Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ahaaa ok. Pa potpuno mi je bilo podeljeno sveee. Ok znaci tih je. On moora da ima neke momente kad ispoljava tu svoju kako bih rekla isitrenost. Mozda to nije u ljubavi. Jao meni ga zao majke mi. Tipicno je za skorpiju to gusenje emocija sve je negde ispod kore ali unura kuva svasta ne brini. Ako cuti. Predalzem da i ti cutis da se povuces s njim zajedno. Mislim da ne voli agresivne zene. Hoce da se zna ko je musko. I sigurno ima svoje stroge neke kodove. Skroz sam zbunjena. Bas mi je nesto sve cudno. Pazi ovako recicu ti sta mi se sve mota po glavi. Ovako:

Sve te silne konjunkcije su dobre-znace snagu karaktera stabilnost itd. E sad skorpija isto smiren promisljen znak lukav. Akcija u vagi isto miran znak, ali tamo mars u konj sa uranom na asc. Znaci ne moze biti nista gore za agresivnost ishitrenost itd. Znaci sve definicija za ono nasilje su mars i uran i to na asc. Ne znam ja ga se malo plsim da ti pravo kazem! :( ha ha ha! Ne znam kako ti ali mene strah! ;))))) Isto tako skorpija nema jaka moralna nacela ume da bude okrutna i surova i da je ni za kakve norme nije briga dok je vaga susta suprotnost ona voli pravdu balans sve meri sto puta da slucajno nekog ne osteti.... Ne znam! Ja bi se licno uplasila!

E draga Nevena...da ga samo vidis....ne da ga se ne bi uplasila nego......Pokusaj da zamislis nekog ko je povucen ,stidljiv, smotan,trapav , ko ima 36god. a izgleda ko da ima 16 bukvalno , ko je dobar kao leb ali zaista.....dakle nista ishitreno ,nista agresivno...ako postoji suprotnost to je onda on....

Mene brinulo upravo to...ta zatvorenost.....potpuna nezainteresovanost....ne samo za mene nego za bilo koju drugu zensku personu...malo me to brine..da ne kazem malo vise.....a ja da se "zatvaram" veruj mi ne mogu....to nije u mojoj prirodi.....a da tonemo ,tonemo....i on i ja....takva dva antipoda....
Samo me zanimalo sta je to sa njim.....
Hm...:(

@kissable
E bas ti je sladak horoskop. Cini mi se da si jako vezana za porodicu i da ti kuca mnogo znaci i da si za njih spremna dosta da progutas i istrpis. Ti si zivahna i vesela osoba koja voli druzenje i kontakte. U ljubavi volis neobicne muskarce (ako si z ja shvatih da jesi). Volis da te tretiraju kao zenu sa pino neznosti. I svoje probleme volis da resavas na miran nacin i da dobro razmislis pre nego ista preduzmes! Eto toliko. Vecars nisam bas u formi priznajem:(

NevenaBGD:
@kissable
E bas ti je sladak horoskop. Cini mi se da si jako vezana za porodicu i da ti kuca mnogo znaci i da si za njih spremna dosta da progutas i istrpis. Ti si zivahna i vesela osoba koja voli druzenje i kontakte. U ljubavi volis neobicne muskarce (ako si z ja shvatih da jesi). Volis da te tretiraju kao zenu sa pino neznosti. I svoje probleme volis da resavas na miran nacin i da dobro razmislis pre nego ista preduzmes! Eto toliko. Vecars nisam bas u formi priznajem:(

...dobro :cry:
nadam se da ce sutra biti jos... :sad:
hvala...

DjuraMornar:
E draga Nevena...da ga samo vidis....ne da ga se ne bi uplasila nego......Pokusaj da zamislis nekog ko je povucen ,stidljiv, smotan,trapav , ko ima 36god. a izgleda ko da ima 16 bukvalno , ko je dobar kao leb ali zaista.....dakle nista ishitreno ,nista agresivno...ako postoji suprotnost to je onda on....

Mene brinulo upravo to...ta zatvorenost.....potpuna nezainteresovanost....ne samo za mene nego za bilo koju drugu zensku personu...malo me to brine..da ne kazem malo vise.....a ja da se "zatvaram" veruj mi ne mogu....to nije u mojoj prirodi.....a da tonemo ,tonemo....i on i ja....takva dva antipoda....
Samo me zanimalo sta je to sa njim.....
Hm...:(

hi hi hi! Kao dva antipoda! :) Ludnica! Pa ne znam sta da ti kazem. Mozda je .... ne daj boze. Ali takve su vage. Eto ja nazalost nemam dovoljno znanja da bi ti bez tvojih usmerenja rekla dobru inf. Evo ja znam jednog coveka sl njemu ali ne mislim da je gej jel. Jednostavno takav mu je horoskop hihihihi! Stvarno! Eto sad kad to smestim u ono sto vidim... Ne znam kako da ti pomognem. Ja sam shvatila da je on kao macho tip koji cuti u senci. Znas ono kao silent tipe! Ok onda pa sta si ti zenska u horoskopu i ono drugo?

NevenaBGD:
hi hi hi! Kao dva antipoda! :) Ludnica! Pa ne znam sta da ti kazem. Mozda je .... ne daj boze. Ali takve su vage. Eto ja nazalost nemam dovoljno znanja da bi ti bez tvojih usmerenja rekla dobru inf. Evo ja znam jednog coveka sl njemu ali ne mislim da je gej jel. Jednostavno takav mu je horoskop hihihihi! Stvarno! Eto sad kad to smestim u ono sto vidim... Ne znam kako da ti pomognem. Ja sam shvatila da je on kao macho tip koji cuti u senci. Znas ono kao silent tipe! Ok onda pa sta si ti zenska u horoskopu i ono drugo?
Nisam ovo razumela?

Za Ferminu:Komplikovanije karte ne gledah do sada-ograničit ću se samo na emotivne odnose,koji mnogo obećavaše u 23-oj ali odmah u sljedećoj razočaraše.Pazi se ljubavnih obmana u 31-oj,ti koja tražiš idealnog po svaku cijenu-možda te to čeka oko 35-te!Pitaj konkretnije šta te zanima.

NevenaBGD:
Ali ajde evo ovako sto mogu da kazem. Ne znam bas me bacila u rebus! Nekako mi ima razlicite elemente. Rekla bih da je zena ne znam zasto, al eto. Cini mi se da je lepa i atraktivna osoba u pitanju da je suprotni pol voli. Da ume da omadjija onog koga zeli sa velikom lakocom. Mislim da u ljubavi unosi dosta kalkulacija i da voli da vidi neku konkretnu korist od ljubavi makar to bilo nesto sto je na duze staze (anci ostvarice se za 15 god ali ipak nesto mogu da dobijem). Ajde dalje cu da pricam kad mi kazes nesto vise...

zena u telu muskarca:)

Back