvesti te iz takta (ja nisam uspela iako sam te dugo- ne namerno- ignorisala :lol: 8-) ) verovatno tesko stupas u kontakte s ljudima, stidljiva si! Hm, hm i taj neptun u skorpijici u 5 kuci.... neke opake vezice pre braka pune emotivnog naboja! Da tako kazem! S druge strane u braku totalna suprotnosr, hladna i proracunata! Mozda kao opozicija mladalackim ludostima odlucis da se "uozbiljis"! Pitaj! Pozdrav!

anababy:
JA- 29.01.1981. u 13.30h - vodilija /rak
Zanima me mogucnost odlaska i zivota u inostranstvu, kolicine dece ( kao i zarade, uspeha u poslu)
a sve to sa jednim strelcem/devicom
ON - 20.12.1979. u 22.30h...?????
A moje pozicije su :

Sun aguarius 09"31"33 8/9 house
Moon scorpio 24"08"44 6
Mercury aquarius 27"13"25 9
Venus capricorn 22"49"20 8
Mars aquarius 23"19"48 9
Jupiter Libra 10"21"13 5
Saturn libra 09"40"45 5
Uranus scorpio 29"34"34 6
Neptune sagittarius 23"59"47 6
Pluto libra 24"20"35 5
True note leo 10"54"39 3
Ovo ti je super kombinacija! Samo ne daj da ti soli pamet, ni on niti bilo ko drugi! Verovatno je malo naredjivacki nastrojen! Kao kako ja kazem ima da bude! Ako ti to ne smeta super cete se slagati! ;-) Pa nisambas toliko precizna da ti kazem brojke, ali predpostvicu da ti dr kuca (koja je osim 10 bitna za posao) pocinje u lavu, sta ja znam ambiciozna si... bolje ti meni kazi gde ti poc 2 i 10 pa cemo onda da pricamo o karijeri! A s obzirom da ti je mars i sunce u 9 kuci tebi su verovatno svi planovi usmereni na inostranstvo! Tamo vidis izlaz iz svojih problema! Ne vidim ni jedan razlog zasto ti ne bi islo lepo negde preko! Pozdrav!

branka 7:
veliki pozdrav svima :D
a za nevenu pohvala za trud!i ja cu da rizikujem i ako pogresis nije strasno jer se i tako uci
u 3.kuci imam mesec u lavu
u 5.-saturn i pluton na istom stepenu(27.) u vagi i merkur(8.stepenu-skorpije) koji je na granici sa 6.kucom u skorpiji
u 6.u skorpiji-sunce,veneru,jupiter,uran(strelac); steljum(merkur,venera-16.stepen,sunce-15.stepen,jupiter-19.stepen skorpije)
u 7.kuci mars na 5.stepenu jarca, i neptun na 25.stepenu strelca

reci mi u sta se najbolje razumes,ili sta znaci ta puna 6. i 7.kuca
pozdrav od skorpije-blizanca
i hvala

Ha kad me neko pohvali odmah dobijem krila 8-) !! Slatkorecivo nema sta! ... a boga mi imudro! Sigurna sam da si takva i u zivotu! Da delis komplimente i tako sebi otvaras vrata! Moto ti je ne volim da sece granu na kojoj sedim i sl. I u pravu si! Bar ja tako mislim, ali pazi da u nekim situacijama to ne preraste u cinizam! U smislu da da lep si, lep si pa se okrenes i kazes: uf kakva rugoba ne mogu da ga gledam! :lol: :lol: U sustini si pozitivna osoba i u ljubavi vedra i nasmejana trazis dobar provod i zabavu! Ne znam da li si udata ili ne, ali da li si u vezama (onim koje racunamo pre braka) imala nekih vecih problema, ako nisi imala neke ekstra probleme onda ti sigrno nije sve islo kao med i mleko! Stalno problemi svadje raskidi! Brak dosta veselija i zabavnija prica, tu su u usmerene tvoje ambicije i iluzije (snovi)! Puno planeta u 6 kuci moze da govori o tvom zaposlenju u bolnicama i sl ustanovama i neki zdravstvene indikacije koje ja ne znam dobro ali mogu da ti pogledam ako ti to nesto znaci! Puno pozdrava!

NevenaBGD:
Za JA_LICNO:

Konacno da ti odgovorim izvini sto sam te preskakala nije bilo namerno! Coveku nekad dosadi komp - koji me jos i zeza! Ja odgovorim a on mi sve izbrise i onda ponovo!
Ti imas dosta jake znake i polozaje planeta za jednu zenu! Ne mislim nista lose time da kazem, samo da si jaka! MOzda ti je zato i dopao ovako nezan i delikatan mladic! Mada nije ni on za bacanje! On je def imao neke operacije u mladosti! Da li ima i on problema sa vidom!? Vas dvoje ste skoro isti! Interesuju vas iste stvari gotovo se dopunjujete! E sad ili se idealno slazete ili se koljete! Sredine nema! Ja mislim da je ovo prvo! Ti se pazi agresivnih ispada i ne dozvoli da ti to bude kako bi moja mama rekla manir u zivotu:)))) Nekako mozda hvatas sebe kako sve sto zelis da ostvari guras i cimas na silu! A to ne moze tako! Nekada treba vremena, a pogotovu u odnosu sa ljudima treba strpljenja! Ali on ce te vec tome nauciti, on ima i strpljenja i vremena! Da stane da te zaustavi, smiri! Ali moj savet ti je da ga ipak drzis na oku! Jer iako izgleda naivno nije to uopste! Lukavo je to malo stvorenje! :)) Pitaj, pozdrav Nevena

Ma opusteno, nije frka :) nije imao operacije... za sada. Boze, grozno zvucim, ali jos je mlad, he... Nadam se da ti se to nece obistiniti. Nema problema sa vidom, ali sve ostalo sto si rekla je tacno... to da nema sredine, uglavnom smo bili cas jedno cas drugo... Eh... i to sto si rekla za mene je tacno...........Nego, kako se tebi iz ove moje natalne cini, hocu ja imati uspeha na poslovnom planu... sad sam upisala fax, pa me to zanima... a usput, ako nije problem, pogledaj i za njega. Veeeeeeeeeeeeliko thanks i mogu ti reci da iz ovoga sto sam o mom slucaju procitala tebi astrologija sasvim dobro ide :D

Merkur je u konjunkciji sa Marsom u Raku (koji je vrlo tipican za fudbalere) i u snaznom aplikacionom trigonu dispozitorom, Mesecom u Skorpionu. Vladar Meseca je Mars u Raku i to je ponovo trigon sa dispozitorom.
Ako je ova karta tacna, asc je na 28 Bika pa je venera vladar Asc i VI polja, i u Blizancima a prva aplikaciona konjunkcija pred njom je Sunce - zar to nije slava? Ok, atipicno je sto je Venera retro ali koliko sam cula on se upravo karakteristican po svojim solo prodorima - Rx planeta ukazuje na to da je natus vise okrenut sebi, nego drugima, vise fokusiran "na unutra".
Saturn u I polju - samostalno, uporeno u trigonu sa Uranom na vrhu VI polja - ekscentricno, neocekivano, genijalno... a pri tom je i Fortuna u konjunkciji sa Uranom i sa sopstvenim dispozitorom - ponovo Venerom.
Sunce na 1. stepenu kartinalnog Raka - to je potvrda jakog eksplozivnog karaktera, koja stoji i kroz jaku konjunkciju Merkura i Marsa.
U prilog istom govori i Arapska tacka "Strast" koja je u konjunkciji sa natalnom Venerom.

Njegova je karta slava sama po sebi, aspekti su toliko jako "zakljucani" samo je bilo potrebno puno rada.

Ćao svima!
Evo mene opet ...... sad sa podacima!

Suncee 8 kuća Strelac
Mesec 8 kuća Jarac
Merkur 8 kuća Jarac
Venera 7 kuća Strelac
Mars 4 kuća Lav
Jupiter 2 kuća Rak
Saturn 4 kuća Devica
Uran 6 kuća Škorpija
Neprtun 6 kuća Strelac
Pluton 6 kuća Vaga
Asc 21 28 Bik
4 kuća 27 18 Rak
5 kuća 00 49 Devica
7 kuća 21 28 Škorpija

Sunce - konjukcija Neptun i sekstil Pluton
Mesec - konj. Merkur, opoz. Jupiter i trrig.. Saturn
Merkur – opoz. Jupiter, trig. Saturn i sekstil Uran
Venera – trig. Mars, konj. Neptun i sekst. Pluton
Mars – kvadrat Uran, trigon Neptun i sekst. Pluton
Jupiter – sekst. Saturn
Neptun – sekstil Pluton

Interesuje me ljubav......pošto je u krizi!!!
Hvala!

Mala_Zelena:
E aj da vidimo sta mozes....
Sunce-rak 11.kuca
Mesec-Vaga 2.kuca
Mars-rak 11.kuca
Merkur-rak 11. kuca
Venera-bik 10. kuca
Jupiter-Vodolija 6.kuca
Saturn-skorpija 4.kuca
Uran-strelac 4. kuca
Neptun-Jarac 5.kuca
Pluton-Skorpija 3.kuca
E da Prva kuca 27 stepen Lava
Ako ti treba jos nesto ili podtke da napravis kartu javi.....:)

Ja bih volela da ne moram da se osecam preskoceno.......

Za MarijaMN: ti si puna kontradiktornosti na tom polju! Verovatno ides iz jednog raspolozenja u drugo! Moras da tezis da preuzimas vise akcije na sebe! Da sama iniciras dogadjaje i ne cekas samo da se nesto desi! Inace si vesela i zabavna osoba i ponekad ti sve ide tako glatko da tezis da se previse opustis! Toga se pazi, pitaj ako imas nekog tipa konkretno! Bio bi ti doar jedan jarcic mozda??

NevenaBGD:
Za CLEOPHATRA:
Istekla ti je str. pa je ponovi pliz! Pozdrav
ok, valjda radi sad
aclch.cgi

O cutanju! Tj cutati ili ne! ....NE! Sto se mene tice ne znam kako ti mislis o toj temi? Narocito mi je tesko da cutim u prolece i rano leto! A zimi? Mogla bih rec da ne progovorim! Da me covek ne prepozna! Ali dobro dobro, ako me neko lepo zamoli...mogu i da ucutim nisam ja od onih sto stalno pricaju ima nekih vala usta ne zatvaraju, ja nisam ta, lepo sam odgojena......:) (znate taj crtac?) kad bi mi majka rekla da ucutim ja bih odma ucutala... jednom za malo da umrem od gladi....

Nevena jel mozes meni da pogledas kad stignes za jednog tipa...e sad ne znam u koje vreme je tacno rodjen ali imam datum : 02.06. 1979...( ozloglaseni blizanac) ....ja sam nesto razmisljala kako su mu venera i mars u biku, a mesec u devici a ja sam devica ( venera u Vagi, mars u Lavu) a vrh sedme mi je u biku da u globalu gledano i nije tako lose? ( ili se samo zavaravam?)

Back