Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel moze pojasnjenje? :)

loši aspekti su ono što nas tera da se menjamo, da menjamo sve ono čime nismo zadovoljni, da se sagledamo, da ulažemo u sebe, radimo na sebi... dobri aspekti su kao ravna linija, prosečnost u svemu, kakva se rađaš takva i umireš. pasivan karakter, nepromenljiv.
vadi te ova konjukcija sunca i marsa... ako te to ne natera da se pokreneš, ništa neće.

za takvu bi analizu trebalo vremena astrologu i bezobrazluka da traži postavljaču pitanja.
ybt ja bi bila zadovoljna da mi je i toliko rekao.

Nisam mislila nista lose. Samo sam pitala sta me zanima, a Vasa je dobra volja da mi odgovorite ili ne i stvarno se ne razumem toliko u astrologiju da znam koliko treba vremena za analizu. Samo sam primetila to, da su druge osobe dobile povece odgovore pa sam mislila da cu i ja. U svakom slucaju hvala. :)

Kamaele, evo preusmerila sam poruku-pitanje na ovaj pdf, s obzirom da si dao najjači koment sad ti postavljam podpitanja i ovde javno jer ne želiš odgovoriti na pp zbog "kloniranja"
Scorpio75:
Evo deo teksta sa pp koju sam ti uputila. Detalni-celokupni tekst pp je ipak malo skraćen zbog iznešenih privatnosti.

http://imageshack.us/scaled/landing/32/astro2gw04scorpio757228.gif
01.11.1975. 00:30 Beograd
1. Tok trudnoće, 2. Budućnost veze sa sadašnjim partnerom- i 3.Kakav će biti nadalje moj odnos sa sinom iz prvog braka(pošto trenutno nije baš za primer)

http://forum.krstarica.com/showthre...alna-karta?p=23331443&viewfull=1#post23331443

Ili bar napiši zašto ne odgovaraš, ne sviđa ti se to što se "vidi" ili nemaš vremena, ili ...? Kako da te stimulišem?

Pitanja važe i za sve ostale koji znaju da protumače.
Hvala.

Pozdrav svima! :D U zadnje vreme slusam mnogo ljudi oko sebe koji idu kod astrologa kako bi im izradio natalnu kartu i kako bi se posavetovali sa njim.

Ako bi neko bio ljubazan da mi pogleda ljubav u narednom periodu, bila bih veoma, veoma zahvalna.
P.S. Do sada nisam bila neka srecnica u ljubavi, :( :( :( pa me zivo interesuje hoce li se nesto promeniti i konacno desiti u narednom periodu. Unapred mnogo hvala! :bye:

astro_w2gw_03_dj_v_hp.2253.13168.jpg

Pozdrav svima! :D U zadnje vreme slusam mnogo ljudi oko sebe koji idu kod astrologa kako bi im izradio natalnu kartu i kako bi se posavetovali sa njim.

Ako bi neko bio ljubazan da mi pogleda ljubav u narednom periodu, bila bih veoma, veoma zahvalna.
P.S. Do sada nisam bila neka srecnica u ljubavi, :( :( :( pa me zivo interesuje hoce li se nesto promeniti i konacno desiti u narednom periodu. Unapred mnogo hvala! :bye:

astro_w2gw_03_dj_v_hp.2253.13168.jpg

Pozdrav. Mene najviše interesuje Mesec, pošto mi je on vladajuća planeta, ako sam dobro izračunao. U znaku sam Lav, u podznaku Vaga, a Mesec mi je u Jarcu. Po onome što sam pročitao, zakjljučio sam da na mene najviše deluje Mesec. Šta možete da mi kažete o ovim aspektima?
Moon conjunction Uranus orb +0 ° 49 '
Moon conjunction Neptune orb +3 ° 22 '
Moon sextile Pluto orb -0 ° 52 '
Moon sextile Saturn orb -3 ° 06 '
Hvala unapred.

U aspektima je sa nocnim telima. Mesec je psiha, priroda i aspekti koje obrazuje i dobri su i losi. Depresija, neraspolozenje, mnogo zivotnih prepreka ali koje se daju prevazici. Introverzija, psihologija.

Bitan je znak jarca jer se tu odigrava konjukcija kao i polozaj i kretanje njegovog vladara, saturna.

Hvala. (: A kako misliš znak jarca? Saturn mi je u Ribama, sa sledećim aspektima:
Saturn sextile Neptune orb +0 ° 16 '
Saturn trine Pluto orb -3 ° 59 '
Moon sextile Saturn orb -3 ° 06 '
Saturn sextile Uranus orb -3 ° 56 '
Šta to govori?

Konjukcija Meseca, Urana i Neptuna odigrava se u znaku Jarca, iz tog razloga je bitan Saturn jer je vladar znaka.

Aspekti se ne mogu tumaciti pojedinacno jer moze biti i ne biti. Poput znaka i podznaka. U jednom polju mogu dati dar za psihologiju u drugom moze se odnositi na nekog rodjaka koji se bavi istom. Imas dosta literature gde je dato tumacenje istih ali bez natalne se ne moze reci nista konkretno.

Kod mene ima dosta suprotnih tumačenja. U nekim tumačenjima Saturna, piše mi da do novca dolazim vrlo teško, a po tumačenju aspekta Jupiter trine Venus, imam dosta sreće sa novcem (što i jeste tačno, prošle godine sam osvojio šesticu u igri loto). Da Vam ipak dam sve podatke?

Back