Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Isti slucaj i kod tebe, jako drugo i jedanaesto. Njemu saturn nije dao ceo dobitak, tebi merkur nece dozvoliti ponoviti uspeh od iste igre. Tako i u zivotu, nakon dolaska do vece kolicine novca trazi nove metode za zaradu, nemoj iste. To je po astro.

O aspektima koje si trazio. Mesec daje dobru intuiciju, sa saturnom veze za zemlju, dobro od ljudi starijih zanimanja, zanatlija.
O svakoj stvari bez kalkulacija, analiticki duh napravi zabunu, informacija i glas koji dodje pravi su i treba poslusati (UR 0 MO 60 SA). Aspekt sa saturnom daje podloznost imunim bolestima, virusima i treba preventivno delovati. Taj gen nasledio si sa majcine strane, od njene brace. Aspekt ovih tela dozvoljava bavljenje ranije pomenute psihologije. Veza i sa poslovima ugostiteljstva.

U nekim tumačenjima Saturna, piše mi da do novca dolazim vrlo teško, a po tumačenju aspekta Jupiter trine Venus, imam dosta sreće sa novcem

Saturn je otisao na druge stvar dajuci osobine poput marljivosti i istrajnog rada ali kako je malefik i jace aspektovan uspeh donosi kasnije uz nezaobilazne turobne misli. Venera i Jupiter dozvoljava vecu zaradu.

Odradio si natalnu po sistemu kuca Koh umesto Plasidus, Sunce dolazi na kraj osmog. Nije velika razlika ali je bitno posto je u pitanju tudji novac (polje osam).

Ne, kockom ne mozes doci do veceg novca, Sunce u opoziciji Uranu ovaj vlada petim. Jupiter u Ribama daje dobru intuiciju i osecaj da se odigra u pravi trenutak, ali Ribe su vrtlog, vuku u dubinu i ne dozvoljavaju da se stane dok postoji iole cim da se igra. Tu su i prevare od drugih zbog Neptuna. On isto nosi karte, nije naklonjen. Zarada mora ici legalno zbog Venere u devet i Sunca na osi.

Odradio si natalnu po sistemu kuca Koh umesto Plasidus, Sunce dolazi na kraj osmog. Nije velika razlika ali je bitno posto je u pitanju tudji novac (polje osam).

Ne, kockom ne mozes doci do veceg novca, Sunce u opoziciji Uranu ovaj vlada petim. Jupiter u Ribama daje dobru intuiciju i osecaj da se odigra u pravi trenutak, ali Ribe su vrtlog, vuku u dubinu i ne dozvoljavaju da se stane dok postoji iole cim da se igra. Tu su i prevare od drugih zbog Neptuna. On isto nosi karte, nije naklonjen. Zarada mora ici legalno zbog Venere u devet i Sunca na osi.

Ok, hvala. Inace, zarada u kazinima je takodje legalna - postoje legalni turniri isl. A da varam ljude mi ne pada na pamet...

E da, hteo bi jos malo da te iscimam :) Uf, ovo ce biti tesko - zamolio bi te ako mozes da mi kazes sta je to NAJGORE u mom horoskopu. Koji aspekti vezano za sta ( moze biti neka losa osobina, a moze biti i neko ogranicenje u zivotu ). Ako mislis da je pitanje glupo nema frke...

Aj da probam i ja
22.7.1993 10:35h Knin
da li cu mozda imati problema sa zakonom :S ?

Zbog polozaja Meseca postoje neopravdane fobije od zatvora i cesta razmisljanja na tu temu. Postoji veza odredjenih prijatelja sa kriminalom. Za tebe ne postoji opasnost ukoliko sve bude cisto, medjutim zbog Marsa polozenog u najgore polje donosi da pendrek udari jace nego po drugima ukoliko zaglavis u isti.

Ok, hvala. Inace, zarada u kazinima je takodje legalna - postoje legalni turniri isl. A da varam ljude mi ne pada na pamet...

E da, hteo bi jos malo da te iscimam :) Uf, ovo ce biti tesko - zamolio bi te ako mozes da mi kazes sta je to NAJGORE u mom horoskopu. Koji aspekti vezano za sta ( moze biti neka losa osobina, a moze biti i neko ogranicenje u zivotu ). Ako mislis da je pitanje glupo nema frke...

Mozda vec pomenuti aspekt Sunca i Urana na osi polja 9 i 3. Polja viseg i nizeg, prakticnog i idealnog, Sunce grabi ka visini i uspehu, Uran nenadano u trenutku sve pokida. Deluje na psihu, srecom Mesec je u znaku Lava dobar sa Suncem pa sve prodje bez vecih problema.

Mars i Venera u opoziciji, takodje jaci aspekt za prvi deo zivota jer se odnosi na Eros i stvari za ljubav. Veza nikako da bude harmonicna, Mars u Jarcu tezi stabilnosti, Venera u Raku toplini i potrebi za razmenom seksualne energije i ljubavnih osecanja. I stvari ili pokvari Mars zbog svoje zestine i brzine ili Venera postavljanjem nerealnih zahteva. I ovde sreca, planete vezane losim aspektima vezane su i dobrim tako da se i daje, Venera zbog Jupitera donece obljubljenost od drugog pola, ali zbog veze sa Saturnom kasnije, nakon tridesete.

Back