NevenaBGD
Aktivan član
- Poruka
- 1.425
Ahaaa ok. Pa potpuno mi je bilo podeljeno sveee. Ok znaci tih je. On moora da ima neke momente kad ispoljava tu svoju kako bih rekla isitrenost. Mozda to nije u ljubavi. Jao meni ga zao majke mi. Tipicno je za skorpiju to gusenje emocija sve je negde ispod kore ali unura kuva svasta ne brini. Ako cuti. Predalzem da i ti cutis da se povuces s njim zajedno. Mislim da ne voli agresivne zene. Hoce da se zna ko je musko. I sigurno ima svoje stroge neke kodove. Skroz sam zbunjena. Bas mi je nesto sve cudno. Pazi ovako recicu ti sta mi se sve mota po glavi. Ovako:
Sve te silne konjunkcije su dobre-znace snagu karaktera stabilnost itd. E sad skorpija isto smiren promisljen znak lukav. Akcija u vagi isto miran znak, ali tamo mars u konj sa uranom na asc. Znaci ne moze biti nista gore za agresivnost ishitrenost itd. Znaci sve definicija za ono nasilje su mars i uran i to na asc. Ne znam ja ga se malo plsim da ti pravo kazem!
ha ha ha! Ne znam kako ti ali mene strah!
)))) Isto tako skorpija nema jaka moralna nacela ume da bude okrutna i surova i da je ni za kakve norme nije briga dok je vaga susta suprotnost ona voli pravdu balans sve meri sto puta da slucajno nekog ne osteti.... Ne znam! Ja bi se licno uplasila!
Sve te silne konjunkcije su dobre-znace snagu karaktera stabilnost itd. E sad skorpija isto smiren promisljen znak lukav. Akcija u vagi isto miran znak, ali tamo mars u konj sa uranom na asc. Znaci ne moze biti nista gore za agresivnost ishitrenost itd. Znaci sve definicija za ono nasilje su mars i uran i to na asc. Ne znam ja ga se malo plsim da ti pravo kazem!