Skorpijica991
Početnik
- Poruka
- 29
kaze da ce lepa veza poceti sredinom januara
sunce ti trenutno prolazi zenit![]()
Pa ne razmem te pojmove sta bi to sunce trebalo da oznacava i taj prelazak? Da li je to mozda osoba koju znam i kakva je buducnost te veze?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kaze da ce lepa veza poceti sredinom januara
sunce ti trenutno prolazi zenit![]()
nemoj da te plavetnilo zavara... to su obično pasivni ljudi po pitanju rada na sebi.![]()

Jel moze pojasnjenje?![]()
A sta mi vidis sto se tice ljubavi? 
Trudim se.A sta mi vidis sto se tice ljubavi?
![]()
već neko vreme 'ne vidim' ništa... mogla bi da napregnem mozak i pokušam, ali bi verovatno pogrešila.
zar ti kamael nije već rekao?
Vidi lepu vezu sredinom januara. Ali me zanima kakva je buducnost te veze i da li je te osoba koju poznajem mozda?
Vidi lepu vezu sredinom januara. Ali me zanima kakva je buducnost te veze i da li je te osoba koju poznajem mozda?
za takvu bi analizu trebalo vremena astrologu i bezobrazluka da traži postavljaču pitanja.
ybt ja bi bila zadovoljna da mi je i toliko rekao.

Veza ce biti duza, dovoljna ti je ova informacija. Necemo da delujemo sugestivno i da indirektno uticemo na tvoje odnose sa drugima.

Nisam mislila nista lose. Samo sam pitala sta me zanima, a Vasa je dobra volja da mi odgovorite ili ne i stvarno se ne razumem toliko u astrologiju da znam koliko treba vremena za analizu. Samo sam primetila to, da su druge osobe dobile povece odgovore pa sam mislila da cu i ja. U svakom slucaju hvala.![]()
nije mislila nista lose dobra je devojka
Hvala u svakom slucaju Kamael... 
Scorpio75:Evo deo teksta sa pp koju sam ti uputila. Detalni-celokupni tekst pp je ipak malo skraćen zbog iznešenih privatnosti.
http://imageshack.us/scaled/landing/32/astro2gw04scorpio757228.gif
01.11.1975. 00:30 Beograd
1. Tok trudnoće, 2. Budućnost veze sa sadašnjim partnerom- i 3.Kakav će biti nadalje moj odnos sa sinom iz prvog braka(pošto trenutno nije baš za primer)
http://forum.krstarica.com/showthre...alna-karta?p=23331443&viewfull=1#post23331443
Ili bar napiši zašto ne odgovaraš, ne sviđa ti se to što se "vidi" ili nemaš vremena, ili ...? Kako da te stimulišem?
pa me zivo interesuje hoce li se nesto promeniti i konacno desiti u narednom periodu. Unapred mnogo hvala! 
pa me zivo interesuje hoce li se nesto promeniti i konacno desiti u narednom periodu. Unapred mnogo hvala!